icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
4. mar 2017

@vierocka888 isto vyjde,kedy idete na iui?

haannka
4. mar 2017

@desza17 tak sa ti to krati...drzim vsetko ca sa daaaa 👐

vierocka888
4. mar 2017

@desza17 zatial este termin nemame, poslali ma na hematologiu, na endorkynologiu a ine...takze kym budu vysledky, zatial nebudu robit nic.

desza17
4. mar 2017

@vierocka888 to je mudre.

desza17
4. mar 2017

@haannka jeeeeej dakujeeeeem,ano krati sa mi to.uz sa neviem dockat.

andre28
4. mar 2017

@kaca1985 natiahneš si tou hrubou ihlou najskôr tu vodovu ampulku a potom to vypustiš do toho prašku,do tej druhej ampulky.to sa ti hneď rozpusti.potom to znovu natiahneš a vymeniš ihlu.vypustiš vzduch a pich...

kaca1985
5. mar 2017

Mali ste pri odbere vajíčok trosku makeupu ? Mam hrozne problematickú plet a nechcem aby sa ma zľakli :(

desza17
5. mar 2017

@kaca1985 nie vobec nic,a to sa malujem ozaj vyrazne.

martinam1812
5. mar 2017

No u mňa sa žiaľ odkladá stimulácia, dostala som MS na 19 DC 😢 február bol dosť stresový, mala bola chorá a ja tiež a ešte som mala stresy pre žiadosť, ktorú údajne do centra nedostali. Ach jaj teraz mi bude blbnúť každý cyklus? Minulý bol 39 a teraz 18? Teraz ďalší mesiac čakania 😔 😢

kaca1985
5. mar 2017

@desza17 a môžem prísť namalovana a pred odberom sa odmaľovať ?

desza17
5. mar 2017

@kaca1985 no neviem,ja som cakala na chodbe a hned ma brala sestricka na izbu

barbor_ka
5. mar 2017

Dievčatá meskala niektorej menstruacia pri piachani Diphereline? Mne meska uz šiesty den. Dúfam ze stimulaciu neodlozia.😒

segab090
5. mar 2017

@barbor_ka ahoj mne nemeskala dosla presne v 28 den ale tusim uz som tu niekde citala ze niektorym babam meskala. Skus zavolat koordinatorke. Co ti na to povie.

sofia1
5. mar 2017

@kaca1985 podla mna decentne mozes nie ako na ples.

segab090
5. mar 2017
barbor_ka
5. mar 2017

@segab090 dakujeeem 🙂

kaca1985
5. mar 2017

@sofia1 aspoň trosku musím, veď ja sa niekedy zľaknem aj samej seba ;)

evita246
5. mar 2017

@kaca1985 ja som mala normálne make up a vôbec to nikomu nevadilo.😊

yennn
5. mar 2017

@kaca1985 @desza17 @sofia1 baby fuha to mi ani vo sne nenapadlo riesit, ci sa mozem namalovat. Ja ze musim byt pekne oholena (nie podpazusie 😀 ) tu sa dozvedam ze gelove nehty dole a mejkup by mi vobec nenapadlo 😀
Zakrok je to sice vazny a dolezity ale realne 15minutova narkoza. Ci?

bluesun77
5. mar 2017

@kaca1985 nie. Nic. Dokonca ani antiperspirant ani krem.

yennn
5. mar 2017

@bluesun77 preco nie? Ja sice teraz od hormonov mam tvar horsiu nez ked som mala 13 rokov, ale viem si predstavit v krajnej nudzi vyjst bez mejkapu, ale bez antiperspirantu nehrozi, nikdy. A krem preco nie? Nerozumiem - davaju take instrukcie pred OPU? Ja som len zacala stimulovat, preto sa pytam

desza17
5. mar 2017

@yennn antiperspirant ani pri transfere nesmies,a vo vlastnom zaujme ani po. A co sa tyka malovania,dostali sme instrukcie co mame a co nemame,takze som vsetko aj dodrzala,pri boji o babatinko som vobec neriesila nejaky make up,I ked kto ma pozna,vie ze bez neho von nejdem,a prezila som.drzim palce

evelka81
5. mar 2017

@desza17 o tomto mna neinformovali v centre. Mala som iba krem aj makeup ale nic viac ani parfem. Na americkych videach pri umelom su baby riadne namalovane aj mihalnice vsetko. Moje centrum mi nezakazalo nic iba pri odbere vajicok kedze sme boli v narkoze sme nemali mat nalakovane nechty.

yennn
5. mar 2017

@desza17 fuha 😲 to vypusta nejake skodliviny ten antiperspirant?

bluesun77
5. mar 2017

@yennn Ano, dali mi take instrukcie. Aj na dverach to mali napisane. Tak som to jednoducho neriesila a isla na prirodzeno. Ved tam je to kazdemu jedno. A navyse z domu som isla o siestej rano a o jedenstej bolo po vsetkom. 🙂

bluesun77
5. mar 2017

@yennn nie skodliviny ale je aromaticky a moze to skodit vajickam, pripadne pri transfere embryu. Ja sa normalne licim skoro denne, ale v tomto pripade to bolo to najmenej.

desza17
5. mar 2017

@yennn zrejme ta aroma,lebo ani parfumy sa nesmu a, taktiez nejake aromaticke sampony na intim.hygienu,ci vlhcene parfumovane obrusky,to som po transfere uplne vylucila.a neviem ako v inych car,ale u nas v Mt to je aj na dverach napisane..zakaz pouzivania antiperspirantov a parfumov.samozrejme v, priestoroch kde sa caka na transfer,ci opu.a co sa tyka make upu,dostali sme pred odberom papier,kde bolo vsetko vypisane.

desza17
5. mar 2017

@evelka81 my sme pred opu dostali papier,kde bolo napisane ze sa nesmie make up,nalakovane nechty,a ak su gelove,tak jeden musi byt dole a samozrejme antiperspirent a parfum nie.a pri transfere mozes vsetko okrem parfumov a antiperspirantov.

evelka81
5. mar 2017

@desza17 fiha u nas to az takto nekazali. Ziaden papier som nedostala, ale citala som to tu tak som si hlavne nedala parfem a ten nepouzivam uz tyzden. No a nechty nemalujem teraz vobec. Ale v tych videach na americkych Ivf maju na sebe vsetko aj nalakovane nechty a su namalovane. Tak snad to nase bublinky zvladnu 🙂

haannka
5. mar 2017

@desza17 😚 // 😚