icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

simonesi
28. mar 2017

@haannka noooo a koľko nakoniec máš??? Ja mám tiež transfer v piatok a mám 2 embryjka nakoniec dnes mi volala že sú nádherne tak sa teším

haannka
28. mar 2017

@simonesi mala som zo 6 folikov 3 vajka, 2 sa oplodnili, tretie este dali dozriet. Takze 2 embryjka mame zatial. Pevne verim ze vydrzia a v piatok pridu k mamke.

desza17
28. mar 2017

@haannka jeeej,super.drzkam palce aj na nohach💞🙏

haannka
28. mar 2017

@desza17 😚❤

simonesi
28. mar 2017

@haannka nooo perfektne, super tak obidve sme od piatku tehule 😝 a dáš si vložiť obidve či len jedno????

gabitv
28. mar 2017

@simonesi
@haannka zienky velmi vam drzim palce 🙏

haannka
28. mar 2017

@simonesi ak bude vsetko v poriadku, obidve.

summer_103
28. mar 2017

@haannka
@simonesi
juuj babule silno drzim palce, piatok je tu co nevidiet, tak nech sa embrijka pekne vyvijaju a nech je vklad uspesny 🙂 Mna to caka na buduci tyzden, OPU bude v pondelok-utorok este nevedia presne.

simonesi
28. mar 2017

@summer_103 aj tebe to utečie 😉
@haannka heeeeej, ja mám obavy z dvoch, stále neviem či jedno abo obe naraz
@gabitv ďakujem krásne, tebe vkladali koľko dňové embryo aj vieš koľko buniek malo????

haannka
28. mar 2017

@summer_103 dakujem krasne a naaaaapodobne...😙

haannka
28. mar 2017

@simonesi ja nemam obavy 😜. Ak sa chytia obe tak je radost 2-nasobnaaaa.

simonesi
28. mar 2017

@haannka 😉to je pravda

haannka
28. mar 2017

@glopsa ahojky...to preco akurat toto? To sa nedava moc casto. A zohnala si?

glopsa
28. mar 2017

@haannka neviem preco toto. Zohnala som v pohode

glopsa
28. mar 2017

@haannka teraz si mi dala hrobaka, preco sa moc nedava?

simonesi
28. mar 2017

@haannka ako ti kázali užívať utrogestan????kolko za deň a hneď od OPU

haannka
28. mar 2017

@glopsa heheh...cosiiii....ja som len nahlas rozmyslala...ze sa to tu casto nespomina...hlavne gonal, menopur, puregon tu maju zienky...ale to tvoje je myslim skoro to iste ako merional....takze pohodaaa...nestresuj 😉.

haannka
28. mar 2017

@simonesi ahoj...beriem 2-2-2 od dna OPU

simonesi
28. mar 2017

@haannka mne dali 4-0-4 rozmýšľam dať namiesto 0, 2 poobede veď ja sa bojím že poobede nič

haannka
28. mar 2017

@simonesi myslim ze by som im verila a brala podla nich...to uz by bolo 10 denne...neviem...ja vzdy beriem podla urcenia...😉

simonesi
28. mar 2017

@haannka pri IVF s malim som tak mala až 4-4-4 noooo veď v piatok pri transfere sa spýtam

renimac
28. mar 2017

@bobricek1979 no to ti nezávidím... ale je to len dočasne, kým príde bábätko 😊.

pavlinakol
28. mar 2017

@zaneta7 ahoj,kolky den cyklu si mala ket prosim ta?mne naplanovala dr.na 22den,zda sa mi to dost neskoro..mame 6dnove embryo..a testik vyzera veelmi slubne..😉

pavlinakol
28. mar 2017

@haannka drzim siiilno palce 😉 ja idem tiez bud.stredu na ket..prvy aj posledny pokus,viac nemame..

haannka
28. mar 2017

@pavlinakol dakujeeeem...tvoj ket bude posledny a uspesny 😙.

pavlinakol
28. mar 2017

@haannka dakujem,rovnako ako tvoj ET😉

haannka
28. mar 2017

@pavlinakol no nijako inac to byt nemoze 😉...musime verit.

pavlinakol
28. mar 2017

@haannka urcite to tak bude 😉 ked som isla na 1x na iui,nevedela som absolutne nic o tychto veciach..ja som tam proste isla uplne presvedcena o tom,ze idem otehotniet..a aj sa stalo 🙂 po 1mesiaci od prvej navstevy car..myslim,ze aj to moje uplne vnutorne presvedcenie tomu pomohlo🙂 tak sa snazim aj teraz dostat do takeho stavu,ale bohuzial uz mam privela informacii..ale nevzdavam to 😉

bobricek1979
28. mar 2017

@renimac no si zlatá ďakujem ty sa drž aj s bábatkom želám ti nech pekne rastie🙂už aj vieš čo to bude

renimac
28. mar 2017

@bobricek1979 ja Vám všetkým moc držím palce a stále nakukam, či pribúdajú // 😉. Áno vieme, manžel bude mať partaka 🙂.