Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Tak a teraz mi volali z centra co som bola na krv a vysledok pozitivny 🙂 Este na dalsiu krv musim ist v stredu to uz bude asi posledna a potom uz mojej gynekologicke 🙂 Som stastna 🙂 Je to moje prve IVF takze baby verte vide to aj na 1x len treba verit 🙂
Ahojte zienky kolko dni po vklade ste mali este bolesti?ja som dnes 7den a stale ma picha
@linda10 ,,,ahoj a mala si aj PK ??..ja som 9 deň po KET a má divné pocity v podbrušku už od 2 dňa aj vaječníky ma vedia pobolievať ..netestovala som aj tak je skoro a po 2 neuspechoch sa nemám kam ponáhlať : 🙂 😉
@kaciatko78 Ano mala som aj PK .Ja som uz bola na krv v centre zatial bolo pozitivne.Neviem hcg kolko bolo.V stredu mam ist na dalsiu krv tak dufam ze bude vsetko ok.Teraz uz nepocitujem tak tie bolesti uz len obcas ma zacne pichat.Ja som si test robila v 6 den po vklade mala som slabu druhu ciarku.A dnes som 11den urobila som si dalsi test a na teste vidno este slabsie ako na prvom neviem preco a znepokojilo ma to velmi ale nechcem nato mysliet dufam ze bude vsetko vporiadku .Inak stretol sa stym niekto ze druhy test tiez bol slabsi ? ALebo ja neviem co si mam mysliet :(
@lili3003 Nie nespinila som.A ty hej?
@linda10 ja som na tom rovnako ako ty! Test som si robila na 9ty den a dost vyrazna ciarka na tom rapi cleare, ale kazdy den som aj trosku spinila na bledohnedo uz od 7-8 dna po vklade,take jednorazove,ze som si nasla raz za den,ked som sa utrela po wecku. Potom som si isla urobit na 12 den test,ze uz tam uvidim riadnu silnu ciarku a bola ovela slabsia ako ta predtym. Ale uz dva dni som nespinila vobec,ani trochu. Tak sa upokojujem,ze sa ujali najprv obe,potom jedno tym spinenim odislo a preto ciarka zoslabla.Zajtra idem na krv.
Ahojte zienky kolko dni po vklade ste mali este bolesti?ja som dnes 7den a stale ma picha
@linda10 aj si spinila?
@linda10 ani ja som zatial nespinila toto je moj druhy pokus predtym som zacala spinit na 8den az sa mi riadne spustil menzes tak teraz som taka nesvoja ked ma tak picha v bruchu neviem ci je to dobre ci nie.
@lucia2505 ahoj ako si dopadla na krvi?
@vevericka13 ahoj,podla mna je to v prdeli...14 den po ket hcg 81...to je podla mna uplne nahovno.
@linda10 ano povedala mi,ze som tehotna s ja som sa nato spytala,ze ake je hcg a ona,ze 81 a ja ze a nie je to trochu malo a ona ze nie a potom mi povedala,ze mam prist o 3 tyzdne na ultrazvuk. Ale tak co mi ma povedat,ked v ich referencnych hodnotach je to akoze ok,ale nie som blba bohuzial a viem ake hcg babi mavaju pri prosperujucom tehotenstve. Malo by to byt aspon 300-400,alebo keby aspon 200 povedala,tak si poviem,ze este budis,ale 81? To je co za hodnota. Navyse ked mi zoslabol test,tak viem,ze to je naprd,klesá to.
@lucia2505 ahoj to ma mrzi uz sa ti to niekedy takto stalo? lebo mne uz 5 krat ale ja som mala aj nizsie hcg... a poznam aj prípad ked mala 70hcg a je v poriadku tehotná len ten test by ti nemal slabnúť
@katka17044 ahoj,predtym mi dva vklady vobec nevisli a teraz toto. Od 7ho dna som kazdy den trosku spinila,len taky bledohnedy hlien raz denne povedzme. Potom som si urobila test na 9ty den a ciarka bola dost vyrazna,tak som sa potesila. Potom aj 10-11 den trochu spinenie jednorazove a na 12ty den ciarka vyrazne slabsia. Odvtedy som uz 3 dni ziadne spinenie nemala,bolesti v podbrusku mi stale pretvrvavaju uz od zaciatku. Vcera v noci tiez dost intenzivne,cez den to potom prejde. Ty si aj spinila pritom? Ja tomu neverim,ze to moze vyjst s takym nizkym hcg.
@lucia2505 to spinenie nie je zle nemusi byt zlý a ani 80 nie je az tak malo ja som mavala tak 31,20,14, 228 tusim nejak tak vraj nad 50 je to uz ako tak ok len nesmú ti blednúť testy to by bolo ze ti klesa hcg ale ak bude tmavnut tak to je urcite na dobrej ceste... nie je dobre tmave spinenie a bolest velka to je mimomaternicove. Blede spinenie to je aj kvoli uhniezdnovaniu
@katka17044 testy uz teraz nerobim,nechcem to ani vidiet. Ja nemozem mat mimomaternicove,lebo uz nemam vajcovody. Teraz uz 3 dni vobec nespinim. Nerozumiem tomu,ked to hcg dalej klesa,tak to nemusim spinit? To potom uz len zrazu dostanem kramy,ci ako? Vies,ja verim,ze priroda je priroda a ze aj zazraky sa deju,ale nie mne,takze ja som sa uz dnes vyrevala a beriem to tak,ze je to uz pase.
Ahojte.Ja som mala 10 den po ET HCG 132. Vsetko bolo ok, ziadne problemy az na nevolnosti a take tie bezne priznaky.No na nešťastie tehotenstvo skoncilo v 26tt.Co sa stalo som pisala v inom fore.V tomto case uz malicka mohla byt na svete.Namiesto toho idem zajtra na KET.Drzim Vam vsetkym palce. 😉
@lucia2505 nemusi sa vobec spinit a potom len pride menzes ale je mozne ze ten test bol iny a ukazal slabsie a inak ti to ide pekne hore 🙂
@mercinkax drzim palce na ket mna to caka okolo 30.7 od dnes uzivam estrofem
@katka17044 Dakujem a drzim aj ja tebe.Ja beriem len 4 dni prednison a fraxiparin a k tomu utrogestan.Dufam ze to vyjde na prvy krat ako ET.
@mercinkax a fraxiparine musis uzivat alebo preventivne mne tiez prvy krat dali ale len preventivne inak uzivam estrofem to vzdy pred ket a po kontrole sa prida utrogestan
@katka17044 Len preventivne.Viem o utrogestane tiez som ho uzivala pri prvom tehu ale len kratko tak zo zaciatku.

@lucia2505 Aj ja ti gratulujem 🙂
@maraja Ano to je moje uplne prve IVF