Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@henika14 dopadlo to nad nase ocakavanie ☺ lekarka nam povedala, ze uz musi byt viditelny zltkovy vak vo vnutri gestacneho. Ale ze na srdcovu akciu je priskoro. A co sa nestalo? Bum. Obidve bublinky mali nielen tie zltkove vaky, ale aj srdiecka im uz bili. 🎉Vsetci sme boli v prijemnom soku. Manzel skoro spadol zo stolicky 🙂 s tymi dvojickami je to cim dalej tym realnejsie👶👶
@katatko351 super,tak len pekne oddychuj,mna to caka pondelok.
@katatko351 drzim prsty ☺🙏 my sme tiez vkladali dve.
@takaaa aj ja silno drzim pasticky🙂🙏
Tak dnes som bola na sono..som 12dc..sliznica nizka,ziadny folikul,ten co tam bol 3dc praskol asi niekedy pocas ms..takze ket sa tento mesiac nekona ☹ dr.chcela ist do prirodz.cyklu,nechcela mi davat ziadne hormony po stimulke a neuspes. ET..som z toho zufala☹ obdivujem vas niektore,ze po tolkych pokusoch to nevzdavate..
@takaaa ahoj videla som ze cakas dvojicky a mala si hcg 607 😊 ja som bola na krv 12 den po oplodneni a mala som hcg 1081 to co budem mat trojicky do kelu ci co 😂 pondelok idem na sono lebo predtym nebolo nic vidiet normalne mam strach a vkladali mi len jedno embryo 😊
@misiatkooo no ja som mala tych 607 tiez na ten 12 ty den. Ty mas cislo fakt aj na trojicky 👶👶👶 daj vediet ako si dopadla v pondelok, som velmi zvedava ☺ drzim prsty ☺🙏
@takaaa boze daj pokoj ved by ma slak trafil 😂 som zvedava dufam ze uz bude nieco vidiet 😊 ale citala som ze niektore mali aj viac hcg a cakali jedno babo 😊 len u nas aj z mojej aj muzovej strany mame dvojicky 😂😂 urcite sa ozvem aj tebe drzim palce 🤗
Ahojte žienky na budúci mesiac začínam stimulku 1 IVF, viete mi poradiť nejaké vitamíny aby to úspešne dopadlo

@desza17 ano nohy hore, kozmonauti su 2 osembunkovy, tak dufam ze sa im tam zapaci a zostanu tam dalsich 9 mesiacov🙂