Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 nie ja som myslela že tentokrát to vyjde ostatné si necháš na ďalšie tvoje detičky
😊 😊
@desza17 čo je repro imuno myslíš ako celkové vysetko?
@bobricek1979 reproimunologia,je to v Nitre,musim vyskusat vsetko.
@desza17 jasné ja som bola v po tam mi tiež robili na všetko, kde si predtým bola na imuno a prečo len na protilátky
@bobricek1979 Bobricek a ty nemas reprodukcnu imunologiu spravenu? ja ze ano ved si mala ist ci?
@bobricek1979 to robili v car
Baby mali ste niektora streptococca?citam prepustaciu spravu a mam ho v naleze.😡
krvacanie vcera vecer ustalo.
baby myslite ze sa mohlo este len 9DPT uhniezdovat vajicko ???
chytam sa tejto myslienky ako topiaci sa slamky...
@desza17 ahoj.
moja sestra mala pri prvom potrate taktiez streptokoka
zaujimave je ze tesne predtym ako otehotnela bola na testoch a mala vsetko ok. po potrate jej tiez do prepustacej spravy uviedli strept
nevedeli,kde sa tam vzal a ako zaroven jej povedali,ze to mohlo a nemuselo mat vplyv na potrat. takze asi som ti neporadila,sami v tom mame zmetok.
@desza17
@osky Baby chodte sa poinformovat aj do temy reprodukcna imunologia. Dievcata to tam do detailov rozoberaju. Mozete mat zvysene NK bunky (natural killer cells) proti trofoblastu (obal zarodku), proti vlastnym vajecnikom aj proti spermiam. Dalej mozete mat zvysene cytokyny, antifosfolipidove protilatky a mnoho dalsich veci... Treba tam ist s partnerom, vam vezmu krv a a on odovzda ejakulat, budu zistovat vasu imunitu voci partnerovym aj cudzim spermiam. Liekom prvej volby je prednison, ten som brala aj ja, ale viem ze baby dostavaju aj infuzie a ine lieky. Velmi vam drzim palce.
Baby ja som dnes 1 DC 🙂 od zajtra picham Gonal. Zacina este niekto stimulku?
@summer_103 je akurat stimulujem cize +-par dni mame rozdiel. Zajtra idem na prvu kontrolu.
@summer_103 na repr.imunologiu sa isto objednam
@haannka super drzim palce nech su uz pekne vajka, ja budem mat prvu kontrolu v pondelok. Do ktoreho centra chodis?
@summer_103 nove Gyncare v KE
@aluska1404 mám mam v po a ke medirex všetko v poriadku len sa mám krotiť s vitamínom D mám ho dosť aj hemato už mám len čakám mňa len zmiatla desza že má imuno len na protilátky
@summer_103 @haannka ja tiež stimulujem v nedeľu mám punkciu 😜v piatok idem ešte raz na kontrolu a večer pichám pregnyl😉
@bobricek1979 mne na protilatky robili v car,ine nemam nic.skor sa teraz obavam toho streptococca
@summer_103 ja budem v pondelok 1 DC🙂
@bobricek1979 prosim ta v akych davkach si doplnala vit. D ked uz ho mas dost? Ja som brala dlhodobo 2000 IU denne ale stale som na spodnej hranici ktora je 30, ja mam 36 zistene z krvi..
@summer_103 no D chytas aj zo slnka keď som šla na testy tak sim bila po dovolenke možno to ovplivnilo ale mala som teda dosť zvýšený no a brala som vitamín D3J2tak možno aj to pomohlo neviem potom som bola ešte na kontrolné testy a furt bol mierne zvýšený a už som nebrala tak on sa drží v tele poriadne

@simonesi do mt Heliosu,prvy potrat bol v 8.tt-kyret,poslal ma dr na hemato a genetiku,teraz potrat v 6.tt a bez kyretu,musim sa este docistit,ale kyret som nechcela