Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@mariannamk @miskab ahojte baby my ideme v máji na IVF na krátky protokol do CRM v BB.
Ahojte tie ktoré ste brali inofolic alebo nosifol alebo niečo čo obsahuje mio-inositol nemeškala vám MS? Ja som dnes 30DC a žiadne príznaky. Nepredpokladám, že som tehu.
@martinam1812 ahoj áno úplne mi to rozhádzalo MS preto som to aj prestala piť 😉
@martinam1812 ja som nikdy predtym nemala pri ivf prazdne foliky...teraz som mala a to som pila "zazracny" inofolic....😕
@miskab @martinam1812 chodim do Iscare v BA, bude to 1. IVF
@martinam1812 mne inositol predlzil cyklus, ale vzdy iba kratkodobo. u mna to ale bolo ziaduce, mavala som cykly 18-23 dni. a ked som ho uzivala, tak ten nasledovny sa predlzil cca o tyzden.
@mariannamk no veď minulý mesiac som aj ja mala MS na 19 deň 😕 tak ešte počkám a uvidím. A tiež to bude moje prvé IVF.
@haannka no dúfam, že mne sa to v máji nestane 😕 a zadarí sa...
@martinam1812 jasne ze ano...uz aby to bolo vsak 😉
@martinam1812 ja predbezne pocitam s MS okolo 14.-15.5. a potom kratky protokol. a ty kedy asi zacinas?
Ja som dnes nesla do prace a dobre som urobila. Od rana som ako na kolotoci, tlak 90/70 a celkovo som nejaka divna 😕
@mariannamk no ja ešte neviem, keďže mi už mešká MS a pár mesiacov mám nepravidelnú teda niekedy v máji 😉
🙂

@gabitv ja ju tam tiež vidím😉 teraz musí silnieť, koľko bunkové embryjko ti vkladali?????