icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

simonesi
30. mar 2017

@yennn moja to ma mrzí a neskúsiš ešte raz, prečo len tento pokus, nevzdávaj to

haannka
30. mar 2017

@desza17 ja citam v papieroch, v piatok co som bola kontrole 10.dc som mala 10mm 🤤...

summer_103
30. mar 2017

@yennn ale nie 😔 mrzi ma to, drzala som ti palce ☹

yennn
30. mar 2017

@simonesi @haannka no asi nic teraz. Na mrazenie nam neostalo nic - boli tri embryjka, dve vlozene, jedno sa prestalo vyvyjat. V maji mam 41r, dalsie IVF mozne az o pol roka. Vysetrenie ziadne nikto neodporuci, kedze uz jedno ditko mame...

summer_103
30. mar 2017

@yennn prave kvoli veku by mali vsetko rychlo vysetrit ☹ preco az o pol roka? myslela som ze pauza musi byt 3 mesiace... Na tvojom mieste by som zmenila centrum alebo doktora ked ta nechce poslat na vysetrenia

yennn
30. mar 2017

@summer_103 povedali mi ze dalsie IVF moze byt az o 4-6 mesiacov, aj v papieroch to mam napisane. Vysledky som sa len dnes dozvedela, takze este som s nikym este nehovorila. Svojej doktorke verim. Len som povedala, ze kam mna uz ako 41-rocnu budu posielat, ked uz jedno dieta mame, to bola domnienka 😉
Ale viem ako to myslis, dakujem 🙂

desza17
30. mar 2017

@haannka tiez bez liekov?tak supeeer.

simonesi
30. mar 2017

@yennn to nieje pravda mne v Brne robili IVF soft november potom január a potom marec ob mesiac vždy 😉

simonesi
30. mar 2017

@yennn máš prvé dieta tiež po IVF či prirodzene

yennn
30. mar 2017

@simonesi prirodzene. Soft je asi ine, nie? Tam ide o tu stimulaciu, na nu by telo nereagovalo tak dobre po kratkej dobe. No ved spytam sa doktorky, uvidime. A v neposlednom rade - kedze uz teraz som samoplatca, este to nemam spocitane, ale bolo to cez 3tis ...takze aj to je faktor nemaly ☹
No nic babulky, teraz som plna emocii. Vy sa nenechajte ovplyvnit 😉 Este raz diky vsetkym za podporu 😘

elis14
30. mar 2017

@kaca1985 ahoj ja som jedla kajanske kor...dala som si ho do pohara s vodou zamiesala a rychlo vypila 🙂a mala som na 14dc 12mm sliznicu

kaca1985
30. mar 2017

@elis14 no ale ja mam práveže dnes 14.den a sliznica nizka. V pondelok mam ísť znovu na utz a uvidí sa ci nasledujúci den bude KET alebo az o mesiac ale skôr že o mesiac. A pochybujem že za tie štyri dni bude mat dostatok casu ta moja sliznica nepodarena

kaca1985
30. mar 2017

@elis14 a pomer voda a korenie si si dala aky ?

bobricek1979
30. mar 2017

@glopsa ja mam zase vysoky pulz a nizky tlak a kolko máš tlak

aluska1404
30. mar 2017

@yennn Moc ma to mrzi prajem vsetko dobre a hlavne odvahy drzkaj sa a drzim palce dalej mozno aj prirodzene pride ja som spoznala pani 41 rocnu s amh 0,01 a pred 3 ivf prirodzene otehotnela.A uz ide rodit aj zazraky sa deju verim ze vsetko dobre dopadne drzim palce

simonesi
30. mar 2017

@yennn soft je krátky hej máš menej folikov hovorí sa ale že kvalitnejších 😉soft hradiš celý sama ale je to menej ako doplácaš pri IVF na SK😉veď skús sa poinformovať a uvidíš, nasaj energiu teraz niekde a hoplaaaaa 😉do ďalšieho pokusu

elis14
30. mar 2017

@kaca1985 daj si pohar vinka cerveneho ...viesco asi deci vody a pol čl korenia a sem tam aj par kvapok citronu aby to tak nestipalo

kaca1985
30. mar 2017

@elis14 a koľko krát za deň? A alchemilku si nepila ?

yennn
30. mar 2017

Este teraz tak uvazujem, ze dokedy asi budem cakat na ten menzes.... Co sa vlastne stalo s ttmi embryami, len tak sa tam potuluju po maternici, kedze sa neprichytili? Viem ze je to mrnave, no nemalo by to telo vypudit? Uz je 10dpt a ak sa neuhniezdili vobec, nemali ist uz davno prec? Len taka uvaha, nevsimajte si ma 😎

zuzankaa88
30. mar 2017

@yennn mozno este nie je nic stratene, mozno v pondelok bude hcg uz pozitivne.... drzim palce

simonesi
30. mar 2017

@yennn ty si teraz len 10 deň????ak áno a nemáš mrchu tak nestrácaj nádej poznám osobne kočku ktorá v gyn fiv mala na 10 deň negatívne a na 14 deň 96 hcg uchytilo sa jej embryo asi neskoro 😉

oliva001
30. mar 2017

@glopsa ahoj ja mám ten istý problém. Na internom mi povedali aby som zvýšila dávky dopegytu na 1-0-2 a pridala magnezium a teraz je tlak Ok. Ja dúfam ze to nijako neovplyvňuje uhniezdenie, pretože prvý vklad bol neúspešný.

gabitv
30. mar 2017

@yennn je mi to velmi ľúto 😢 ani neviem najst slová

segab090
30. mar 2017

@bobricek1979 ahoj ten isty problem mam ja. Lenze ja som tri tyzdne po stopnutej stimulke. No cca dva tyzdne citim tlak na hrudi niekedy mam "srdce" az v krku tlak mam stale nizky a tep od 75 - 92. Proste necitim sa dobre. Ty mas aky tep?

simonesi
30. mar 2017

žienky otázka pred transferom sa utrogestan vkladá normálne, či???? toto si nepametám niečo mi hovorí, že tuším nie 🙈🙊😜

bobricek1979
30. mar 2017

@segab090 Ahoj no ja tiež tak 80až 90a viac bola som na kardiologii tam všetko oki asi to mám zo štítky väčšinou ma to prepadne večer vraj to spôsobuje aj euthyrox čo betiem na štítnu žľazu tak nevuem je to nepríjemné dr mi dala betablokator ak by ma to veľmi obťažovalo

bobricek1979
30. mar 2017

@simonesi tuším správne ak ho nechceš papať 👶😉

bobricek1979
30. mar 2017

@yennn ahoj mrzí ma to moja.. Ak dobre čítam ak máš prvé prirodzene možno sa podarí hmm? Prečo si absolvovala ivf

gabitv
30. mar 2017

@simonesi ja som si rano mala este dat vsetko normalne , po vklade som dostala injekciu takze vecer len fraxik a na druhy den zasa vsetko normalne

haannka
30. mar 2017

@simonesi ano normalne rannu davku si treba dat 😉