Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@gabitv Tak super ja som mala 5 a ranko som volala a 4 ze sa pokracuju.Tiez v piatok volam🙂
@gabitv A ty mas kedy vklad??? ja asi v nedelu najneskor v pondelok.Ale skor vravela doktorka ze nedela.
@desza17 moja mala si hysteroskopiu môže mať nejaké vzrasty co bránia babetku aby sa vyvíjalo hmm
?
@aluska1404 tsk sa teším na teba ja už sa neviem dočkať tiež 🙂škoda ze necakame spolu dáš si jedno?
@bobricek1979 Bobricek anko urcite jedno keby nahodou n.... tak nech nam este zostane po pripade🙂
@desza17 ja som zacala spinit este pred vysadenim progesteronu.sla som do car vysetrili a zobrali krv na hcg,poobede som volala ze hcg je 0 a ze mam vysadit progesteron.hned na druhy den som zacala krvacat.isli zo mna von dost velke krvne zrazeniny ale trvalo to len 4 dni.co ma prekvapilo lebo krvacam tak 6-7 dni.teraz cakam dalsiu menstruaciu... tak som zvedava aka bude...
@aluska1404 tak ak vsetko dobre pojde tam v pondelok bude vklad
@aluska1404 zistwne na ďalšie detičky
😊
Dievčatka moje,tak vela premna znamena ked takto stojite pri mne a podporujete ma,dakujem zo 💗.imunologiu nemam vysetrenu,akurat protilatky.a hysteroskopiu tiez nie.
@gabitv No ja som na tom tak budeme na rovnako budeme vkladat🙂.ja som vcera mala obder aj ty?Uz nech je ten dnik tesim som zvedava kolko sa bude dat zmrazit s tych bojovnickov.Snad twn Macas pomohol ked uz sme zaplatili 320 eur😉
@desza17 Inak ja si myslim to iste co o umunologii ako wewika mne tiez prisli na imuno ze mam viac zlich buniek ako dobrych.Preto tie infizie.Aj lekarka mi vravela ze to coam ja velmi infizie pomahaju a ze vela zenam sa pidarilo iba na zaklade imunologie ze syaci ked nieco nie je v poriadku alebo malo alebo vela
baby tak zacala som dnes 9DPT krvacat.beriem lieky dalej a budem az do pondelka,kedy ma caka krvny test,lezat,ale velku nadej tomu nedavam.
@aluska1404 a vies mi povedat k tej imunologii viac?co potrebujem?atd
@bobricek1979 Milacik rada by som ti dala ale sama mam malo😅Ty budes mat urcite viac🙂😉ako my.
@desza17 Napisem ti spravu a poviem co a ako

@henika14 ze su dve moznosti,bud kyret alebo spontanne nechat odist este co tam je.rozhodla som sa pre to.