Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Cítim sa omnoho lepšie ako včera, bála som sa vstať aj z postele ;) uvidím co cez den, včera som si musela dat aj tabletku od bolesti
ale také štyri dni pred odberom som sa cítila hrozne. Aj mi to skôr ukončili.ku dr.krajkovicovi som chodila len na sono. Boli sme na konzultácii u Dr. Borvaja ale odvtedy som ho tam vôbec nevidela. Koordinátor bol zas niekto iný, vždy som bola u niekoho iného ;) a ty ako po ket ? Si na PN ?
@kaca1985 ja po ket v pohode,pondelok idem do Mt na krv,tak sa neviem dockat.ja som doma.snad tym lepsie preplavas ako ja,ja som mala hrozne bolesti a tu zapchu do toho.solumedrol pichas od dnes?ja som bola na pohotovosti,a raz aj u svojej gyn.v den opu som ale nemusela,lebo mi daco podobne pichli v centre hned po opu.ty mas tiez pco?
Áno aj mne včera niečo pichli a od dnes pat dni ten solumedrol plus fraxiparin. Áno aj ja mam PCO. Ale hlavný problem mal manžel. Ja budem musieť si to ísť pichávať na pohotovosť lebo svoju dr mam ďaleko. Dúfam že na pohotovosti s tým nebudú mat problem
Nie to nemám. PCO ma sa mi zdá každá tretia baba ;)
@kaca1985 aspon ze tak,mna z centra hned poslali aj na diabetologiu,lebo pri pco sa to vyskytuje.tak ale ja mam aj nadvahu.nezabudni vela pit a papat tie bielkoviny,ja som pila acidko,jogurty jedla,proteinove napoje a tycinky,tvaroh,atd.uz len nech pride ms a mozes ist na ket.mas sa potom objednat na 14.dc vsak?
vsetkym babam zelam krasny sviatocny dnik, nech vam prinesie stastie,vo forme //❤
Mne len doma kazali byť a odpocivat. Ked mne to už ani nechuti, nie som moc zvyknutá na mliecne vyrobky. Áno áno na 14.den. Dúfam že všetko dobre dopadne. A už to nebudem musieť absolvovať ;)
Baby čo pomôže na theratozoospermiu?
Ahojte babulky absolvuje / absolvovala tu niektora IVF Soft? chcem sa spytat kolko byva vajok pri minimalnej stimulke?
@miskab ahoj, tak toto by zaujímalo aj mňa 😉, tiež budem tento mesiac začínať soft. Skús tiež pozrieť aj na tejto stránke, sú tam kočky z RF Brno a tam je soft pomerne obľúbený 😃 https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/slovenky-a-ivf-v-reprofite-brno-skusenosti-2/
@lenockalenka ja uz beriem leiky od soboty zajtra zacinam s injekciami.... ty kedy zacinas od kolkeho dna cyklu?
@miskab ja začínam od 3.dna cyklu - lieky clostilbegyt+injekcie menopur.. Už len počkať na MS a idem na to 😃
@lenockalenka aj ja presne tak isto clostil uz beriem dnes s nim teda koncim a od zajtra injekcie menopur 3 amp. a potom cetrotide a pregnyl. aj ty beries clostil do 7 dna cyklu potom koniec a na 8 den injekcie?
Dievcata aj ja sa k vam uz pridavam tak som sa dockala od vcera uz davam aj ja injekcie menopur a difeteline s8m zvedava na nedelu kolko bude vajicok toto je 2 ivf a dufam ze uz uspesne.Sledujem to tu a vidim ze sa velmi vela z vas podarilo otehotniet gratulujem kazdej a drzim vam palce aby bolo vsetko v poriadku prejem krasny dnik🙂🙂🙂
@aluska1404 ahoj Aluška, dlho si sa tu neozvala, držím strašne prstíky už to musí vyjsť! Ja idem zajtra na imunológiu do NR, som strašne zvedavá čo mi vyjde no najskôr musím mesiac počkať na výsledky....endokrinológia OK, na hematológii mi našli niečo tak teraz beriem Anopyrin 1 tbl 100 mg tak som rada....a tebe ako vyšli tieto vyšetrenia a chodíš do Heliosu ako si bola predtým sa mi zdá....papa
@miskab ja mám 3.-7.den cyklu clostil. a 3.-8.den cyklu Menopur, 8.den je prvá usg. kontrola a podľa nej uvidím, čo ďalej.. Predpísaný mám ešte Orgalutran a Pregnyl - to asi až potom 😉
@maculicek1977 Ahoj som rada ze si tu ze si napisala mam sa dobre. Tiez som behala po doktoroch bola som na genetike ,hematologii,imunologii a vsetko ok iba kyselina listova a omega chodim na infuzie ale v pohode inak.Hej znova sme v heliku Si ma potesila tak drzim palce a vy ako inak kedy planujes ist???Ja picham znova to iste akurat uz nie son doma chodim do prace zatial🙂Som moc rada ze si mozme opat pisat🙂
@lenockalenka a nevies kedy byva pri Softe odber vajok kolky den cyklu? hmm ja mam brat menopur od 8 dna. a kam chodis do car?
@aluska1404 prosim ta za aky cas si mala z hematky vysledky?
@desza17 No ja som bola v hemomedika a trvalo to presne 5 tyzdnov.A ty si kde bola?
@miskab to veru neviem, možno to závisí od dĺžky cyklu..budem sa na to určite pýtať pri prvom ultrazvuku. Chodim do RF v Brne. A ty?
@aluska1404 v bb v roosweltke,mali mi poslat vysledky domov,dnes sa bola,teta tam pytat,tak ze to trva aj 2-3mesiace,lebo to este musi posudit dr.

@desza17 vies co vôbec neviem ;) ľahla a už som sa len prebudila;) boli tam ženské co viem ale kto je sestricka ci doktorka ci kto netusim. Ale papier ako s výsledkami mi ako prva dala na sale na kontrole na sone dr. Culbova. A ďakujem keby niečo určite by som sa ozvala ;)