Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 joj som ztoho normalne na prašky
@desza17 No to verim ja som sa hned pri objednani pytala ze kolko to bude trvat ze potrebujem vysledky nutne.Ze idem uz na ivf a bezny standart je tam 4-5 tyzdnov
@aluska1404 tu mi tiez tak povedali a aha,snad zajtra daco vybavim.bojim sa,aby som nieco nezanedbala.
@desza17 To poznam ved to to hlavne clovek chce si byt isty ze nic nezanedbal
@aluska1404 ale ten pristup to je sila,vraj 2-3mesiace,a vysledky uz tam boli
@lenockalenka ja chodim do gyn fivu v BA
@desza17 ahoj ja som bola v MT na hematológii, a hneď mi tam povedali, že výsledky prídu poštou za dva mesiace a presne tak aj bolo.... držím ti palčeky
@maculicek1977 Ahoj Maculicek.Aj ty si tu dlho nebola aj bobricek vobec neviem ako pokračujete.Ja som na hematologiu objednana až koncom aprila potom treba čakat na vysledky to je hrozne ako to všetko dlho trva.
@janulka232 jej ahojko ako sa tu zasa stretávame 🙂, takže ja už mám absolvovanú endokrinológiu, hemato tam mi našli 3 veci ako som už písala papám Anopyrin 100 mg 1 tbl, čo som rada, možno to naozaj bol môj problém....a zajtra idem na imunológiu do NR ale výsledky za mesiac a podľa výsledkov sa zariadim, keby mi len našli ten dôvod.....a čo už máš absolvované aké vyšetrenia....ja som na hematologické výsledky čakala presne 2 mesiace....ufff hrozné tieto čakačky....
@maculicek1977 a anopyrin ti predpisali?da sa vraj aj kupit,tak rozmyslam ze si ho zatial nasadim kym pridu vysledky z hemato.co si otom myslis?teraz ked mam // sa bojim,aby sa zas nieco nestalo.
@maculicek1977 keby sa ešte ozvala bobriček ako ona pokračuje.Verim,že už nabuduce to vyjde už dost dlho na to čakame,lebo všetko sa tak dlho natahuje.Ale u mna možno bude darkyna.Ja som objednana iba na hematologiu na endokrinologiii som bola,ale už asi pred štyrmi rokmi a tam bolo všetko ok takže to vobec neriešim
@kaca1985 ta este len pride,aj plynatost,mne nepomahalo nic,v lekarni mi dali taky sirup,potom susene slivky som jedla,ovsene vlocky,acidko..no nic.trochu na tu plynatost aby som nebola ako balon,tak degasin,pre ten mi raz muz utekal vecer,co som sa uz zvijala v krcoch.fuj,nechcem uz nato ani pomyslet.a vyhybaj sa slnku,to mi tiez kazali,I ked ja som to riesila v auguste,nie marci..ale pre istotu.a zaha ta nepali?to ma tiez ukrutne.
Záha zatiaľ nepáli. No ak to ma prísť postupne mam sa na co tešiť ;) zajtra mam ísť na kontrolu do centra. To spravia len sono zospodu ? Nepamätáš si ?
@janulka232
@maculicek1977
@aluska1404 Ahojte kočky moje tak u mňa zatiaľ takto imuno bez problémov akurát mám dávať pozor na vitamín D mám ho trošku viac inak všetko úplne oki no štítna mi vyšla troška zhoršena tak beriem euthyrox ale kontrolné už boli skoro fajn no a hemato čakám pretože som presvihla termín ochorela som aj bude hemato oku skúsim si ísť pre mrazacikov.Co vy ako? Ali napíšem ti správu myslím na teba oekne ouchaj nech vajíčka rastú strašne moc držím prsty. Janulik, Maculicek?
@bobricek1979
@maculicek1977ahojky babulky joj som rada ze ste obe napisali super ze sa opat stretame tu.Moc ma to potesilo.Bobricek ja uz som myslela ze uz to mas za sebou tie vsetky vysetrenia tusim ze nam to trvalo rovnako.A ty kedy pojdes znova?Som rada ze si relativne v pohode.🙂zDrzim vam palce 😘
@kaca1985 snad tebe nepride😉.ja som v car na kontrole nebola,mala som prist iba ak by boli dake potiaze.ale podla mna ta isto budu kukat odspodu,ake mas vajecniky,a ci sa ti netvori voda v bruchu,preto musis aj veeeela pit.tak mi to vysvetlil dr.to uz takto v mt objednavaju na kontrolu?som prekvapena.
@aluska1404 no ešte čakám na hemato bohužiaľ som nebola v poriadku tak sa to všetko nejako predĺžilo dúfam sa tak o mesiac k tomu už dopracujem ak nebudú žiadne komplikácie aj ja som rada že som sa tu konečne dostala. Ty sa drzkaj teraz myslím na teba.. Ty si na tom ako? Všetky vysetka oki stitka imuno atď
Ahojte baby aké špeciálne vyšetrenia vám robili pred IVF. Poslali vás z centra? Mne žiadne neodporučili, robili len tie základné - z krví chlamídie a protilátky proti spermiám a ováriam a partnerovi spermiogram. HP som už mala robené u mojej Dr.
@desza17 takze krv negativna😢 pockame na menzes a o mesiac vyskusame znova
@katatko351 och to ma mrzi,ale das sa dokopy,oddychnes si a na druhy mesiac vyskusate,mate este kolko mrazacikov?
@bobricek1979 Myslim ze nic vazne nic sa nenaslo iba kyselina listova davam a omega infuzie ale v pohode akurat ze dlho tych 5 hodin ale pohoda.Tak drzim palce😉
@desza17 mame este 4 mrazacikov tak snad bude medzi nimi ten pravy

@desza17 Fuha tak to fakt dlho tuto bol vyborny doktor vsetko vysvetlil a total milucky az som bola prekvapena uplny pohodak o kazdom vysledku mi spravil prednasku aby som vedela co co je .Tak to ma mrzi a vsetko cez poistovnu