icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
21. mar 2017

@barbor_ka zastavili,infuzky,injekcie a ascorutin.len ni na utz nebolo vcera vidno,a vraj by uz mal byt gestacny vak,som ztoho velmi smutna,ze co bude.

aluska1404
21. mar 2017

@desza17 Myslim na teba drzim palceky nech je vsetko ok😘Ja uz som na ceste do centra som zvedava kto bude na opetacke ci doktorko alebo niekto iny🙂

desza17
21. mar 2017

@aluska1404 aj ja na teba myslim,drzkaj sa

aluska1404
21. mar 2017

@desza17 Dakujem s😍a uz moc moc moc tesim

desza17
21. mar 2017

@aluska1404 to ti verim,onedlho budes mat za tym a bublinku v brusku.

gabitv
21. mar 2017

@aluska1404 drzim ti palceky a myslim na teba 🙂

gabitv
21. mar 2017

@desza17 som velmi rada ze to krvacanie zastavili pekne oddychuj a nech bublinka dalej pekne rastie aby ju uz na utz bolo vidno

desza17
21. mar 2017

@gabitv velmi sa bojim ze nebude na utz

barbor_ka
21. mar 2017

@desza17 snad bude dobre. Kedy mas utz?

gabitv
21. mar 2017

@desza17 ale bude neboj len pekne lez a prihováraj sa mu hcg mas vysoké a urcite bude stúpať - posielam vela pozitivnej energie , sil a trpezlivosti

desza17
21. mar 2017

@barbor_ka zajtra,aj hcg zajtra..dnes len na vsetko cakam

desza17
21. mar 2017

@gabitv dakujem pekne,do zajtra sa aj zblaznim

osky
21. mar 2017

@desza17 nestracaj nadej.je vyborne ze krvacanie ustalo a este lepsie je to vysoke hcg.drzim ti palce.viem presne co prezivas ale dopadne to ok.neboj.

desza17
21. mar 2017

@osky nestracam,myslis ze ked krvacanie ustalo,tak je to dobry znak?

segab090
21. mar 2017

@desza17 silno ti drzim prsteky nech si silna a vsetko zvladnes. Bude to ok uvidis. Len to osud sa s nami niekedy takto nepekne zahrava posielam. 😇

desza17
21. mar 2017

@segab090 snad mas pravdu,silno v to chcem verit.

barbor_ka
21. mar 2017

@desza17 cakanie je hrozne ale ked sa krvácanie zastavilo, snad bude dobre. Drzim palce! Bud silna! 🙋👼

desza17
21. mar 2017

@barbor_ka myslis ze pri potrate by sa krvacanie nedalo zastavit?

osky
21. mar 2017

@desza17 z mojich skusenosti je to tak.
Ked sa babo pusti tazko krvacanie nieco zastavi.spomalzje to utrogestan ale pokial jevpotrat rozbehnuty isto neprestanes krvacat.
Ine je ked je zamlknuty potrat.to je ze sa dietatko nevyvija a odumrelo.
Ale este sa drzi.vtedy to moze trochu trvat kym sa pusti a niekedy to musi urobit lekar.
Lenze vtedy hcg nestupa.skor klesa.

desza17
21. mar 2017

@osky a to krvacanie byva aj pri zamlknutom?lebo ja,som krvacala a zastavili to

barbor_ka
21. mar 2017

@desza17 ano. Mne nezastavili. Pri zamlknutom sa vobec nekrvaca. Ked som lezala na gynde jedna na izbe tiez v 6tt krvacala, zastavili jej to a divcatko je vuz davno na svete. Hlavne neatracaj nadej!

osky
21. mar 2017

@desza17 nechcela by som ta zavadzat lebo celkom isto to neviem.
Ale ked dieta odumrie telo sa ho skor ci neskor bude chciet zbavit.
A tak pride krvacanie.ked to nepride same a trva to dlho tak sa robi kyret.lebo zena by mohla dostat otravu krvi.tot co viem ja.ale spytaj sa aj doktora.
A hlavne si tym nelam hlavu.to neni tvoj pripad.tebe hcg stupa.

desza17
21. mar 2017

@barbor_ka len to ze nic nebolo na sone vidno..to ma znepokojuje,sliznica bola 18mm,hcg tiez nie zle ale na sone nic

takaaa
21. mar 2017

@desza17 ja som po prvom vklade mala tiez stupajuce hcg ale ovela nizsie ako ty. Ja som sa k hodnote 3000 ani nepriblizila. Na UTZ nikdy nic nebolo vidiet, ale nekrvacala som vobec. Sliznica narastla az do nejakych 25 mm. Tiez mi odporucali kyret. Vysadila som lieky a trvalo este dalsi tyzden. Ale zaciatkom 9 tyzdna prislo silne krvacanie a hrozne krce... a bolo po vsetkom 😥Klasifikovalo sa to ako biochemicke tehotenstvo. Najhorsie bolo to cakanie a neistota. Viem ako sa citis. Drzim prsty, nech sa zajtra mozes tesit z dobrych sprav ☺🙏

desza17
21. mar 2017

@takaaa a myslis ze by sa ma mohlo tykat biochemicke tehu?

ouroboros
21. mar 2017

Ahojte baby,čítam tu vaše príbehy a vidím, že všetky stále len na niečo čakáme 🙂 tak ma teší, že v tom nie som sama,lebo už som z toho na prášky 🙂

martinam1812
21. mar 2017

@aluska1404 ako si dopadla? Už máš za tým?
@desza17 myslím na teba nech všetko dobre dopadne 🙏

bobricek1979
21. mar 2017

@desza17 pri zamlknutom príde nrcha mne tak dosla.. Normálne keď ti zadtavili krvácanie podľa mňa bábätko tam je vyšli len zrazeniny nebojkaj musí byť dobre aj to hcg je celkom fajn. Ak by nebolo nič vidieť tak už len mimomatrnicove ale to by si mala bolesti a poriadne

bobricek1979
21. mar 2017

@aluska1404 myslíme na teba moc moc, ako?

takaaa
21. mar 2017

@desza17 chcela som ti len povedat, ze viem ako sa citis. Ja som zila tyzdne v neistote, nove vysetrenia nepriniesli viac svetla do celej zalezitosti a musela som chodit na dalsie a dalsie. Googlila som vsetky mozne varianty. Tvoje posledene hcg bolo celkom pekne, preto treba verit 🙂