Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404
aj ja si prosim info koli imuno.som na Tom celkom ako desza
neviem co treba este skusit.dakujem.
@osky Jasne napisem info nie je problem 😉
@aluska1404 prosim ta kolko si platila za toto vsetko navyse?aj my si to chceme dat
@aluska1404 co je to macas?
@haannka To je selekcia spermiok magnetickym polom zostanu iba tiw dobre s dobrou Dna😉
@aluska1404 picsi?
@domca002 A ci myslis ake vysetrenie imunologiu?Ci to Macs
@aluska1404 lebo my si tiez chceme dat tentokrat aj picsi 😉
@desza17 viem...ja som 5 krat mala precoooo...vkuse dookola som sa pytala preco...pri 5 tehotenstve a ziadnom dietati som uz kricala preco.....ja som uz ateista..neverim..neverim v nic...ale utecha predsa prisla..6 tehotenstvo uspesne...uspesne az do konca....uz skoro 9 rokov mi robi zivot krajsi....raz to musi aj teba postretnut...drzim vsetky prsty..treba vsetko vysetrit co sa len da...imunologiu...ak bude treba aj laparoskopiu...
@haannka My sme mali aj Picsi aj macs obydvoje stalo to 320 eur
@dagaz urcite skusim aj imuno.tiez si mala taky potrat ze si sa cistila,sama?mne sa este nepustilo krvacanie,ale dr povedal ze do tyzdna.krvacanie bolo tu nedelu..odvtedy som bola nadopovana tabletkami na zastavenie krvacania,dnes som vysadila,aj progesteron,zvolila som samocistenie,kyret som nechcela.
@aluska1404 pisci a macas
@desza17 4 krat bez kyretu...raz pri laparoskopii mi hned spravili kyret ale to som nevedela....spala som...dozvedela som sa to s prepustacej spravy..ani sa neunuvali mi to oznamit. A odobrali mi vajickovod ...a nedala by som ruky do ohna za to ze mi odobrali aj druhy len mi to akosi zabudli oznamit a napisat do spravy. Lebo od posledneho mimomaternicoveho som uz nikdy neotehotnela spontanne...a je to uz 10 rokov od vtedy....dovtedy som bola tehotna skoro kazdy rok ale bohuzial 2 krat potrat a 3 x mimomaternicove. 3 laparoskopie koli mimomaternicovym a spontanne potraty sa vycistili same.
Ahojte kocky, ja zacinam v pondelok zo stimulkou, dufam ze dajake vajko bude.
@desza17 ja som mala 8 IVF úspešne všetky ostatne som vždy zostala tehu s vždy samovoľný potrat, všetky vyšetrenia Ok na hemato mi zistili heterozygodu 3 Genou nič zle ale povedala skúste fraxiparin 8 IVF 1 embryo len jedno jedine nasadený prednison pyridoxin a fraxiparin a dnes má 5 rokov 😉
@desza17 Ja chodím k Stelcl Brno on mi ich odporučil pichať povedal skúsime možno pomôže, povedal že si tým riedim krv a tým prechádza do placenty k bábu vraj možem mat hustejšiu krv a preto ak sa bábo uchytí nedokáže sa výživovať a preto sa pustí pri spontánych potratoch vždy on preventívne dáva fraxiparin prednison a pyridoxin

@aluska1404 super dakujeeeem