Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte babenky tak ja mam zajtra odber .... 🙂
Ahoj zajtra mam usg uvidim kolko bude vajíčok drzte palceky
Ja mam zacat pichat zajtra a buduci stvrtok vecer cetrotide, v piatok kontrola...nie je to kratka stimulacia?
@haannka najskor som brala od 3.dna clostil do 7 dna, od 8.dna som zacala 3 ampulky denne pichat menopur ten som pichala ten som pichala 6 dni teda do vcera aj s cetrotidom a ten som si mala pichat od 11dna cyklu a 3 som pichala. a ten menopur mi este zvysili davky od 11 dna cyklu na 4 ampulky no a +ten cetrotide. Vcera som skoncila stimulku vecr som si bola dat pichnut pregnyl a zajtra odber.
@miskab no veru zajtra...Moje druhé IVF tak uvidím... Ja som mala klasickú stimuláciu,dlhý protokol. Všetko sa zdá byť ok,podľa poslednej kontroli bolo cca 17 folikulou. No aj tak si pripadám vo všetkom taká stratená a neskúsená....Stále sa neviem rozhodnúť či s PK alebo bez.... Zaznačené to mám od lekárky že to doporučuje, ale myslím že rozhodnutie je len na mne.
Asi sa tiež prikláňam k tomu názoru jaj jaj....Keby do toho všetkého trochu viac vidíme 😕 😕
@miskab tak ty už si inak ostrieľaná 😉 snáď tentokrát úspešne. Je potešujúce že prvé IVF vám vyšlo...
Ja som mala prvé 2015 ,mala som 16 vajíčok...Ale nespravného partnera... Vtedy sa všetko prevalilo...Keď mi povedal že žiadne zmrazovanie, ak to má byť tak to bude na prvý šup.
Takže asi som aj rada že to vtedy dopadlo tak ako to dopadlo. Teraz mám nového partnera a oveľa viac podporí,nadšenia a očakávania. Je mi ľúto toho zmareného pokusu, ale aspoň sa mi oči otvorili..🙂
@yennn nebud vobec smutna zalezi na kvalite nie kvantite. Poznam kocky co mali aj 17 folikov a potom dobre noli dva tri. Cize asi tak 😉 zle som reagovala tak ze sice som mala 8 folikov ale nie tak velke ake by mali byt v den kontroly a potom podla krvi mi povedali ze moje telo nereagovalo na hormony preto to stopli.
@klaudiahu jednoznačne PK neváhaj
@bobricek1979 asi áno stále viac a viac som o tom presvedčená aj ja...
@miskab
Jasné že nám to musí byť dopriate.... Kto by si už viac zaslúžil dieťatko ako my čo sa tu tak trápime??
Neviem no mám pocit že teraz sú celkom pozitívne ohlasy ako to vychádza, samozrejme časť výnimkám čo ma mrzí, ale viac je uspechu ako neúspech
@yennn Ahoj ako pokracujes co mas nove bola si na sono?Dufam ze podrastli a drzim ti palce .Ja som bola dnes rano na sone v nedelu boli 3 a dnes uz 6 tak ani viac nemusi byt len nech su dobre.A dva su 13 mm tak este v nedelu na sono a podla toho uvidia ako podrastu do nedele uz mi predpisali aj pregnyl pre istotu od nedele podrastli 5mm.Cize dicela fajn napis 🙂
Dievčatâ tiez ste v prvych tt mavali bolesti v podbrusku?mna dnes od rana picha na pravej strane.
Ahojte, ja zacinam buduci tyzden s pichanim Gonalu, je tu niekto kto zacina v najblizsom case so stimulaciou? Inak je to moje druhe IVF, prve bolo neuspesne, ani na mrazenie nezostalo :(

@segab090 ak sa smiem spytat...co to znamena ze si zle zareagovala na stimulku? Ja, zda sa, mam iba tri folikuly... vnimam to smutne