icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
25. mar 2017

@janulka232 jani ty si nenala klasickú stimuláciu?

bobricek1979
25. mar 2017

@jankalukas178 ahoj skús niekde na fóre, kde riešia potratovost resp. donosenie bábätka tu je to troška o inom😉

gabitv
25. mar 2017

Ahojte tak mame 5 oplodnenych bojovnikov v pondelok vklad , drzte palce nech to vydrzia 🙏

ouroboros
25. mar 2017

@miminkavi teoreticky keď berieš progesteron, tak ms by nemala prísť. U mňa vždy prišla...

aluska1404
25. mar 2017

@gabitv Drzim palceky my asi zajtra vklad v nedelu ranko volam a hned asi pojdeme pre neho alebo pre nu.Mooooocccc sa tesim moc moc moc💃

simonesi
25. mar 2017

@gabitv paráda už len nech sú u teba 🙂

desza17
25. mar 2017

@gabitv
@aluska1404 dievcatka drzim vam palce

desza17
25. mar 2017

Baby je tu niekto s inzulinovou rezistenciou?prosiiiiim

simonesi
25. mar 2017

ženušky ja mám zajtra punkciu som už teraz nervózna 🙈chcem sa spýtať dával si niekto AH alebo embryoglue???, neviem či dať

gabitv
25. mar 2017

@desza17
@simonesi
dakujem zienky
@aluska1404 dakujem a drzim velmi palceky nech sa pekne zahryzka a rastie 9 mesiacov 🤰

aluska1404
25. mar 2017

@gabitv Ja prajem to iste aj tebe aby s maminkou bolo celych 9 mesiackov.🙂

aluska1404
25. mar 2017

@desza17 Dakujem moc krat😘 dufam ze sa citis aspon kustik lepsie a dovolala si sa na tu imunologiu?Ci?

desza17
25. mar 2017

@aluska1404 nie nedovolala,6.4.idem k jednej liecitelke,kamoske povedala vsetky choroby co ma v tele a velmi jej pomohla.

yennn
25. mar 2017

@miminkavi snazim sa odolavat testovaniu skor 🙊 no ked tu vidim tie pozit. testy, neviem neviem dokedy vydrzim 😀
Nie je preco, aby si pocas PK mala dostat ms, ci s alebo bez progesteronu. Ved pocitajme....najneskorsi termin vyberu o ktorom som ja tak zbezne pocula zatial je 18den cyklu.... Plus PK nejakych 5 dni, to je 23dc 😉

yennn
25. mar 2017

@simonesi ja som si davala lepidielko, asi z cisto alibistickych dovodov 😈
Povodne som nemala o to zaujem - predsalen je to 150eur, a to zvysenie sance mi nikto negarantuje, ale ja som mala nakoniec iba tri embryjka, tak som si povedala ze ked toto je moja posledna sanca mozno, tak by som si asi vycitala keby to nevyslo a ja by som ho nedala. Ak existuje hoci len mala sanca na zvysenie uspechu - rozhodla som sa ju vziat. Ak by som mala viac (aj mrazacikov v zasobe), mozno by som ho nedala.
A tym AH myslis ten hatching? To nam po OPU vysvetloval embryolog, ze oni tie odobrate vajka ocistuju od balastu (zhluky buniek), a po tom oni uvidia ci ma to vajicko hruby obal alebo nie. My sme zaskrtavali po odbere co chceme a co nie, ten hatching kazali nezaskrtnut ani ano ani nie - to oni uvidia ci je treba tomu hrubemu obalceku pomoct alebo nie... Cize to chapem ze nie je otazka tvojho vyberu. Aj ked, samozrejme ak to nedovolis, neurobia nic proti tvojej voli 😉

simonesi
25. mar 2017

@yennn áno chathing myslím 😉 tak snáď ak by bolo treba to urobia automaticky😉 ďakujem

martinam1812
25. mar 2017

@janulka232 ahoj no ja mám 0,03 ☹ prvý krát mám IVF, krátky protokol no hneď na začiatku mi ako prvé odporučili darcovský program, čo som ale odmietla. Malá sa nám podarila po 4 mesiacoch prirodzene. Doktor povedal, že to bol dar od boha 😇 vzhľadom na moje výsledky. Určite dám vedieť. 🙂

bobricek1979
25. mar 2017

@desza17 ja ju mam teda vraj no keď som šla na krv napila som sa sladkej vody tak si myslím že to to spôsobilo

😂

desza17
25. mar 2017

@bobricek1979 a uzivas nieco?ja metfogammu ale vzdy pred vkladom ju musim vysadit,moja gyn mi vravi ze za potratmi je asi aj ona,tak idem zmenit jedalnicek,zivotospravu,nech sa to upravi do dalsieho ket,uz nechcem nic podcenit.

bobricek1979
25. mar 2017

@desza17 vôbec nič mala som to na hranici a ja tiež mám upravenú stravu v rámci možností tak uvidíme skúsim sa spýtať endo či to trwba nejako riešiť, alw ak ti máš podchytene luekmi nemyslím si, že to bolo práve tým hmm? Ale treby skúsiť všetko ako vravíš 😉

desza17
25. mar 2017

@bobricek1979 urcite ano,pred vkladom sa to vysadza,kazdopadne urobim pre to vsetko

bobricek1979
25. mar 2017

@desza17 máš ešte zamrazene že

evca8285
25. mar 2017

@desza17 ja som mala podla vysledkov inzulinovu rezistenciu tiez... pravdepodobne sosobenu nadvahou... nasadili mi Stadamet este pred odberom a nechali mi ho aj na odporucanie hematologicky do cca 10tt...

evca8285
25. mar 2017

@simonesi nam embryologicka vysvetlila tak, ze lepodlo ma vyznam hlavne po 35-ke zeny... vtedy su percenta uspesnosti vyssie pri pouziti lepidla... kedze v case vkladu som mala 31 povedala, ze u nas by to bolo zbytocne a co sa tyka AH, ze pri ket to odporucaju kvoli tomu, ze je pozmrazeni ten obal pevnejsi ale ze pri et pokial pozru a vidia ze je pruzny a ze nebude problem tak ze netreba... my sme teda nemali ani ani

pavlinakol
25. mar 2017

Kocky prosim,kt.den cyklu sa robi ket?vcera 10dc som mala sliznicu 7mm,v pond.idem este na sono,myslite,zeby to mohlo byt uz v utorok,stredu? Dik

dena22
25. mar 2017

@pavlinakol kolkodnovy cyklus mas? idete v nativnom cykle, iba s progesteronom? mas sledovanu aj ovulaciu?

pavlinakol
25. mar 2017

@dena22 28dnovy mam,aj ked teraz naposledy mi zblbol a bol 32..uzivam estrimax 3x denne,ovulaciu dr.nespominala vcera..

dena22
25. mar 2017

@pavlinakol v tom pripade sa bude predpokladam vklad odvijat od vysky vystelky, zalezi od CARu, aka vyska im staci, ja som isla s 9,5 mm na 16 den, ale mam kratky 24 dnovy cyklus, a mozno ak mas babtka 5 dnove, tak sa budu vkladat primerane ich gestacnemu veku vs. tvoja dlzka cyklu s ohladom na lutealnu fazu

domca002
25. mar 2017

dievcata mate nejake neziaduce ucinky z provery?

miminkavi
25. mar 2017

@yennn no vsak ved preto sa bojim lebo ja mavam 25-26 dc a ze aby potom neodislo..snad nie no ved uvidim co bude..nejdem dopredu stresovat ale ako sa to blizi tak sa velmi tesim ale zacinam sa aj bat trochu..je to uplne nove premna