icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

haannka
3. apr 2017

@simonesi alebo stvrtok 😉

haannka
3. apr 2017

@glopsa a ja? No klasicke "prepinacky" v hlave 🤣

gabitv
3. apr 2017

@glopsa dakujem zajtra testnem znova 😉

glopsa
3. apr 2017

@haannka No tlak trocha štrajkuje, tak dúfam, že nebude problém. Vo štvrtok idem pre výsledky a dúfam, že v piatok bude OPU🙂.

haannka
3. apr 2017

@glopsa juchuuuuuu....a buduci tyzden si tehu 😉

glopsa
3. apr 2017

@haannka to dúfam. Už som jak na ihlách, že ako dopadnem v stredu.

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ahoj ako?bola si dnes na krvi?

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 ahojky, krv až v stredu, ale myslím, že to už bude negatívne, tak budem čakať na konzultáciu čo povie dr. a hádam mi navrhne nejaké výsledky ako tebe

mariannamk
3. apr 2017

@martinam1812 tak u teba je to potom tazsie. ja tiez nemam termin 100%-ny, no aby som mala co odpocitavat, tak zatial ratam s tym terminom.
u mna sa to este moze stale zmenit aj o mesiac neskor. preliecovala som si ureu antibiotikami a cakam na kontrolny ster. ak by boli zase vysledky pozitivne, budeme to musiet posunut. ale radsej sa orientujem vo velkom na maj. treba si pritahovat predsa to pozitivne 🙂

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 a už si sa objednala na konzultáciu?

bobricek1979
3. apr 2017

@glopsa držkaj sa berieš niečo na tlak neboj bude to oki

glopsa
3. apr 2017

@bobricek1979 dakujem

glopsa
3. apr 2017

@haannka nevieš, či môžem mať nalakované nechty pri OPU?

haannka
3. apr 2017

@glopsa ja som mala ale s jemnym odtienom...nikto mi nic nepovedal...

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 asi v stredu budem volať, po výsledkoch krvi

simonesi
3. apr 2017

@glopsa ja som na OPU mala gelove červené na komplet a v pohode 😝

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ked budes volat sestricka by ti mala povedat ze sa objednaj na konzultaciu ak ti to nepovie tak urcite volaj cim skor tym lepsie ja som musela po tom cakat skoro 2 tyzdne...v stredu sa ozvi 😉

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 áno viem, aj minule tak povedala, že si mám volať na recepciu o termín na konzultáciu. Ale asi by som KET odložila s tým, že by som chcela tie výsledky porobiť a aj alergiu teraz mám, tak mi to nejako aj bude vyhovovať, nasadím tabletky, lebo tieto začiatky ako všetko kvitne, ma asi porazí 😀

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ja už mám výsledky všetko je ok môžem ísť na KET 🙂
estrimax sa beria od 1 dňa cyklu a progestron od 10 dňa?

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 super, koľko trvali tie výsledky? to ti v CAR robili, že? dobre si pamätám? áno estrimax 1 DC a progesteron ti povedia kedy, asi pôjdeš ešte na kontrolu sliznice

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 no 4 až 5 týždňov,len ja som to už nevydržala a zavolala som dnes t.j. na
4 týždeň...áno v CAR platí sa zato 50 eur...teraz sa už len modliť že to naše jedno embryo prežije keď sa rozmrazí 😉

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 budem držať palce 🙏 nech to všetko dobre dopadne

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ďakujem 😍😘

kanka14
3. apr 2017

Ahojte chcem sa pridat do vasej skupiny 😉 Chodim do gynfivu brala som diphereline potom ktomu fostimon a menopur mala som dlhy protokol. Robily mi aj laparoskopiu a teraz vo stvrtok idem na zakrok na vyber. Vobec neviem co mam cakat dufam ze to všetko dobre dopadne. Ja som podla vsetkeho v poriadku mam len endometriozu na lavom vajecniku a manzel ma zly spermiogram tak sa bojim co ak sa to nepodari. Zacinam mat stres 😑

haannka
3. apr 2017

@kanka14 ahoj....vitame ta medzi nami 😚...nemas sa coho bat ale sa tesit ze budes co nevidiet tehulka. Bola si uz na kontrole?

kanka14
3. apr 2017

@haannka bola som dnes na odberoch a ultrazvuku zajtra si mam dat pichnut pregnyl a vo stvrok rano na siedmu tam mam byt a ide sa na to. Doteraz som vobec nebola nervozna ale teraz to zacalo a poriadne

haannka
3. apr 2017

@kanka14 neboooj vsetko bude v najlepsom poriadku....vsetky mame kdesi v kutiku stres ale ten darcek na konci za to vsetko stoji 😉
Budem silno drzat palce.

kanka14
3. apr 2017

@haannka moc dakujem za podporu a ty ides cakas ties na nieco ci uz sa,zadarilo

haannka
3. apr 2017

@kanka14 ja cakam na zazrak 😁...som 3.den po prenose.

segab090
3. apr 2017

@kanka14 ahojky a mozem sa ta spytat kolko vajok si mala pi fostimone? A kolko flasticiek fostimonu si si denne pichala? Ja som tiez mala fostimon no stimulku mi museli stopnut nakolko som zle na nu zareagovala. Folikov sice 8 ale malych pomaly rastli. Cakam na dalsiu stimuku.