icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
30. mar 2017

@aluska1404 no však áno myslím držím prsty pekne v kľude odychuj dibre na zo ideš

💕😊

desza17
30. mar 2017

@aluska1404
@barbor_ka ja som proste bola vnutorne presvedcena,ze to vyslo,ani na chvilu som nezapochybovala ze by tam ten dušok nebol,bol tam...a uz potom to len kazdym dnom silnelo.

zaneta7
30. mar 2017

@simonesi zle sa to foti

yennn
30. mar 2017

@aluska1404 ani ja som nemala doma ziaden test, a teraz spätne to ako vnimam velmi pozitivne rozhodnutie. Bez ohladu na to, ako dopadne odber krvi, mozem povedat ze do poslednej chvile verim. Kocky, co testuju sa zbytocne pripravuju psychicky na nieco, co nemusi byt pravda, a ked este k tomu zacne nahodou spinit, tak ta psychika je niekde uplne inde, nez to embryo potrebuje

haannka
30. mar 2017

@yennn
👍 mas pravdu ale my vecne testovatelky tomu nemozeme jednoducho odolat...2 skupiny cakateliek:
1. trpezlive netestujuce
2. netrpezlive testujuce
😂🤣😁
Ja som ta zavislacka c.2

haannka
30. mar 2017

@yennn siiiiilno drzim palce a verim v pozitivne spravy...kedy budu volat?

yennn
30. mar 2017

@haannka ja som bola tiez zavislacka a vzdy som testovala. Ale tentokrat to vnimam inac - ta sanca, ze som tehotna je teraz zrejme ovela vyssia, nez ktorykolvek mesiac predtym (nakolko bol zly spermiogram a do tohto stadia, ze embryo bolo oplodnene a nebodaj este v maternici, sme sa za posledne mesiace nikdy nepriblizili zrejme). A prave ten fakt, ta vyssia pravdepodobnost oproti celemu doterajsiemu snazilkovaniu, mi to IVF robi takym zvlastnym. A psychicky sa deptat prazdnym testom , ked to nic nemusi znamenat - fakt myslim, ze je to moze byt skodlive. Ved na plac a zufalstvo je vzdy cas , ked to bude realne pravda a moje slzy uz nikomu v brusku neublizia...
Nebudu volat, ja si volam poobede. Ale ako to vydrzim. Este som uvazovala, ci si nekupit test dnes, reku tych par hodin neuskodi .... ale co som trubka? 😀

summer_103
30. mar 2017

@zaneta7 Ja nepatrim k skusenym testovackam, nikdy som este nemala // ale nemoze byt ze si mala viac rozriedeny moc - vyssim prijmom tekutin ako na 11 DC? A nezufaj, stale to moze byt pozitivne a zbytocne stresujes embryjko.

summer_103
30. mar 2017

@yennn drzim palce nech sa dnes dozvies pozitivnu spravu 🍀🍀🍀🙂

haannka
30. mar 2017

Zienky vsetky co chodite do Gyncare. To ste vsetky vydrzali 4 dni v neistote co je s Vasimi embryjkami? Ja som od utorka ako na ihlach a co este do zajtra 😣.

zaneta7
30. mar 2017

@summer_103 veď ani ja nepatrím medzi skúsené testovačky 🙂 teraz som mala svoje úplne prvé čiarky v živote, ale tak snažím sa byť pozitívna, uvidím zajtra, keď nie život ide ďalej a pôjdeme si po ďalšieho mrazáčika, len ja mám takú blbú povahu a s tým nič nespravím, tušim je asi lepšie netestovať ako píšu baby, lebo zbytočne si robíme stresy, ....len keby nás to tak nepokúšalo 😅

summer_103
30. mar 2017

@zaneta7 presne tak, ten pozitivny pristup si musim aj ja nacvicit 🙂 aspon mas mrazacikov, ja neviem co sa podari s tou mojou chabou urodou..
Inak to testovanie je take rozporuplne 😝 na jednej strane sa nechcem stresovat, najlepsie by bolo netestovat a pockat do krvi a verit do poslednej chvile.. A na strane druhej by ma zase zaujimalo, ci tam nebude aspon naznak uhniezdovania, aj keby potom bola krv negativna.. Lebo u mna sa za 6 rokov ani raz // neobjavili..

segab090
30. mar 2017

Zienky dnes je 35 DC a moja ms nikde ☹ uz som z toho fakt zufala. Mam 28 dnovy cyklus. V zivote mi nemeskala viac ako jeden den dnes je to uz 7 den co meska a nic ani naznak. A to som mala zacat stimulku uz minuly tyzden. Vcera som skusila aj test ci naaaahodou z motyky nevystreli ale jasne ze test negativny.

zaneta7
30. mar 2017

@summer_103 no mám ešte 2 alebo 3 embryjká, lebo z 5 mi minule rozmrazili 1, to sa prestalo vyvíjať, tak hneď rozmrazili 2, jedno vložili a s tým druhým to nevyzeralo ružovo, tak ani neviem čo a ako, lebo mi nevolali. Opýtam sa zajtra na kontrole.
Tak to mi je ľúto, bože čo všetko si musíme preskákať, ale taký je život, treba len veriť, pozri koľko tu je čakateliek a predsa sa dočkali, musíme veriť, že raz budeme aj my držať naše poklady v náručí

simonesi
30. mar 2017

@haannka mne dnes zasa volali jedno embryo je na dnešný deň silne kompaktovaná morula a to druhé je také aké na dnes má byť 12 bunkové embryo
noooo každopádne buď vklude aj ty ak ti nevolajú máš znamenie že je všetko OK horšie by bolo keby volali :-P 🙂 takže je všetko OK určite

barbor_ka
30. mar 2017

@segab090 Mne tiež meškala asi 8 dní keď som bola pred stimulkou. Nemusíš sa báť, príde. 🙂

simonesi
30. mar 2017

@haannka ja som tiež testomaniačka 😀 ja by som určite nevydržala do krvi to by ma porazilo, ale obdivujem kočky čo to dajú...
ja skôr chcem vedieť na čom som, už mám zásobu testov doma 😀 ja som pri malom urobila snáď 30 testou keď nie viac, testovala som aj ráno aj poobede, čisto mi hrabalo, ale zasa som bola kľudná keď som videla tie čiarky stále...., ja som pred tým stále potrácala, možno to bolo tým, aby som mala istotu

simonesi
30. mar 2017

@yennn držím všetky prsty 🙂 nech je to taaaaaaaaaaaam

simonesi
30. mar 2017

@zaneta7 dôležité je že tam sú // možno zriedený moč viac, uvidíš keď testneš ešte raz aká tam bude 🙂 ale tehotná si určite ak tam sú //

zaneta7
30. mar 2017

@simonesi ďakujem za podporu, zajtra mám krv, tak sem pisnem poobede ako som dopadla 😉 🙂

simonesi
30. mar 2017

@zaneta7 budem na teba myslieť 🙂 a nestresovať dobre 😀
ja viem je to tažké

zaneta7
30. mar 2017

@simonesi rozkaz 😀 😂

oluska9
30. mar 2017

Ahojte vymenim #pregnyl 5000IU, # zarobeny menopur 600IU 525jednotiek a #diphereline 0,1mg 3 ampulky za hracku pre mojho 4 rocneho syna.

haannka
30. mar 2017

@simonesi to je super...zlaticka su to...

haannka
30. mar 2017

@oluska9 jeeej stale dobre zienky nevymreli....krasne gesto...😉

haannka
30. mar 2017

@glopsa ahoj...kedy ides na kontrolu?

glopsa
30. mar 2017

@haannka ahoj, myslím na teba, dúfam že zajtra bude všetko ok. Ja idem až v stredu, uvidím, že aká úroda bude. Včera som začala pichať.

glopsa
30. mar 2017

@haannka Ty si brala aj dajaké doplnky pred IVF ?

haannka
30. mar 2017

@glopsa bude to o.k.😙..ja som mala malo lebo mam nizke AMH...🤔

glopsa
30. mar 2017

@haannka aj ja mam veľmi nízke, ja už ani neovulujem, netvoria sa mi už jaji.🙂