icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

evca8285
12. mar 2017

@desza17 tak presne od cakania na dve ciarky je vela cakania kym sa o 9 mesiacov dockame ale dockame sa 😉

evca8285
12. mar 2017

@evelka81 ja som si prvy test robila 13DPO a to bolo teda 8 dni po ET a to bol ten co som si pri vyhadzovani vsimla ze sa tam nieco objavilo... na dalsi den som sla na krv a tam mi potvrdili tehu... kedze mi dochadzali lieky a isiel vikend objednali ma na dalsi den na kontrolny odber... v ten den som si aj test rano robila a stale bol slabi ze ho ani fotak nezachytil (10 dni po ET, 15DPO)... v ten den mi volali, ze sice hcg stuplo ale ze by malo stupnut viac takze mam prist po vikende v pondelok na dalsi odber... vikend preplakany, hrozny. cez vikend som si robila ale teraz neviem ci sobotu alebo nedelu test lebo som este jeden doma mala a tiez bola velmi slaba ciarka... v pondelok mi po odbere volali ze hcg stuplo, nie uplne optimalne ale tak, ze treba verit ze sa rozbehne a rozbehlo sa... ja som hned po ET aj ochorela. Mala som chytene priedusky a kaslala jak tuberak tak som uz prestavala dufat a predsa sa chytila bublinka moja... ozaj viem ake tazke je cakanie a aj presvedcit sa mysliet pozitivne ale skus to... musime len verit, ze nam vsetko dobre dopadne a ono dopadne 😉 drz sa 😉

desza17
12. mar 2017

@evca8285 krasne si to napisala💟💟💟

janulka232
12. mar 2017

@yennn ,ale ja kvoli mojmu veku som mala tri krat neuspešne IVf.Mam nizke amh ty si ešte na tom dobre.A držim palce

janulka232
12. mar 2017

@desza17 gratulujem.Krasne dve čiarky😉.

misiatkooo
12. mar 2017

@desza17 ja uz len svojej gynekologicke chodim 😊 bude mi robit znova sono a brat krv. Dufam ze krpcek rastie a bude vsetko v poriadku

desza17
12. mar 2017

@misiatkooo tak drzim palceky💕👍

lusinda28
12. mar 2017

@desza17 gratulujem krásny test isto sa už môžeš pomaličky tešiť,aj keď cesta je ešte dlhá..mňa čaká tiež zajtra krv po 14 dňoch, nemam odvahu testovať a som rada, že nemám ani test doma..😂 2 x som testla na 8. a 9. deň a test takmer nic neukazalo, niečo sa tam slabulinko ukazovalo, ale tým duchom na teste nejak neverím, tak som to nechala tak a vyckam zajtra, aj keď brucho má teda riadne boli..😞 drziim silno prsty nech môžeš prežívať krásne tehu obdobie..

desza17
12. mar 2017

@lusinda28 jeej,tak sme mali vklad na rovnako?mala si et ci ket?kam chodis?ja ta obdivujem ze si vydrzala netestovat,to ja kazdy den poctivo od 6.dpt😊.podbrusko aj mna dnes boli,a zacina aj hlava.

lenockalenka
12. mar 2017

@miskab na to, že to je soft, tak sa vytvorilo pomerne dosť folikulov, však? Už nech len pekne dozrejú a čoskoro budeš mať po tom 👍😉 Som zvedavá, čo povedia v pondelok.

lusinda28
12. mar 2017

@desza17 vklad som mala 27.2 pondelok v ISCARE BA. Mala som KET. Ja som rada, že nemám test doma, určite by som potom neodolala, ale bojím, že o ani na 2x nevyšlo..😞 tak už pockam na zajtra. Prvý vklad som tiež asi od 6 dňa testovala stále každý deň, teraz som skúsila 2 x a dosť už pockam..snáď to bolo ešte skoro ten 8.a 9 deň. Na krv som chcela ísť už v piatom, že ak už nevyjde nech aspoň lieky vysadim, ale vraveli, že je ešte skoro..tak snáď ešte aj test nemusí na 9 deň ukázať..😉 ach to čakanie je hroooozne..

miskab
12. mar 2017

@desza17 gratulujeeeem 🙂

miskab
12. mar 2017

@lenockalenka no aj ja som zvedava na zajtra , dufam ze uz sa ukonci stimulka, no uvidim zajtra .... no folikov je dost 🙂

dagaz
12. mar 2017

@lusinda28 naozaj na 9 den nemusi este nic ukazat...mne neukazalo ani na 14 den..den odberu krvy a predsa som bola tehotna 👍Lucka drzim Vam palce aby to vyslo👍👍👍

lenockalenka
12. mar 2017

@miskab aj ti povedali ktorý deň by mala byť OPU? Dobre znášaš stimulku?

desza17
12. mar 2017

@lusinda28 aj ja som mala vklad 27.2.chodim do mt helios.tiez som mala druhy ket,vkladali mi 1blastocystu.hned na druhy den migrena ako fras,aj ma prehnalo,potom uz nic,a na 7.dpt som mala male spinenie.dnes je 13.dpt a boli ma podbrusko ako pred ms.ty si na zaciatku citila nieco?ja ti zajtra drzim silno,presilno palce...urcite to vyslo💞💞💞

lusinda28
12. mar 2017

@dagaz dakujem 😍 musím veriť, aj keď možno bude sklamanie, ale aj to patrí k životu, musíme brať veci tak ako sú.

nataliaondrejkova
Odpoveď bola odstránená
aluska1404
12. mar 2017

@desza17 Moc gratulujem a tesim sa s tebou suuuupppeerrr🙂

lusinda28
12. mar 2017

@desza17 dakujem ti aj tebe drzim prsty..🙏 no mne je nejak divne celé 2 týždne, 1. vklad vôbec som necítila, teraz mám často tlaky v pobrusku, aj žalúdok nič moc, čo ja viem môžu to robiť aj tie hormóny čo tlačím do seba..ktovie.. ach kiežby sme sa zajtra dozvedeli len pozitívne správy..😍

aluska1404
12. mar 2017

@gabitv
@yennn Dievcata tak dnes som bola na sone a som dnes 6 den mam 3 folikulky ale este bude dlha cesta.V stredu idem znova na sono.yennn sme na tom zatial podobne citala som tiez mas 3🙂.neboj urcite ich bude viac ja som minule mala 11 a tiez to takto pomalicky islo.Ja som dnes musela dat antibiotika na hrdlo uz sa to nedalo vydrzat takze 3 dnove😔.Necitim sa inak choro len to hrdlo boli a boli.Takze doktor povedal dat si lezat este aj tak dobre ze odber je az o 2 tyzdne skoro tak sa musim vyliecit

desza17
12. mar 2017

@lusinda28 jasneee ze sa dozvieme len pozitivne spravy👍😊💞👶,potom si napiseme.

desza17
12. mar 2017

@aluska1404 skore uzdravenie a vela folikov👍🙏😉

lilianna1988
12. mar 2017

@desza17 jeej ahoj 🙂citam ze si uz bola na et/ket.nebola si este na krvi??testy si uz robila??drzim moc palcee 🙂

gabitv
12. mar 2017

@aluska1404 skore uzdravenie ti prajem

janula12345
12. mar 2017

@desza17 to su kraaasne ciarky. Drzim palceky,, super ze si sa konecne dockala aby si mohla ist a este to aj vyslo! Tentokrat nech to dobojujete do konca, 9 mesiaca 🙂 vela zdaru.

bobricek1979
12. mar 2017

@aluska1404 Ahoj drž sa liec sa a nech ich adpon dvakrát toľko a nech sú suprové
😊

desza17
12. mar 2017

@janula12345 dakujem,potišku sa tesim.zajtra budem mudrejsia.

aluska1404
12. mar 2017

@bobricek1979 Dakujem ti bobricek snad to bude v pohode tesim sa som zvedava dufam ze ich bude dost trosku da im prihovaram nech pekne rastu a snad ma vyslisia🙂

bobricek1979
12. mar 2017

@aluska1404 no jasné prihovaraj sa neskôr sa budeš babetku 😊