Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ja idem aj v piatok na kontrolu lebo dnes som len 10 den ale uz som si pychla pregnyl , aby praskli vajicka mala som 3 krasne s liekom za 10 eur a pri stimulke za 500 eur ledva 5 a pri druhom Ivf len dve. Skoda , ze nemam organy mohli sme to dat prirodzene pri tych vajickach 🙂 drzim palcek a daj vediet hadam budeme skoro bodobne na rom aj s vkladom🙂
@katatko351
@katatko351 ahojko,ket pondelok,sliznica 8mm
ahojte zienky 🙂 sledujem skupinu uz dlho ale stale som nejak cakala s prispevkom. 10.1 som bola na ET a zajtra zaciname 10tt... stale som nejak opatrna kedze mam za sebou MA v 12tt... doky vravi, ze vsetko je ako ma byt ale tiez som sa na zaciatku zlakla lebo pri prvom odbere krvi mi potvrdili tehu a na druhy den mi robili kontrolny odber a volali, ze sice hcg stuplo ale malo by stupnut viac. Cely vikend som preplakala a cakala do pondelkoveho odberu. Tam mi vraveli, ze stuplo ale sestricka len povedala, ze treba dufat, ze vsetko dobre bude. Potom 3.2 ma cakal prvy ultrazvuk a tam uz mi doky ukazala bijuce srdiecko a tu malu bublinku. 17.2 som mala druhy USG a rovnako vsetko ako ma byt. U nas bol hlavny problem manzelov spermiogram, ma ich malo, nepohyblive a aj tych par pohylivych ma nejaky blby smer. Velmi kazdej z nas prajem aby sme dotiahli vytuzene tehu do uspesneho konca a kazda z nas si po dlhych mesiacoch, rokoch trapeni uzila tu svoju davku stastia 🙂
@desza17 budem ti strasne drzat palce, musime verit ze sa nam to podari😉
@katatko351 pripomenies mi kedy ides ty?😆
@desza17 ja idem piatok, uz sa tesim🙂 len ten plny mocovy mechur to je hroza
@katatko351 to zvladnes😉👶.aj ja,sa velmi tesiiiiiim.
@katatko351 este sa ta chcem opytat..pred ket budes vkladat progesteron alebo po ket
chilli papam od skoncenia ms az do vkladu.potom uz nie.existuje I v tbl.aco sa tyka kajanskeho,to je vraj tiez dobre,som citala.ja si este idem davat denne aspon deci cerveneho vinka.
myslim ze ano,ja len po vklad,ale poznam baby co aj par dni po vklade si dali kvoli dobremu prekrveniu maternice.ale ja len po vklad si dam.kedy mas vklad?
@desza17 ahoj progesteron som zacala davat dnes, mam 3×1. Tebe ako kazali?
@katatko351 od zajtra 2x1.len som chcela vediet ze v den ketu ci das rano alebo az po kete

@sofia1 dakujeeeeem.a ty sa ako mas?co drobec?