Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 ahoj ja celkom dobre az na to ze zacinam byt nafuknuta , vcera som bola na sono mam 11 vajicok v stredu mam OPU a ty ako si na tom ? Co mas noveho ?
@miskab ahoj si zlatá že sa zaujímaš ...Tak ostalo nám po včerajšom výbere 19 vajíčok 15 spojených...8 dali mrazit a ostatné sú na PK...V utorok bude vklad a potom už len to čakanie.Som spokojná a šťastné, dúfam že pri takom množstve je tam aspoň to jedno naj naj naj 😍
Ty ako???
@gabitv Ja uvidim dnes som 11 den a sono mam v nedelu. Tak uvidime ci podrastli na 9 den boli 13mm.Snad to bude skor.A ty si kolky den asi aj ja v stredu odber alebo este skor podla sona.Ja so msla minule 11🙂 teraz som mala zatial len 6 vajok ale mozno ze este niake dorastli🙂.
@aluska1404 ja som dnes 9 deň a vajka mali na 6 den 12mm a na sono uz nemam dojst az v stredu na OPU tak dufam ze bude vsetko ok a najde sa to najlepsie vajko 🙂 drzkam ti palceky a daj vediet ako vsetko postupuje, vela 🍀🍀🍀 nam vsetkym co sa snazime
@gabitv mne v tomto cykle 6DC stopli stimulku slabo som zareagovala na hormony. Protokol som mala dlgy. Buduci tyzden cakam ms a zacinam druhu stimulku tento krat kratky protokol. Mam 35r. Manzel slabe spermosky a mne pri laparke spriechodnili vajcovody. My aj ked sme z VT chodime do ZA do Gynfivu. Nechcela som Ke. Aj ked je to za "rohom" nepocula som na nich nic dobre. ☹Ty si spokojna? Je to tvoje prve ivf?
@aluska1404 @klaudiahu ahojte babulky, dakujem za opytanie, ste zlate 😘
Tak vcera OPU, bol to pre mna celkom narocny den, lebo to bolo cele take nove. Vajka mi nakoniec vydoloval 3, co som rada, lebo boli iba 3 folikuly. Tak dnes uvidime co sa dozviem, ci boli fit 😉
@yennn Tak drzim palceky aby rastli a boli zdrave a velke a syp na vklad. tak uz som sa dozvedela ci je OPU😂tuti skratku som niaky neregistrovala nikdy
Baby - tie ktoreberiete progesterone - mam taku trapnu otazku 😖
Ked si tam tu gulicko-tabletku chcem zaviest, vzdy ked idem vytiahnut prst, gulicka je akoby prilepena s nim a ide tiez von. Nejaky tip?🙏 Uz sa mi to predtym stavalo s cipkom
ahojte dievcata, tie ktore pijete bezne kavu, pijete ju aj pocas stimulacie? Ja pijem 2 espresa denne, z kvalitnej cerstvo namletej kavy, mala by som radsej prestat?

@kaca1985 ahoj,no super.ja uz by som nepichala.takze sono vyjde este na marec a vklad vychadza na zaciatok aprila,no paraaaaada