Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 zatial este termin nemame, poslali ma na hematologiu, na endorkynologiu a ine...takze kym budu vysledky, zatial nebudu robit nic.
@vierocka888 to je mudre.
Mali ste pri odbere vajíčok trosku makeupu ? Mam hrozne problematickú plet a nechcem aby sa ma zľakli :(
No u mňa sa žiaľ odkladá stimulácia, dostala som MS na 19 DC 😢 február bol dosť stresový, mala bola chorá a ja tiež a ešte som mala stresy pre žiadosť, ktorú údajne do centra nedostali. Ach jaj teraz mi bude blbnúť každý cyklus? Minulý bol 39 a teraz 18? Teraz ďalší mesiac čakania 😔 😢
Dievčatá meskala niektorej menstruacia pri piachani Diphereline? Mne meska uz šiesty den. Dúfam ze stimulaciu neodlozia.😒
@barbor_ka Pridavam ti link k meskajucemu menzesu s diphereline
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/diphereline-a-meskajuci-menzes/
@bluesun77 preco nie? Ja sice teraz od hormonov mam tvar horsiu nez ked som mala 13 rokov, ale viem si predstavit v krajnej nudzi vyjst bez mejkapu, ale bez antiperspirantu nehrozi, nikdy. A krem preco nie? Nerozumiem - davaju take instrukcie pred OPU? Ja som len zacala stimulovat, preto sa pytam
@yennn antiperspirant ani pri transfere nesmies,a vo vlastnom zaujme ani po. A co sa tyka malovania,dostali sme instrukcie co mame a co nemame,takze som vsetko aj dodrzala,pri boji o babatinko som vobec neriesila nejaky make up,I ked kto ma pozna,vie ze bez neho von nejdem,a prezila som.drzim palce
@desza17 o tomto mna neinformovali v centre. Mala som iba krem aj makeup ale nic viac ani parfem. Na americkych videach pri umelom su baby riadne namalovane aj mihalnice vsetko. Moje centrum mi nezakazalo nic iba pri odbere vajicok kedze sme boli v narkoze sme nemali mat nalakovane nechty.
@yennn zrejme ta aroma,lebo ani parfumy sa nesmu a, taktiez nejake aromaticke sampony na intim.hygienu,ci vlhcene parfumovane obrusky,to som po transfere uplne vylucila.a neviem ako v inych car,ale u nas v Mt to je aj na dverach napisane..zakaz pouzivania antiperspirantov a parfumov.samozrejme v, priestoroch kde sa caka na transfer,ci opu.a co sa tyka make upu,dostali sme pred odberom papier,kde bolo vsetko vypisane.
@desza17 fiha u nas to az takto nekazali. Ziaden papier som nedostala, ale citala som to tu tak som si hlavne nedala parfem a ten nepouzivam uz tyzden. No a nechty nemalujem teraz vobec. Ale v tych videach na americkych Ivf maju na sebe vsetko aj nalakovane nechty a su namalovane. Tak snad to nase bublinky zvladnu 🙂

@vierocka888 isto vyjde,kedy idete na iui?