Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 Myslim na teba drzim palceky nech je vsetko ok😘Ja uz som na ceste do centra som zvedava kto bude na opetacke ci doktorko alebo niekto iny🙂
@aluska1404 aj ja na teba myslim,drzkaj sa
@desza17 Dakujem s😍a uz moc moc moc tesim
@aluska1404 to ti verim,onedlho budes mat za tym a bublinku v brusku.
@aluska1404 drzim ti palceky a myslim na teba 🙂
@desza17 z mojich skusenosti je to tak.
Ked sa babo pusti tazko krvacanie nieco zastavi.spomalzje to utrogestan ale pokial jevpotrat rozbehnuty isto neprestanes krvacat.
Ine je ked je zamlknuty potrat.to je ze sa dietatko nevyvija a odumrelo.
Ale este sa drzi.vtedy to moze trochu trvat kym sa pusti a niekedy to musi urobit lekar.
Lenze vtedy hcg nestupa.skor klesa.
@desza17 nechcela by som ta zavadzat lebo celkom isto to neviem.
Ale ked dieta odumrie telo sa ho skor ci neskor bude chciet zbavit.
A tak pride krvacanie.ked to nepride same a trva to dlho tak sa robi kyret.lebo zena by mohla dostat otravu krvi.tot co viem ja.ale spytaj sa aj doktora.
A hlavne si tym nelam hlavu.to neni tvoj pripad.tebe hcg stupa.
@desza17 ja som po prvom vklade mala tiez stupajuce hcg ale ovela nizsie ako ty. Ja som sa k hodnote 3000 ani nepriblizila. Na UTZ nikdy nic nebolo vidiet, ale nekrvacala som vobec. Sliznica narastla az do nejakych 25 mm. Tiez mi odporucali kyret. Vysadila som lieky a trvalo este dalsi tyzden. Ale zaciatkom 9 tyzdna prislo silne krvacanie a hrozne krce... a bolo po vsetkom 😥Klasifikovalo sa to ako biochemicke tehotenstvo. Najhorsie bolo to cakanie a neistota. Viem ako sa citis. Drzim prsty, nech sa zajtra mozes tesit z dobrych sprav ☺🙏
Ahojte baby,čítam tu vaše príbehy a vidím, že všetky stále len na niečo čakáme 🙂 tak ma teší, že v tom nie som sama,lebo už som z toho na prášky 🙂
@aluska1404 ako si dopadla? Už máš za tým?
@desza17 myslím na teba nech všetko dobre dopadne 🙏
@desza17 pri zamlknutom príde nrcha mne tak dosla.. Normálne keď ti zadtavili krvácanie podľa mňa bábätko tam je vyšli len zrazeniny nebojkaj musí byť dobre aj to hcg je celkom fajn. Ak by nebolo nič vidieť tak už len mimomatrnicove ale to by si mala bolesti a poriadne
@aluska1404 myslíme na teba moc moc, ako?
@desza17 chcela som ti len povedat, ze viem ako sa citis. Ja som zila tyzdne v neistote, nove vysetrenia nepriniesli viac svetla do celej zalezitosti a musela som chodit na dalsie a dalsie. Googlila som vsetky mozne varianty. Tvoje posledene hcg bolo celkom pekne, preto treba verit 🙂

@barbor_ka zastavili,infuzky,injekcie a ascorutin.len ni na utz nebolo vcera vidno,a vraj by uz mal byt gestacny vak,som ztoho velmi smutna,ze co bude.