Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@simonesi Aj dve su super ako pise domca hlavne ze budu kvalitne 🙂👏
@aluska1404 áno áno viem a verím im 😉 a ty ako sa cítiš???aj pociťuješ nejaké zmeny?
@aluska1404 ahoj ali ako sa cítiš a aké embrijko ti vkladali a aké ostalo držím prsty malým bojovnickom myslím silno na vás
@aluska1404 wau tak ak su 4a expandovane blastocysty tak je to paráda nie? To už isto sa zahryzne už ťa beriem ako tehulku❤😉🙂
Kontrola za mou, ale nie som moc natesena.. 😢 Na lavom jeden pekny folikul a jeden maly a na pravom dva malinke.. Rano som pichla len 4 davku gonalu, myslite ze este nieco dorastie? ☹ Teraz som 5 DC a v stredu dalsia kontrola..
@summer_103 to máš 4 to je pekné pri softe áno oni dorastu ešte neboj 😉 5 deň je ešte malinko
@simonesi hmm ale ja nemam soft.. klasicke IVF, gonal 4x 225 a od zajtra 6x Menopur 300 + cetrotide.
@summer_103 to nevadí aj tak ti dorastú 😉 menopur je to iste čo gonal na rast a cetrodite aby nepraskli, neboj bude to Ok nepotrebuješ ich 20 dôležité je jedno a s toho bábo 😉😉😉
@simonesi dakujem, no dufala som ze bude aj na mrazenie, to je uz druhe ivf ani z prveho nebolo co mrazit ☹ Ked mam na 5 den 4 folikuly moze sa este zvysit pocet? Je mi jasne, ze dorastu do velkosti, ale viac ich asi uz nebude?
@summer_103 môžu ešte ja so mala na jednom tri aj na druhom a nakoniec ich bolo 10🙂
@summer_103
Ja som teraz na poslednej kontrole mala na kazdej strane 4.
A povedali ok v ten a ten den opu.
A ake bolo prekvapko ked nakoniecbolo 15 dobrych vajicok...
Oplodnilo sa 10 a aj napeiek tomu na prenos ostali krasne len 2 bladtocysty.
Ostatne nechali este den ale nenapredo ali tak nebolo co mrazit.
Cize nemusis mat vela vajec.dolezita je kvalita.
@summer_103 vidíš ešte ich môže byt viac čo písali kočky 😉 iked v mojom prípade boli vždy viac a pri výbere menej 😬
dôležité je aby bolo vôbec niečo a to je takze sa teš 😉
@bobricek1979
Dakujem kocky, aspon nejaka nadej.. Mudr. mi zvysila aj davku liekov tak snad to dobre dopadne. Inak AMH mam 1,36 to snad nie je take tragicke este..
@osky aj ti to nejak zdovodnili preco sa nevyvijali embrya ako mali? To je smutne z 15 dobrych vajicok len 2 na vlozenie :(
@simonesi mas pravdu, len musim prestat stresovat nech sa vajka dobre citia a rastu 😀
@summer_103 tak veru ako vravíš
😉
@summer_103 amh máš podľa mňa parádne ja mám 0,78😀
chcem sa spýtať, ako ste vedeli, či blastocysty expandovali? povedali vám to? ja mám v správe uvedené len blastocysty.
Ahoj prosim vas tie ktore ste jedli chilli alebo kajanske korenie pred vkladom tak ste jedli aj po vklade ci uz nie ? Dakujem
@summer_103
Dovody sa neudavaju a ja sa ani nepytam.
Ale nie kazde vajko je zrele alebo pripravene...priroda ich vyselektuje.
My mame vzdy icsi a pk.aby sa hned vyselektovalo co sa vlozi.
Je jasne ze vekom sa kvalita zhorsuje.
Ja ma cerstvych 39.myslim ze uz mi biju hodiny na poplach.ja som stastna ze este dokazem dat taku dobru znasku....
Dievcata ktora ste boli na endokrinologii?kolko trva objednanie a vysledky?kto vam dal ziadanku?
@desza17 ja som čakala mesiac k tej čo mi odporučili a obvodak mi dal lístok

@simonesi nestresuj ved dva je super,a ides si dat dve vlozit naraz?