icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

henika14
10. feb 2017

@desza17 no už tomu moc neverím,nech už bude ako bude už som s tým ako tak zmierila že to nevyšlo...uvidime utorok :(
pani doktorku som si veľmi dobre zapamatela...a dufam že už ju nikdy v živote nestretnem...ešte jak piča som sa jej ospravedľňovala že som si ju dovolila vyrušovať...no nič aj taký ludia musia žiť...

henika14
10. feb 2017

@1veverica už to neriešim,som v tom že to nevyšlo a hotovo...mame este mrazacika tak pojdeme na dalsi pokus :( snad to dopadne lepsie...

henika14
10. feb 2017

@takaaa uvidime v utorok moc sa neteším lebo to krvacanie stale je...čo sa ma stat to sa stane nijako tomu nezabranim... :(

takaaa
10. feb 2017

@haannka bola som dnes na tu krv a vysledok je 266. To je na 10ty den po 4 dnovej kultivacii. Mne sa zda, ze si spominala, ze si mala podobne cislo a boli to dvojky? A potom jedno odislo? A druhe bolo vporiadku?

haannka
10. feb 2017

@takaaa ano mala dom 256. A na prvom utz bolo vidiet 2 dutinky, na druhom uz iba jedno babo...ale vraj to druhe nemusela byt dutinka ale krvna zrazenina...ja mam s nimi vecny problem kvoli nim som potratila pri dalsom ivf dvojicky v 7.tt

haannka
10. feb 2017

@takaaa a zabudla som....blahozelaaaaaam k tehu...😚

takaaa
10. feb 2017

@haannka. Dakujem. myslis problem so zrazeninami? Viem, ze v gyncare davaju predbezne fraxiparin kazdemu. Ani toto nezabera? Bola si aj ma hematologii?

haannka
10. feb 2017

Ano so zrazeninami...ano dali mi teraz clexane...😉

pavlinakol
10. feb 2017

Kočky, negatívne ☹

katatko351
10. feb 2017

Ahojte ja tiez idem tento mesiac na ket na buduci piatok idem na ultrazvuk na kontrolu sliznice dufam uz ze 7 vklad konecne vide so stastnym koncom

haannka
10. feb 2017

@pavlinakol 😢 to mi ke luto 😢

sofia1
10. feb 2017

@katatko351 uz 7 vklad??🤔a nehladaju príčinu??

haannka
10. feb 2017

@katatko351 ja budem mat teraz ak vsetko pojde dobre 9 vklad (6xivf, 3xket) ale ja uz mam zdraveho syna z 2.ivf a aj pri 4.ivf som bola tehu...
Drzim.palce. Ja teraz mesiac do umeleho prechodu, potom ivf.

inka_f
10. feb 2017

@haannka ahoj 🙂 ako zvladas clexane? mna to dost boli.... aj nejake modriny mam

katatko351
10. feb 2017

Pricina sa hladala ale nic sa nezistilo, hematologia imunologia...... vsetko mam ok. Neviem uz preco to nejde😢

desza17
10. feb 2017

@henika14 a test si vobec neskusala?

desza17
10. feb 2017

@katatko351 ahoooj,caka nas to skoro podobne,aj ja idem tento mesiac na ket,21.2.mam sono na 14.dc a naplanujeme ket.velmi sa tesiiiiiim.drzim palce

katatko351
10. feb 2017

@desza17 ja mam sono na 10 dc lebo mam vzdy problem so sliznicou nechce rast a tak mi zvysuju davku estrimaxu

misiatkooo
10. feb 2017

Ahojte dievcata potrebujem radu. Som 9 den od vkladu test pozitivny aj ked ciarka sa mi zda stale taka ista ale dnes ma zacal dost pobolievat lavy vajecnik a mam take bleducko hnede spinenie. Hrozne sa bojim a neviem co mam robit nemate skusenost?

takaaa
10. feb 2017

@pavlinakol je mi to luto. Viem ako ti je 😥. Bol to prvy vklad? Mas este mrazacikov ?

henika14
10. feb 2017

@desza17 skusala som 7den a 9 den su tam slabe ciarocky do dnes...ale vcera mi gynekologicka na pphotovosti jasne povedala ze nemozem byt tehu ze mam menzes a ze to embryo sa neuchytilo a to ze mam hcg 70 vobec nic neznamena...takze vzdavam sa nadeje...

katkaa182
10. feb 2017

@misiatkooo
Ja som mala asi 8 den po vklade take jemne slabo hnede spinenie+mala krvava kvapka (7 den som si robila test a mala som na nom slabu druhu ciarku). Vystrasena som volala do centra a tam mi len povedali, ze si mozem zvysit davku utrogestanu, ale ak sa mi spusta menstruacia, tak s tym nespravim nic. Nastastie nasledujuci den uz nebolo spinenie a test z krvi vysiel pozivne.

misiatkooo
10. feb 2017

@katkaa182 ahoj ja uz od 6 dna testujem a su tam vzdy dve ciarky a bojim sa toho spinenia velmi. Krv zatial ziadna a ja si vkladam progesterone. Ja idem praveze na krv az stredu. Hrozne sa bojim aby sa nespustilo krvacanie 😥 test som robila teraz

desza17
10. feb 2017

@katatko351 rozumiem,tak potom budeme s ketom asi tak narovnako👍👍👍.ja estrimax neuzivam.

katatko351
10. feb 2017

@desza17 tak super, snad sa podari👍 a kam chodis do centra ? Ja gyn five BA

katkaa182
10. feb 2017

@misiatkooo
Ti verim, aj ja som sa velmi zlakla ☹ ja si vkladam 4 rano a 4 vecer a doktorka mi poradila, nech si dam este 2 na obed, ale ked mi to na druhy den prestalo, tak som nevkladala navyse. Ale citala som na vela strankach, ze spinenie nemusi znamenat nic zle. Velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku!

misiatkooo
10. feb 2017

@katkaa182 uz som mala aj ktrosku krv do kelu 😣 ak to neustupi pojdem zajtra na pohotovost sa opytat nech mi poradia co mam robit . Myslis ze si sama pd seba mozem zvysit tie davky? Pisala som aj do centra cakam ci mi odpisu

henika14
10. feb 2017

@misiatkooo ahoj ja som bola vcera na pohotovosti co som velmi velmi olutovala...nic somnou nespravila len ma dobre zdrbala ze naco som ta sla.Ja som zacala krvacat 7 den po vklade,na 9 den som sla na krv,test pozitivny sice s nizkou hodnotou,kontrola v utorok,daj mi potom prosim vediet ci si mozes sama od seba zvysit davku liekov...co.beries progesteron alebo ustrogestan?

henika14
10. feb 2017

@henika14 kolkokaty den si od vkladu a ake embryo ti vkladali?

henika14
10. feb 2017

@misiatkooo kolkokaty den si od vkladu a ake embryo ti vkladali?