Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martinam1812 tak u teba je to potom tazsie. ja tiez nemam termin 100%-ny, no aby som mala co odpocitavat, tak zatial ratam s tym terminom.
u mna sa to este moze stale zmenit aj o mesiac neskor. preliecovala som si ureu antibiotikami a cakam na kontrolny ster. ak by boli zase vysledky pozitivne, budeme to musiet posunut. ale radsej sa orientujem vo velkom na maj. treba si pritahovat predsa to pozitivne 🙂
@glopsa držkaj sa berieš niečo na tlak neboj bude to oki
@bobricek1979 dakujem
@henika14 áno viem, aj minule tak povedala, že si mám volať na recepciu o termín na konzultáciu. Ale asi by som KET odložila s tým, že by som chcela tie výsledky porobiť a aj alergiu teraz mám, tak mi to nejako aj bude vyhovovať, nasadím tabletky, lebo tieto začiatky ako všetko kvitne, ma asi porazí 😀
Ahojte chcem sa pridat do vasej skupiny 😉 Chodim do gynfivu brala som diphereline potom ktomu fostimon a menopur mala som dlhy protokol. Robily mi aj laparoskopiu a teraz vo stvrtok idem na zakrok na vyber. Vobec neviem co mam cakat dufam ze to všetko dobre dopadne. Ja som podla vsetkeho v poriadku mam len endometriozu na lavom vajecniku a manzel ma zly spermiogram tak sa bojim co ak sa to nepodari. Zacinam mat stres 😑

@simonesi alebo stvrtok 😉