Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Spln v Ke a ty ?
a dnes nerobili nič? však to už aj dnes by zistili vyššie alebo nižšie hcg. Iba čo zbytočne stresujú. Ale aspoň si pod kontrolou. 😉
@desza17 ajoj a ešte dávajú nejaké injekcie či už tým že nekrvacas stopli to?
@desza17 náhodou, ja som spokojná, že si v nemocnici 😉 Horšie, než keby ťa ani neprijali a vysmiali ťa že bláznivá ženská, čo reveš, však ešte ani tehotná si poriadne vlastne nebola... tak ako som to už párkrát počula.
Takže len tam pekne ležkaj, nechaj si nosiť 3x denne teplú stravu, o piatej ráno si nechaj pekne umyť dlážku spod postele a zmerať teplotku 😀 Ale nie... s nadsázkou samozrejme 😉 Drž sa, držíme palce na zajtra.
@bobricek1979 dnes uz ani injekcie ani infuzie,len tbl ascorutin 3xdenne po 2.plus progesteron
@desza17 bude to dobré uvidíš 😊 cítim to
@bobricek1979 oki.tak dam na teba😘😘😘
@desza17
Ked to tak citam tak premyslam.
Nasadila som si ascorutin sama hned na zaciatku 1 rano a 1 vecer.
Aby som predisla krvacaniu.
Ale pichala som si injekcie na riedenie krvi a premyslam ci to nemohlo byt ako kontraindikacia...
Lebo dnes krvacam a vychadzaju zo mna strasne veci.na to ze test ani pozitivny nebol.
Doslova kusy akejsi tmavocervenej blany,miestami belavej.a su na nich vzdy take drobne zrazeninky tmavej krvi.a su to velke kusy.
V zivote som nic take nevidela.
Islo ma roztrhnut od bolesti aj spodok velmi bolel a citim sa velmi otvorena....
Musela som si dat tabletku.
Ale ani po nej to celkom neprestalo boliet.
Ma niekto takz skusenost????
@desza17 no ved toto.
Urobila som dnes rano 2 testy.25 aj 10tkovy
A biele ako sneh.
11.den od et.
Minule mi ukazalo uz na 10.den krasne ciarky.
Vysadila som lieky lebo napriek uzivaniu krvacanie sa stupnovalo.
Aj ked mi vcera pichli proluton.
A rozbehlo sa to rychlo a bolestivo.a takto cudne...
Minule som potratila v cca 6tt.a neslo zo.mna nic take.mam sok.

@gabitv a do akého centra chodíš?