icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

yennn
15. mar 2017

@segab090 ak sa smiem spytat...co to znamena ze si zle zareagovala na stimulku? Ja, zda sa, mam iba tri folikuly... vnimam to smutne

miskab
15. mar 2017

Ahojte babenky tak ja mam zajtra odber .... 🙂

haannka
15. mar 2017

@miskab ahoj...ako si to vyriesila s tou injekciou?

miskab
15. mar 2017

@haannka myslis co mi vytiekla ? no volala som do centra a povedali ze nemam si pichat dalsiu , tak som si nepichla no dufam ze vajka nepopraskali a nieco tam je

haannka
15. mar 2017

@miskab drzim silno palce 😉

gabitv
15. mar 2017

Ahoj zajtra mam usg uvidim kolko bude vajíčok drzte palceky

miskab
15. mar 2017

@haannka dakujeeem a ty ako?

haannka
15. mar 2017

@miskab a to si na ktory den cyklu resp. ktory den stimulacie pichala? A iba jednu si pichala? Mne kazali pichat vzdy vecer mefzi 19-21.

klaudiahu
15. mar 2017

@miskab tak nie som sama....😉😉😉 Uz nech je zajtra a vieme ako na tom sme

haannka
15. mar 2017

Ja mam zacat pichat zajtra a buduci stvrtok vecer cetrotide, v piatok kontrola...nie je to kratka stimulacia?

miskab
15. mar 2017

@haannka najskor som brala od 3.dna clostil do 7 dna, od 8.dna som zacala 3 ampulky denne pichat menopur ten som pichala ten som pichala 6 dni teda do vcera aj s cetrotidom a ten som si mala pichat od 11dna cyklu a 3 som pichala. a ten menopur mi este zvysili davky od 11 dna cyklu na 4 ampulky no a +ten cetrotide. Vcera som skoncila stimulku vecr som si bola dat pichnut pregnyl a zajtra odber.

miskab
15. mar 2017

@klaudiahu aj ty ides zajtra na odber? tak daj vediet zajtra co a ako 🙂 ja som mala Soft stimulky a ty?

haannka
15. mar 2017

@miskab tak to nechapem...mne to nejak na velmi kratko vychadza.
Zajtra, pozajtra decapeptyl, v sobotu decapeptyl a 450j menopur. Nedela- stvrtok menopur 450j vo stvrtok aj inj Cetrotide. V piatok kontrola.

diva83
15. mar 2017

@desza17 GRATULUJEEEM !!!

klaudiahu
15. mar 2017

@miskab no veru zajtra...Moje druhé IVF tak uvidím... Ja som mala klasickú stimuláciu,dlhý protokol. Všetko sa zdá byť ok,podľa poslednej kontroli bolo cca 17 folikulou. No aj tak si pripadám vo všetkom taká stratená a neskúsená....Stále sa neviem rozhodnúť či s PK alebo bez.... Zaznačené to mám od lekárky že to doporučuje, ale myslím že rozhodnutie je len na mne.

miskab
15. mar 2017

@haannka ja som mala menopur 300j ty mas vyssie davky asi preto. a cetrotide mas len jednu?

miskab
15. mar 2017

@klaudiahu Ja by som ty PK urcite odporucila , to je dobra vec aspon sleduju embrya a ktore su naj vlozia .... ja som zvedava kolko budem mat dobrych vajok.

klaudiahu
15. mar 2017

Asi sa tiež prikláňam k tomu názoru jaj jaj....Keby do toho všetkého trochu viac vidíme 😕 😕

klaudiahu
15. mar 2017

@miskab budem zajtra sledovať ako na tom budeš ty...Tak píš píš...Vždy je lepšie ak je podpora
Toto je tvoj prvý pokus?

haannka
15. mar 2017

@miskab ano len jednu...mozno kontrole este budem pichat neviem...

miskab
15. mar 2017

@klaudiahu nie uz treti , 1.IVF v roku 2011 uspesne mam syna, 2016 KET-neuspesne, 2.IVF 2016 v novembri smes isli znova do toho ET uspesny a druhe krv uz HCG klesalo cize babo odislo, 2.KET a 3. KET neuspesne , tak som sa rozhodla este skusit SOFT . a toto je tvoje prve IVF?

miskab
15. mar 2017

@haannka no sak to ty povedia na kontrole co dalej .... mozno ty uz ukoncia stimulku 🙂

klaudiahu
15. mar 2017

@miskab tak ty už si inak ostrieľaná 😉 snáď tentokrát úspešne. Je potešujúce že prvé IVF vám vyšlo...
Ja som mala prvé 2015 ,mala som 16 vajíčok...Ale nespravného partnera... Vtedy sa všetko prevalilo...Keď mi povedal že žiadne zmrazovanie, ak to má byť tak to bude na prvý šup.
Takže asi som aj rada že to vtedy dopadlo tak ako to dopadlo. Teraz mám nového partnera a oveľa viac podporí,nadšenia a očakávania. Je mi ľúto toho zmareného pokusu, ale aspoň sa mi oči otvorili..🙂

segab090
15. mar 2017

@yennn nebud vobec smutna zalezi na kvalite nie kvantite. Poznam kocky co mali aj 17 folikov a potom dobre noli dva tri. Cize asi tak 😉 zle som reagovala tak ze sice som mala 8 folikov ale nie tak velke ake by mali byt v den kontroly a potom podla krvi mi povedali ze moje telo nereagovalo na hormony preto to stopli.

bobricek1979
15. mar 2017

@klaudiahu jednoznačne PK neváhaj

miskab
15. mar 2017

@klaudiahu ale uz mas totho praveho a to je hlavne ze ta podrzi a stoji pri tebe ... tento krat nam to musi vyjst vsetkym snazilkam co sme tu 🙂

klaudiahu
15. mar 2017

@bobricek1979 asi áno stále viac a viac som o tom presvedčená aj ja...
@miskab
Jasné že nám to musí byť dopriate.... Kto by si už viac zaslúžil dieťatko ako my čo sa tu tak trápime??
Neviem no mám pocit že teraz sú celkom pozitívne ohlasy ako to vychádza, samozrejme časť výnimkám čo ma mrzí, ale viac je uspechu ako neúspech

aluska1404
15. mar 2017

@yennn Ahoj ako pokracujes co mas nove bola si na sono?Dufam ze podrastli a drzim ti palce .Ja som bola dnes rano na sone v nedelu boli 3 a dnes uz 6 tak ani viac nemusi byt len nech su dobre.A dva su 13 mm tak este v nedelu na sono a podla toho uvidia ako podrastu do nedele uz mi predpisali aj pregnyl pre istotu od nedele podrastli 5mm.Cize dicela fajn napis 🙂

desza17
15. mar 2017

Dievčatâ tiez ste v prvych tt mavali bolesti v podbrusku?mna dnes od rana picha na pravej strane.

summer_103
15. mar 2017

Ahojte, ja zacinam buduci tyzden s pichanim Gonalu, je tu niekto kto zacina v najblizsom case so stimulaciou? Inak je to moje druhe IVF, prve bolo neuspesne, ani na mrazenie nezostalo :(