icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
22. mar 2017

@aluska1404 super dakujeeeem

osky
22. mar 2017

@aluska1404
aj ja si prosim info koli imuno.som na Tom celkom ako desza
neviem co treba este skusit.dakujem.

aluska1404
22. mar 2017

@osky Jasne napisem info nie je problem 😉

dagaz
22. mar 2017

@desza17 zlaticko😢😢😢 tazko sa mi hladaju slova ktore by som chcela povedat ale asi ich ani neviem najst tie spravne tie ktore by vystihlo to co by som Ti chcela povedat😢 ....je to tazke ....posielam aspon takto veeela veeela pozitivnej energie

desza17
22. mar 2017

@dagaz dakujem velmi tazke,otaxky preco ma neustale prenasleduju.skusim este repro.imunologiu.

domca002
22. mar 2017

@aluska1404 prosim ta kolko si platila za toto vsetko navyse?aj my si to chceme dat

haannka
22. mar 2017

@aluska1404 co je to macas?

aluska1404
22. mar 2017

@haannka To je selekcia spermiok magnetickym polom zostanu iba tiw dobre s dobrou Dna😉

haannka
22. mar 2017

@aluska1404 picsi?

aluska1404
22. mar 2017

@domca002 A ci myslis ake vysetrenie imunologiu?Ci to Macs

haannka
22. mar 2017

@aluska1404 lebo my si tiez chceme dat tentokrat aj picsi 😉

dagaz
22. mar 2017

@desza17 viem...ja som 5 krat mala precoooo...vkuse dookola som sa pytala preco...pri 5 tehotenstve a ziadnom dietati som uz kricala preco.....ja som uz ateista..neverim..neverim v nic...ale utecha predsa prisla..6 tehotenstvo uspesne...uspesne az do konca....uz skoro 9 rokov mi robi zivot krajsi....raz to musi aj teba postretnut...drzim vsetky prsty..treba vsetko vysetrit co sa len da...imunologiu...ak bude treba aj laparoskopiu...

aluska1404
22. mar 2017

@haannka My sme mali aj Picsi aj macs obydvoje stalo to 320 eur

desza17
22. mar 2017

@dagaz urcite skusim aj imuno.tiez si mala taky potrat ze si sa cistila,sama?mne sa este nepustilo krvacanie,ale dr povedal ze do tyzdna.krvacanie bolo tu nedelu..odvtedy som bola nadopovana tabletkami na zastavenie krvacania,dnes som vysadila,aj progesteron,zvolila som samocistenie,kyret som nechcela.

domca002
22. mar 2017

@aluska1404 pisci a macas

dagaz
22. mar 2017

@desza17 4 krat bez kyretu...raz pri laparoskopii mi hned spravili kyret ale to som nevedela....spala som...dozvedela som sa to s prepustacej spravy..ani sa neunuvali mi to oznamit. A odobrali mi vajickovod ...a nedala by som ruky do ohna za to ze mi odobrali aj druhy len mi to akosi zabudli oznamit a napisat do spravy. Lebo od posledneho mimomaternicoveho som uz nikdy neotehotnela spontanne...a je to uz 10 rokov od vtedy....dovtedy som bola tehotna skoro kazdy rok ale bohuzial 2 krat potrat a 3 x mimomaternicove. 3 laparoskopie koli mimomaternicovym a spontanne potraty sa vycistili same.

desza17
22. mar 2017

@dagaz joj moja,presla si si tiez vela...a tie samocistenia ako dlho trvali?ja si myslim ze zomna viac menej asi vsetko odislo nedelu uz len docistovanie,len kedy sa to mieni pustit.

dagaz
22. mar 2017

@desza17 😥jedno bolo ako menzes len troska silnejsi..druhe bolo horsie...take zrazeniny, sliznica , no otrasne a toto trvalo hadam aj 10 dni...ale aspon netrebalo kyret.

desza17
22. mar 2017

@dagaz tie zrazeniny som mala aj ja nedelu,ale potom to stopli tou liecbou...a teraz mam obavy co bude.

glopsa
22. mar 2017

Ahojte kocky, ja zacinam v pondelok zo stimulkou, dufam ze dajake vajko bude.

simonesi
22. mar 2017

@desza17 ja som mala 8 IVF úspešne všetky ostatne som vždy zostala tehu s vždy samovoľný potrat, všetky vyšetrenia Ok na hemato mi zistili heterozygodu 3 Genou nič zle ale povedala skúste fraxiparin 8 IVF 1 embryo len jedno jedine nasadený prednison pyridoxin a fraxiparin a dnes má 5 rokov 😉

desza17
22. mar 2017

@simonesi kto ti tievlieky nasadil?

simonesi
22. mar 2017

@desza17 na imunologii ti nasadia prednison nič viac to ti mohli zazichrovať už pred IVF

desza17
22. mar 2017

@simonesi a ostatne ti kde dali?lebo hemato mam ok,ale dnes ked ma primar prepustal mi povedal ze fraxiparin sa moze dat aj preventivne.tak sa opytam v car.

simonesi
22. mar 2017

@desza17 Ja chodím k Stelcl Brno on mi ich odporučil pichať povedal skúsime možno pomôže, povedal že si tým riedim krv a tým prechádza do placenty k bábu vraj možem mat hustejšiu krv a preto ak sa bábo uchytí nedokáže sa výživovať a preto sa pustí pri spontánych potratoch vždy on preventívne dáva fraxiparin prednison a pyridoxin

desza17
22. mar 2017

@simonesi do dalsieho vkladu pojdem az ked budem mat repro imunologiu,uz toto nechcem prezivat😢

simonesi
22. mar 2017

@desza17 všetko mi odporučil on Stelcl a predpisoval mi to môj Gynekolog v tehu po prepustení s Brna k svojmu gyn.

simonesi
22. mar 2017

@desza17 jasne daj so vyšetriť všetko ešte štítnu žľazu máš Ok????

desza17
22. mar 2017

@simonesi tu mam ok,aj hemat. Aj genetiku

simonesi
22. mar 2017

@desza17 a prosím ta kam chodíš do centra????? ty si už mala jeden kyret v 6 tt že??, čo ti v car povedali nato???? brala si niečo po vklade????