Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 Dakujem zlaticko akurat som na tej infuzke uz je to nekonfortne pobolieva ma cely spodok akosi uz dost a este 5 hodin lezat bez pohnutia lebo mi tecie je katastrofa
@bobricek1979 uz som kludnejsia,krvacanie ustalo..uz len ruzovkasty vytok,tak lezim
@aluska1404 pre pana krala,to naco tolko tecie?
@desza17 No to ja sama nechapem takou rychlostou ze pomalinky nech sa to vstrebava do tela to mi Dzurilova na reproduknej imunologii predpisala uz mi je dlho fakt.A v tehotnosti kazde tri tyzdne budem musiet.A co ako na vizite uz sa to ustalilo?dufam ze ano drzim palce myslim na teba
@desza17 super je fajn, že si nič nenechala na náhodu v nemocke si pod palcom môžeš kľudne oddychovať 😊
@aluska1404 a to Ali skrz čoho ta infuzka
@aluska1404 nebola ziadna vizita,bol tu rano jeden dr,kukol vlozku a odisiel.neviem nic,vzali mi krv na hcg,tak cakam
@desza17 bože to aby sa človek zbláznil furt čakať sa im tam doprosovať🙄
@bobricek1979 Lebo ze v nk bunkovej imunyte mam viac horsich buniek tak mi davaju omega kyseliny
@aluska1404 250 ci 500ml? 5hodin je mega dlha doba, s tak pomalym podavanim som sa este nestretla🙈😱
@bobricek1979 takze zavolal si ma primar,robil sono,nic nevidel len 18mm sliznicu,gest.vak vobec...hcg 3300.chce mi o dva dni robit znova utz a hcg,a ked nestupne tak kyret,ja ale kyret nechcem.
@desza17 silno držim palce nech všetko dobre dopadne
@wewika1 No ani ja tiez som nechapala no ale ked ti lekar povie uz chvala bohu idem odpocivat😅
@desza17 hcg je nižšie, ako su mala?
@desza17 lebo mnr sa zdá dosť ešte nič nieje stratené v 6tt nemusí byť ešte nič vidieť uvidíš o dva dni ja verím že to bude oki ☺️hlavu hore
@desza17 Este nic nie je stratene vsetky tu ti drzime palce a dufame ze vsetko dobre dopadne a to hcg je vysoke dufajme ze bude stupat myslim na teba🙏Zabojuje urcite
@aluska1404 no super možno v tom bol zadrhel tak teraz už to bude oki uvidíš 😊
@bobricek1979 na 14.dpt som mala 1101 a na 21.dpt 3300.volala som do car,radsej sa poradim s odbornikom,dr mi bude volat ked bude volny.velmi sa bojim,hlavne po tom ze mi primar povedal ze to vyzera nerealne.
@desza17 ja by som to nezahadzovala a určite sa poraď dobre robíš

@aluska1404 😀😊💕píšem ako to cítim zajtra myslím na Teba