Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@summer_103 aj tebe to utečie 😉
@haannka heeeeej, ja mám obavy z dvoch, stále neviem či jedno abo obe naraz
@gabitv ďakujem krásne, tebe vkladali koľko dňové embryo aj vieš koľko buniek malo????
@summer_103 dakujem krasne a naaaaapodobne...😙
@bobricek1979 no to ti nezávidím... ale je to len dočasne, kým príde bábätko 😊.
@zaneta7 ahoj,kolky den cyklu si mala ket prosim ta?mne naplanovala dr.na 22den,zda sa mi to dost neskoro..mame 6dnove embryo..a testik vyzera veelmi slubne..😉
@haannka drzim siiilno palce 😉 ja idem tiez bud.stredu na ket..prvy aj posledny pokus,viac nemame..
@pavlinakol dakujeeeem...tvoj ket bude posledny a uspesny 😙.
@haannka dakujem,rovnako ako tvoj ET😉
@pavlinakol no nijako inac to byt nemoze 😉...musime verit.
@haannka urcite to tak bude 😉 ked som isla na 1x na iui,nevedela som absolutne nic o tychto veciach..ja som tam proste isla uplne presvedcena o tom,ze idem otehotniet..a aj sa stalo 🙂 po 1mesiaci od prvej navstevy car..myslim,ze aj to moje uplne vnutorne presvedcenie tomu pomohlo🙂 tak sa snazim aj teraz dostat do takeho stavu,ale bohuzial uz mam privela informacii..ale nevzdavam to 😉
@renimac no si zlatá ďakujem ty sa drž aj s bábatkom želám ti nech pekne rastie🙂už aj vieš čo to bude
@bobricek1979 ja Vám všetkým moc držím palce a stále nakukam, či pribúdajú // 😉. Áno vieme, manžel bude mať partaka 🙂.

@haannka noooo a koľko nakoniec máš??? Ja mám tiež transfer v piatok a mám 2 embryjka nakoniec dnes mi volala že sú nádherne tak sa teším