Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 keď bolí je dobre ali😉😘👍👏
@bobricek1979 No v to dufam vcera som mala vecer take pichanie v maternici asi pol hodku take jemne som zvedava bojim sa aj ten test spravit 😂Som ja bojko 😂 Dufam ze je to tak spravne tieto priznaky.Len co ma viac trapi ze sem tam mam taky pocit ako pri menzese ale zasa to pichanie som takto nemala pred tym no neviem.A ty ako pokracujes nieco nove? ci cakas na vysetrenia ci uz vysledky.Snad to bobricek dobojujeme ja som stastna lebo viem ze este me 3 expandivane blastocysty zamrazene a to som nikdy nemala myslim si ze mi pomohli tie infuzie z reprodukcnej imunologie. Urcite na sto percent.Urcite tieto vysetrenia odpofucam kazdej vela krat sa pride na problem😉
@aluska1404 ahoj 😉noooo veď testni a budeš v kľude už ti ukážu // príznaky nato máš 😉
@simonesi No len odvaha nie je a ani nemam test😂j az v utorok to bude 11 den a budem vediet dnes nechcem lebo ideme na oslavu radsej v klude o samote s muzom.🙂😉
@aluska1404 budem držať palce určite tam budú 😉
@simonesi ja urcite budem minimalne tak skoro ako @barbor_ka...😜
@aluska1404 ja uz mam okrem hwmato všetko čakám na to a uvidíme 😉držím prsty bude to už ja verim čo sa týka imuno som oki aj s mužom tak už len ta krv 😉
@aluska1404 testni nemáš čo stratiť sup šup 👏

@wanda52 ja som čakala na puregon viac ako dva týždne a objednávala som ich v lekárni kde je centrum. Vraj bol výpadok na Slovensku.