icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
20. mar 2017

@bobricek1979 dakujem...ved prave ze sa neviem dobojovat k vysledkom z hematologie.uz 7.3.som ich mala mat,piatok som tam volala,mam si zavolat utorok,a tak dokola.ale dakujem este raz

bobricek1979
20. mar 2017

@desza17 no je to strašné to čakanie až divné že tak dlho ťa oblbuju s tými výsledkami no nič nemysli nato teraz kľud odychuj hlavne mysli pozitívne bude všetko v poriadku uvidíš 😊držkajte sa

desza17
20. mar 2017

@bobricek1979 v noci urobili prijem,jedine co mi dr povedal je ze tehotenstvo este vidno..to bolo vsetko.zobrali krv,vyslefky neviem kedy budu

bobricek1979
20. mar 2017

@desza17 je to fajn, že tehotenstvo je zrejme nejaké zrazeninky robia šarapatu hlavne že si hneď šla si pod kontrolou dr oni to už dajú do poriadku verím len v kľude ležkaj

darinka32
20. mar 2017

@desza17 Ahoj, myslim na teba, drzim silno palceky. Pevne verim, ze bude vsetko v poriadku - aj ty a aj bublinka v brusku😉

bobricek1979
20. mar 2017

@desza17 a už sa krvácanie ustálilo?

aluska1404
20. mar 2017

@bobricek1979 To si fakt krasne presne vystizne napisala mas pravdu🙂Ja tak pekne pisat neviem ako ty

desza17
20. mar 2017

@bobricek1979 ani neviem,nemozem ist ani na wc,v noci ma sestra zglbala ze som vlozku vyhodila

aluska1404
20. mar 2017

@desza17 Presne ako pisala bobricek keby tak vedeli ake to je vsetko tazke pre nas a este ak sestricka ti nada namiesto aby ta podporila a trochu upokojila to su ludia fakt.A co si mala s tou vlozkou spravit nechat ju vystavenu?To je hruza to je fakt o ludoch kasli na nu odpocivaj a snaz sa byt kludna dolezite je ze si pid dohladom a lezkaj pekne

kaca1985
20. mar 2017

@desza17 ahoj moc ma to mrzí že si v nemocnici a zároveň moc moc moc držím palce aby to nakoniec dobre dopadlo a poslali ta domov s bublinkou v brusku aj s úspešným koncom

aluska1404
20. mar 2017

@desza17 Inak ja idem teraz na 8.30 tiez na gyndu do nemocnice si polezat lebo idem na 5 hodinovu infuziu musim bo mi to na reprodukcnej imunologii bolo naordynovane.Kludne si mozme pisat ak budes chciet a budes na chut🙂

desza17
20. mar 2017

@aluska1404 jasne,mozme..ty si nemala mat dnes opu?

aluska1404
20. mar 2017

@desza17 Zajtra ranko😉Vcera som pichala vecer pregnyl

desza17
20. mar 2017

@kaca1985 dakujem pekne

yennn
20. mar 2017

@desza17 ahpj moja, drz sa, vsetky ti tu moc moc drzime palce! ❤
Som zvedava co ti dnes na vizite povedia. V ktorej nemocnici lezis?
S tou vlozkou....oni potrebuju vediet rozsah, aby mali predstavu co sa asi deje. Mozno aj farbu...

desza17
20. mar 2017

@yennn asi ano,ale ani sprchu.cakam aj ja na vizitu,nech viem viac,je to tazke...

desza17
20. mar 2017

@aluska1404 aha,tak super,drzin palce

gabitv
20. mar 2017

@desza17 velmi drzim palceky aby sa to krvacanie ustalilo a ty aj bublinka ste boli v poriadku a cim skor doma

babikadaska
20. mar 2017

@desza17 juuj ahoj to ma mrzi ze si v nemocnici.... viem ze mas asi isto strach,ale neboj,vsetko bude ok!ver tomu !
za tu vlozku ta ozaj sestricka zdrbkala,lebo potrebuju ju vidiet,ale to ti mali povedat dopredu. obrn sa trpezlivostou,vecsina sestriciek je neprijemna,inak to nebude ;)
vela dievcat tuto pisalo ,ze krvacali,ale potom sa to ustalilo a porodili babatka. vela sil a napis co po vizite !

babikadaska
20. mar 2017

ja dnes rano 7 DPT -test negativny.
zatial ma to prekvapivo vobec nerozhodilo,skusim znovu o 2 dni.

yennn
20. mar 2017

@desza17 od vsetkych nas mas poslanu pozitivnu energiu, aj ked sa nepozname, ale som presvedcena ze vsetky ti prajeme, aby to bolo v poriadku.
Nechcem ti davat nadeje, ak by mali byt falosne, ale realne - moja sesternica mala presne krvacanie cca v tomto obdobi, a dnes ma Tomasko tri roky. Takze nemozne to nie je 😉

desza17
20. mar 2017

@babikadaska ked je clovek zufaly a nevie co snim bude,tazko sa obrnuje trpezlivostou,ale pokusim sa.dakujem ti pekne💗,a drzim palceky k pozitivnemu testiku.

gabitv
20. mar 2017

@desza17 idem sice do prace ale budem na teba myslieť aby vsetko dobre dopadlo

desza17
20. mar 2017

@gabitv dakujem zo 💗

gabitv
20. mar 2017

@desza17 nemas zaco veľmi silno drzim palceky aby bolo vsetko v poriadku , vela sil aby ste to vybojovali aj ty aj babanko do stastneho konca

babikadaska
20. mar 2017

@desza17 ja viem ze to je tazke a asi aj nerealne :( tak hlavne sa drz !!!

miskab
20. mar 2017

@desza17 Ahoj moja , citam tvoje prispevky ze si v nemocnici :/ ale idem ta trosku povzbudit, neboj sa vsetko bude o.k dobre je ze si isla v noci na pohotovost , ja som mala presne to iste v 6tt ja som mala silne krvacanie ako menzes, urobili ultrazvuk babo tam bolo aj srdiecko bilo, ale ma hospitalizovali lezala som tam tyzden na infuzkach , a vsetko dobre dopadlo 🙂 mam uz 5 rocneho synceka 🙂 ja viem co prezivas ale neboj ak ty potvrdili ze tam babo je tak bude vsetko o.k drz sa myslim na teba a prajem vela sil

osky
20. mar 2017

Desza17 ahoj.
Chcem ta povzbudit.
Je velmi dobre ze si v nemocnici pretoze tam si ta okontroluju.
Ja som takto pred rokom prezivala to iste.po dlhych 7 rokoch vyslo 3.Ivf a v 6.tyzdni som zacala spinit.
Moj lekar mi dal injekciu ale inak vobec neprejavil nejaky extra zaujem to riesit.
Mohol ms poslat do nemocky ale on mi kazal len lezat.
A ked uz mi to o 3 dni nedalo lebo sa to stupnovalo sla som do nemocky a uz nebolo v maternici nic.odislo to ani som nevedela kedy.hcg 22.
Takze neboj.kym si v nemocnici je dobre.bud v klude.
Inak k tej vlozke-je to pre doktora dolezite vidiet ako to postupuje cize uz nic nevymienaj a nevyhadzuj.az po vizite mozno ale radsej sa opytaj.
Mozu ti pomoct.

osky
20. mar 2017

Dievcata potrebujem poradit.
Som po 5.ivf:astonished: a cakam.
Dnes je 10 den a ja som si okolo po polnoci po utrrti nasla na papieri tmavohnedy lepavy hlien.
Rano po utreti uz bol redsi a skor ciroruzovohney...
Mam si spravit test aj pocas dna ci vydrzat do zajtra.ma to zmysel myslim ze je to este skoro....co myslite?
Uz mam nervy.

bobricek1979
20. mar 2017

@desza17 no len buď v kľude držkajte sa myslíme na Vás