Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Baby mali ste niektora ket bez stimulacie sliznice? dnes som bola na kontrole,som 3 den cyklu,ale dr.mi aj tak robila ultrazvuk..mam tam folikul asi 18mm,3den cyklu? som po neuspesnom ET,tak kvoli tomu folikulu mi nechce teraz davat ziadne hormony..
@pavlinakol ten folikul mas tak skoro lebo si po et. Niekde som citala ze este 3 mesiace po takychto stimulaciach vajicka rastu skor a su ovplyvnene stimulaciou. Takze hups na to najblizsie dni. Preto aj vela zenam ivf neyslo a zrazu 1-3 mesiace po ivf su teho.
@janula12345 dakujem za odpoved 🙂 tak to by ma teda potesilo 🙂 keby to vyslo spontanne 🙂
@pavlinakol ahoj ja som mala ket bez stimulácie,ak máš dosť vysokú sliznicu tak to vôbec nie je problém.potom sa len dáva utrogestan( tak mi radi v Brne) A presne ,ešte keď je tam aj folikul môže sa stať že bude prirodzené.🙂 bodaj by.
@mkatkam dakujem 😉 no to by bolo uplne super,keby to islo prirodzene..uvidime,bud.piatok idem na sono a rozhodne sa,ci dame ket este tento mesiac al.buduci..
Ahojte, baby brali ste tieto vitaminy GS Mimistar Forte?
@katatko351 tak ako?
@desza ahoj v piatok kontrola sliznice len 6,2 zvysila mi davku estrofemu a v pondelok mam prist zase a ze ked bude sliznica ok naplanujeme ket🙂

@inka_f tak to ma velmi mrzi☹ nasej dr.to tusim nejako nevychadza tento mesiac..drzim palce na dalsi pokus..