Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@miskab ahoj, ja by som mala začať stimulku až koncom bud.tyzdna..ty si kolky deň cyklu?Aj ti povedali koľko máš folikulov? Neboj sa, určite je to v poriadku 😉 oni vedia, čo robia👍🍀
@lenockalenka ja som teraz 10 den cyklu , a na jednej strane mam 9 a na druhej 8 folikov ... ale niektore ze boli male..... ja dufam ze uz v pondelok ukoncia stimulku
@aluska1404 ja chodim do SPLNu v KE a ty ?
Všetkym vam dievcata zo 💗 zelaaaaaaam,taketo testiky. Drzkajme sa vsetky,stoji nam to za to💕
@aluska1404 ahoj, dakujem za povzbudive slova, si zlata 🙂 Co sa tyka gonalu, veru - je aj vyssia davka, nez 300, bola by si prekvapena. Mne zvysili na konske davky, a preto ma uprimne vydesilo ked si napisala ze si stimulovala 18 dni - lebo to pri tychto davkach sa na Gonale nedoplatim ☹ Folikulov zda sa, vidia iba 3 takze sa bojim bojim, maju cez 15mm, AMH vraj bola 0.44 - nerozumiem tym udajom. Doktor povedal, ze nemam byt skepticka, ze videli uz folikulov aj viac, jasne, ale nie je to najhorsie ...
Uz mam aj tretiu injekciu oddnes - luveris , tak som fakt zvedava dokedy budem pichat
@evelka81 mne rastlo hcg na zaciatku veeeelmi pomaly na testoch tiez take slabe ciarky... ja som si robila 3 testy na prvom som si vsimla ciarku uz ked som vyhodit sla pri istom nakloneni tam bola taka slaba, o dva dni o trosicku silnejsia ale aj tu fotak nevedel zachytit a treti tiez fotakom tazko zachytitelny... hcg sa nemusi do mocu uvolnovat kazdej z nas rovnako ale to neznamena, ze nebude v krvi... mne aj z krvi vraveli, ze stupa pomalsie a aha som v 12tt 🙂 drzim ti palce aby bolo vsetko ako si prajes.... viem, ze to nie je lahke ale skus mysliet pozitivne, vsetko dobre dopadne 😉
@desza17 ano vsetko v poriadku ale viac sa mi ulavi po 1.screeningu a ten nas caka 22.3 tak uz by som rada mala po tom 🙂 hehe aj ked ako sa poznam potom budem zase netrpezlivo cakat na 2. a 3. screening a samozrejme porod a potom samozrejme obavy uz tiez neprestanu... hehe udel nas mam 😂 aj tebe krasne tehulkovanie 😉
@desza17 gratulujem krasny testik 😍 budem silno drzat palceky aby bolo vsetko v poriadku 😊 nas tiez zajtra caka kontrola 😊
@misiatkooo a kam idete na kontrolu?

Teraz neviem ako sa volaju ale memoral a cosi na D.. Ale hadam mi to mozu kdekolvek objednat