Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ano so zrazeninami...ano dali mi teraz clexane...😉
Kočky, negatívne ☹
Ahojte ja tiez idem tento mesiac na ket na buduci piatok idem na ultrazvuk na kontrolu sliznice dufam uz ze 7 vklad konecne vide so stastnym koncom
@pavlinakol 😢 to mi ke luto 😢
@katatko351 uz 7 vklad??🤔a nehladaju príčinu??
@katatko351 ja budem mat teraz ak vsetko pojde dobre 9 vklad (6xivf, 3xket) ale ja uz mam zdraveho syna z 2.ivf a aj pri 4.ivf som bola tehu...
Drzim.palce. Ja teraz mesiac do umeleho prechodu, potom ivf.
Pricina sa hladala ale nic sa nezistilo, hematologia imunologia...... vsetko mam ok. Neviem uz preco to nejde😢
@katatko351 ahoooj,caka nas to skoro podobne,aj ja idem tento mesiac na ket,21.2.mam sono na 14.dc a naplanujeme ket.velmi sa tesiiiiiim.drzim palce
@desza17 ja mam sono na 10 dc lebo mam vzdy problem so sliznicou nechce rast a tak mi zvysuju davku estrimaxu
Ahojte dievcata potrebujem radu. Som 9 den od vkladu test pozitivny aj ked ciarka sa mi zda stale taka ista ale dnes ma zacal dost pobolievat lavy vajecnik a mam take bleducko hnede spinenie. Hrozne sa bojim a neviem co mam robit nemate skusenost?
@pavlinakol je mi to luto. Viem ako ti je 😥. Bol to prvy vklad? Mas este mrazacikov ?
@misiatkooo
Ja som mala asi 8 den po vklade take jemne slabo hnede spinenie+mala krvava kvapka (7 den som si robila test a mala som na nom slabu druhu ciarku). Vystrasena som volala do centra a tam mi len povedali, ze si mozem zvysit davku utrogestanu, ale ak sa mi spusta menstruacia, tak s tym nespravim nic. Nastastie nasledujuci den uz nebolo spinenie a test z krvi vysiel pozivne.
@katkaa182 ahoj ja uz od 6 dna testujem a su tam vzdy dve ciarky a bojim sa toho spinenia velmi. Krv zatial ziadna a ja si vkladam progesterone. Ja idem praveze na krv az stredu. Hrozne sa bojim aby sa nespustilo krvacanie 😥 test som robila teraz
@katatko351 rozumiem,tak potom budeme s ketom asi tak narovnako👍👍👍.ja estrimax neuzivam.
@desza17 tak super, snad sa podari👍 a kam chodis do centra ? Ja gyn five BA
@misiatkooo
Ti verim, aj ja som sa velmi zlakla ☹ ja si vkladam 4 rano a 4 vecer a doktorka mi poradila, nech si dam este 2 na obed, ale ked mi to na druhy den prestalo, tak som nevkladala navyse. Ale citala som na vela strankach, ze spinenie nemusi znamenat nic zle. Velmi drzim palce, nech je vsetko v poriadku!
@katkaa182 uz som mala aj ktrosku krv do kelu 😣 ak to neustupi pojdem zajtra na pohotovost sa opytat nech mi poradia co mam robit . Myslis ze si sama pd seba mozem zvysit tie davky? Pisala som aj do centra cakam ci mi odpisu
@misiatkooo ahoj ja som bola vcera na pohotovosti co som velmi velmi olutovala...nic somnou nespravila len ma dobre zdrbala ze naco som ta sla.Ja som zacala krvacat 7 den po vklade,na 9 den som sla na krv,test pozitivny sice s nizkou hodnotou,kontrola v utorok,daj mi potom prosim vediet ci si mozes sama od seba zvysit davku liekov...co.beries progesteron alebo ustrogestan?
@misiatkooo kolkokaty den si od vkladu a ake embryo ti vkladali?

@desza17 no už tomu moc neverím,nech už bude ako bude už som s tým ako tak zmierila že to nevyšlo...uvidime utorok :(
pani doktorku som si veľmi dobre zapamatela...a dufam že už ju nikdy v živote nestretnem...ešte jak piča som sa jej ospravedľňovala že som si ju dovolila vyrušovať...no nič aj taký ludia musia žiť...