icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

henika14
13. mar 2017

@desza17 ahoj gratulujem k // 😍😘
daj potom vediet ako dopadla krvička 😉

diva83
13. mar 2017

@desza17 Ahoj🙂 Si v očakávaní poz. teh testu?? Koľko dní si po vklade? Veľmi držím palce, nech to výjde!! Mňa to všetko čoskoro čaká....

desza17
13. mar 2017

@diva83 ahoj,ano.dnes je 14.dpt.bola som na krv poobede budu volat vysledky.a ty si ako na tom?

miskab
13. mar 2017

babulky teraz som pichala cetrotide a vyse polovicky mi vytieklo von cez striekacku som zle dala ihlu, neviete co mam urobit ci si mam pichnut dalsiu?

misiatkooo
13. mar 2017

Ahojte dievcata tak dnes kontrola 😊 sme 8+3 a mame 2cm a krasne nam bije srdiecko 😍❤ som beskutocne stastna a prajem to kazdej jednej z vas!

desza17
13. mar 2017

@misiatkooo to je naaaaadherne,az mi slzy vysli.vela vela zdravickaaaaa💕💕💕💗💗💗💗😍😍😍😍👍👍👍

misiatkooo
13. mar 2017

@desza17 dakujeme krasne 😊😍❤ nadherny pocit. A ty si ako dopadla na krvicke?

simonesi
13. mar 2017

ahojte, aj ja sa k vám pridávam tento mesiac ideme na IVF (Brno), čakám na menzes a začínam pichať - ideme skúsiť štastie na druhého chrobáčika :-P už jednoho chlapca mám po IVF.
Som s toho strašne nervózna, ☹

desza17
13. mar 2017

@misiatkooo tak na,sone este nebolo nic vidno,dr povedala ze to malokedy na 14.dpt...ale ze sliznicu mam peknu a vysledky budu volat poobede,uz som ako na ihlach😉😆.dufam ze budeme tehulkovat spolu.este raz veeeeela zdravicka vam prajem,a ako sa citis?byva ti aj zle?

desza17
13. mar 2017

@simonesi vela stastia,a uspesny koniec🙏

simonesi
13. mar 2017

@desza17 ďakujem 🙂 už som si tu stihla aj zalistovať a vidím že máš krásne //, gratulujem 🙂 bolo to tvoje prvé IVF????

simonesi
13. mar 2017

@desza17 a na sone na 14 dpo, určite nebude nič vidieť 🙂 mne pri malom videli až na 21 dpo a to už bolo aj srdiečko 🙂

desza17
13. mar 2017

@simonesi ivf prve,ale ket druhy.prvy skoncil v 8.tt😢,teraz verim ze to dotiahneme do uspesneho konca.

simonesi
13. mar 2017

@desza17 ☹ to je mi ľúto, aj ti zistili prečo, čo sa stalo?
ja som Simona vybojovala až na 8 IVF ☹ dovtedy som vždy potrácala, tiež som vklady mala pozitívne a vždy mi začalo HCG klesat´a nič stoho nebolo, v Brne mi potom doki nasadil pichať si Fraxiparín a potom som dotiahla do konca teda do 32 tt vtedy som rodila 🙂

desza17
13. mar 2017

@simonesi zatial nezistili,bola som na genetiku..tu mam ok,a na hematologiu cakam na vysledky uz druhy mesiac😬,ale geneticka volala do labakov a dake dve mutacie ze mam negativne a to je vraj najdolezitejsie,tak som ostala kludnejsia.tak ako vidim,aj ty si si toho dost vytrpela.a to odkedy ti nasadili ten fraxiparin?

simonesi
13. mar 2017

@desza17 fraxiparín mi nasadili deň pred ET a vlastne pichala som ho dokiaľ som neporodila, a myslím si že to mi pomohlo, pretože vraj mám hustú krv a neprechádzala mi do placenty pre bábetko a tým sa nedokázalo vyživovať preto som potrácala vždy, hneď na začiatku v 4 tt a ked mi ho nasadil tak hneď na prvú šupu som zostala tehu a aj donosila drobčeka

simonesi
13. mar 2017

@desza17 teraz ešte stále čakám na menzes ale fraxiparín mám už doma nachystaný 😀 hiiiiii
ak máš negatívne mutácie tak si v pohode, nemusíš sa báť, všetko bude ok 🙂

desza17
13. mar 2017

@simonesi neviem co este sa tam vysetruje na hemato,ale bola by som kludnejsia kebyze to uz mam v rukach.ides podstupit cele ivf?

simonesi
13. mar 2017

@desza17 áno, idem na SOFT to je minimálka po začatí cca na 14 deň OPU a potom podľa embrya buď na 3 deň alebo 6 vklad
na hemato sa vyšetrujú mutácie génov

misiatkooo
13. mar 2017

@desza17 mne tiez na zaciatku nebolo nic vidiet ale krvicka to potvrdi hned daj vediet co a ako 😊 budeme spolu tehulkovat verim tomu 😊 vies co nechuti mi moc jest vsetko mi smrdi hlavne umyvacka a chladnicka 😂 a ty sa ako citis? Pobolieva ta podbrusko ze?

desza17
13. mar 2017

@misiatkooo vies co,nic take zvlastne nepocitujem..akurat to podbrusko ako pred ms,ale to tiez nie stale.

desza17
13. mar 2017

@simonesi no ved dake dve mutacie mi vysli negativne,ale este daco sa vysetruje...a to by mi mali uz poslat tento tyzden domov

gabitv
13. mar 2017

Dievcata picham si gonal ale mam priserne bolesti hlavy , viete mi poradit ci si mozem dat nieco proti bolesti ?

desza17
13. mar 2017

@gabitv paralen isto mozes,alebo posuchaj spanky,celo cinskou mastickou alebo alpou,mne to pomahalo

gabitv
13. mar 2017

@desza17 dakujem velmi pekne no som v praci :( takze teraz prichádza do uvahy len paralen ale vecer vyskusat tu čínsku masticku

desza17
13. mar 2017

@gabitv viem co je bolest hlavy,prajem nech cim skor ustupi

leelloo
13. mar 2017

baby, prosim vas, neviete ako dlho ma pregnyl ucinky? teda po akej dobe je este v moci?

gabitv
13. mar 2017

@desza17 dakujem velmi pekne si mila

haannka
13. mar 2017

@desza17 haloooo...daj to krasne cisielko

desza17
13. mar 2017

@haannka 💕💕💕1101💕💕💕