Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
babulky teraz som pichala cetrotide a vyse polovicky mi vytieklo von cez striekacku som zle dala ihlu, neviete co mam urobit ci si mam pichnut dalsiu?
@misiatkooo to je naaaaadherne,az mi slzy vysli.vela vela zdravickaaaaa💕💕💕💗💗💗💗😍😍😍😍👍👍👍
@desza17 dakujeme krasne 😊😍❤ nadherny pocit. A ty si ako dopadla na krvicke?
ahojte, aj ja sa k vám pridávam tento mesiac ideme na IVF (Brno), čakám na menzes a začínam pichať - ideme skúsiť štastie na druhého chrobáčika :-P už jednoho chlapca mám po IVF.
Som s toho strašne nervózna, ☹
@misiatkooo tak na,sone este nebolo nic vidno,dr povedala ze to malokedy na 14.dpt...ale ze sliznicu mam peknu a vysledky budu volat poobede,uz som ako na ihlach😉😆.dufam ze budeme tehulkovat spolu.este raz veeeeela zdravicka vam prajem,a ako sa citis?byva ti aj zle?
@desza17 ☹ to je mi ľúto, aj ti zistili prečo, čo sa stalo?
ja som Simona vybojovala až na 8 IVF ☹ dovtedy som vždy potrácala, tiež som vklady mala pozitívne a vždy mi začalo HCG klesat´a nič stoho nebolo, v Brne mi potom doki nasadil pichať si Fraxiparín a potom som dotiahla do konca teda do 32 tt vtedy som rodila 🙂
@simonesi zatial nezistili,bola som na genetiku..tu mam ok,a na hematologiu cakam na vysledky uz druhy mesiac😬,ale geneticka volala do labakov a dake dve mutacie ze mam negativne a to je vraj najdolezitejsie,tak som ostala kludnejsia.tak ako vidim,aj ty si si toho dost vytrpela.a to odkedy ti nasadili ten fraxiparin?
@desza17 fraxiparín mi nasadili deň pred ET a vlastne pichala som ho dokiaľ som neporodila, a myslím si že to mi pomohlo, pretože vraj mám hustú krv a neprechádzala mi do placenty pre bábetko a tým sa nedokázalo vyživovať preto som potrácala vždy, hneď na začiatku v 4 tt a ked mi ho nasadil tak hneď na prvú šupu som zostala tehu a aj donosila drobčeka
@desza17 mne tiez na zaciatku nebolo nic vidiet ale krvicka to potvrdi hned daj vediet co a ako 😊 budeme spolu tehulkovat verim tomu 😊 vies co nechuti mi moc jest vsetko mi smrdi hlavne umyvacka a chladnicka 😂 a ty sa ako citis? Pobolieva ta podbrusko ze?
@misiatkooo vies co,nic take zvlastne nepocitujem..akurat to podbrusko ako pred ms,ale to tiez nie stale.
Dievcata picham si gonal ale mam priserne bolesti hlavy , viete mi poradit ci si mozem dat nieco proti bolesti ?
baby, prosim vas, neviete ako dlho ma pregnyl ucinky? teda po akej dobe je este v moci?

@desza17 ahoj gratulujem k // 😍😘
daj potom vediet ako dopadla krvička 😉