Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@yennn ale nie 😔 mrzi ma to, drzala som ti palce ☹
@yennn prave kvoli veku by mali vsetko rychlo vysetrit ☹ preco az o pol roka? myslela som ze pauza musi byt 3 mesiace... Na tvojom mieste by som zmenila centrum alebo doktora ked ta nechce poslat na vysetrenia
@summer_103 povedali mi ze dalsie IVF moze byt az o 4-6 mesiacov, aj v papieroch to mam napisane. Vysledky som sa len dnes dozvedela, takze este som s nikym este nehovorila. Svojej doktorke verim. Len som povedala, ze kam mna uz ako 41-rocnu budu posielat, ked uz jedno dieta mame, to bola domnienka 😉
Ale viem ako to myslis, dakujem 🙂
@simonesi prirodzene. Soft je asi ine, nie? Tam ide o tu stimulaciu, na nu by telo nereagovalo tak dobre po kratkej dobe. No ved spytam sa doktorky, uvidime. A v neposlednom rade - kedze uz teraz som samoplatca, este to nemam spocitane, ale bolo to cez 3tis ...takze aj to je faktor nemaly ☹
No nic babulky, teraz som plna emocii. Vy sa nenechajte ovplyvnit 😉 Este raz diky vsetkym za podporu 😘
@glopsa ja mam zase vysoky pulz a nizky tlak a kolko máš tlak
@yennn Moc ma to mrzi prajem vsetko dobre a hlavne odvahy drzkaj sa a drzim palce dalej mozno aj prirodzene pride ja som spoznala pani 41 rocnu s amh 0,01 a pred 3 ivf prirodzene otehotnela.A uz ide rodit aj zazraky sa deju verim ze vsetko dobre dopadne drzim palce
Este teraz tak uvazujem, ze dokedy asi budem cakat na ten menzes.... Co sa vlastne stalo s ttmi embryami, len tak sa tam potuluju po maternici, kedze sa neprichytili? Viem ze je to mrnave, no nemalo by to telo vypudit? Uz je 10dpt a ak sa neuhniezdili vobec, nemali ist uz davno prec? Len taka uvaha, nevsimajte si ma 😎
@yennn mozno este nie je nic stratene, mozno v pondelok bude hcg uz pozitivne.... drzim palce
@bobricek1979 ahoj ten isty problem mam ja. Lenze ja som tri tyzdne po stopnutej stimulke. No cca dva tyzdne citim tlak na hrudi niekedy mam "srdce" az v krku tlak mam stale nizky a tep od 75 - 92. Proste necitim sa dobre. Ty mas aky tep?
žienky otázka pred transferom sa utrogestan vkladá normálne, či???? toto si nepametám niečo mi hovorí, že tuším nie 🙈🙊😜
@segab090 Ahoj no ja tiež tak 80až 90a viac bola som na kardiologii tam všetko oki asi to mám zo štítky väčšinou ma to prepadne večer vraj to spôsobuje aj euthyrox čo betiem na štítnu žľazu tak nevuem je to nepríjemné dr mi dala betablokator ak by ma to veľmi obťažovalo
@simonesi tuším správne ak ho nechceš papať 👶😉
@yennn ahoj mrzí ma to moja.. Ak dobre čítam ak máš prvé prirodzene možno sa podarí hmm? Prečo si absolvovala ivf

@yennn moja to ma mrzí a neskúsiš ešte raz, prečo len tento pokus, nevzdávaj to