Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 Bobricek ahojky ja som bola a len ma uspali nebola som intubovana.Asi zalezi ze kde to robia ?neviem
@desza17 hej hej idem na čerstvý vklad ale dali sme si PK tak rátam asi v utorok... Bojím sa Ohss tak pijem a pijem a spánok pomohol.Sice som si dlho neposlala ale výdatne 😉
@yennn sestrička vravela že si radšej nemáme nič dať,ale v kľude v klbku oddychovať, a ono to trochu pomohlo
@miskab zabojujú určite ja verím a nič iné si nepripúšťam 🙂
@simonesi No pekne ja som zla neni len tlaky v hlave hroza niekomu to spravi taky cudny stav ja som lutostivejsia.Ale inak da sa a ty si kolky dnik?🙂
@janulka232 ja si to veľmi prajeem kočky aby sme boli pekne naraz
@maculicek1977
@aluska1404 a vidíš ja sim zabudla, že ty si bolaa koľko to celé trvá a ďakujem
@darinka32 ďakujem krásne hádam to bude oki😉
@bobricek1979 Asi zhruba 20 -30 minut popozeraju a pohoda mna to vobec nebolelo po narkoze potom ani som nekrvacala niektore krvacaju trochu.Je to v pohode a preco ty mas teraz ist ci co?Ja som myslela ze si bola aj ty😉
@aluska1404 dnes 4 deň teprv tak som zvedavá čo bude ďalej, 😂to bude sranda somnou
@aluska1404 no nebola som chcela som, ale nejako nevyšlo tak chcem teraz ísť hádam to zmaknem ešte sa budem o tom rozprávať s dr či treba
@simonesi No nevadi musia to s nami vydrzat😂a pichopit to hormony su hormony.Este par dni a bude to v pohode
@desza17 už mi je ooovela lepšie, brucho zmizlo, iba šunky ostali čo som aj mala 🙂 chodim už od pondelka do prace tak už mam aj ine myšlienky a nemyslim len na IVF, KET a pod. 🙂 ešte mi ale nedošli kramy čo ma znepokojuje tak dufam že cez vikend sa dostavia 🙂 a ty sa mas ako? dufam že všetko je poriadku. mozno ze si aj tu pisala s niekym ale nemam kedy ani citat 🙂
Baby ako je to s tym mejkupom pred OPU, prip. antiperspirantom? Pisali ste par dni dozadu....
Mne v gynfive nikto nic take nespominal, ani nijde v papieroch to nebolo napisane.
Zienky idem si po podporu... od zajtra mam vysadit progesterone a mna zrazu chytili obavy co ak ked ho vysadim sa nieco stane... viem, ze musim doverovat dr ale nejak ma to vzalo. A v stredu ideme na 1.screening z ktoreho som tiez dost nervozna... ach jaj... tak som tuzila byt opat tehotna a teraz mam pocit, ze sa do septembra zblaznim... 😔
@gabitv Ahoj ako sa mas a pokracujes mas nieco nove ? Uz si bola na sone ako si na tom ako to vypada uz si pred odberom?
@yennn Dufam ze si to dobre zvladla myslim na teba drzim palce uz si asi domka predpokladam.🙂

ahojte,chcem sa spytat,aka byva vyska slinice 7 DC? ja som dnes bola na sone a ma len 2,5 mm. Mam 2 dominantne folikuly 17 mm a ostatne mensie. No doktorovi sa nezda vyska sliznice k takym velkym folikom,ze ci to niesu cysty. Mal to niekto podobne? Co sa s tym potom robi? Dufam,ze mi nestopnu stimulaciu. Vopred dakujem za odpoved