icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

oliva001
3. apr 2017

@kanka14 ahoj tiež chodím do gynfivu. Vôbec sa nemáš čoho báť. V den punkcie budes mat trochu bolesti v podbrušku, treba to len preležať a pit veľa vody, potom to bude ustupovať. Nie je to nič čo by sa nedalo vydržať. Držím palce.

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ako ste riešili ten súhlas s transferom rozmrazených embryii?lebo ja nemám doma muža je na služobke a hrozí že dôjde domov až koncom apríla...neviem čo mám robiť...

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 moja tak to neviem, zatial to tak vyslo, ze vzdy bol so mnou...a pytala som sa keby nemohol ist, lebo robi na zmeny, ze musi byt podpis overeny na matrike alebo pred notarom...ale v takomto pripade neviem vobec, skus si zavolat ako postupovat

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 ale komu?na recepcii mi na nič nevedia odpovedať...

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 ja volam sestrickam na ambulanciu

henika14
3. apr 2017

@zaneta7 neviem som z toho zufala,výsledky mam dobre,mesiac som čakala a teraz toto,myslíš že by sa to dalo dodatočne spraviť?

zaneta7
3. apr 2017

@henika14 tak to neviem, ale nezufaj, este, zajtra tam zavolaj a uvidis co ti povedia

kaca1985
3. apr 2017

@desza17 ahoj tak dnes znovu na utz, sliznica 8 mm a v sobotu KET. Co odporúčaš pred a po KET ? 😀

summer_103
3. apr 2017

Ahojte kocky, tak mam za sebou punkciu, no nedopadlo to najlepsie, akokolvek som verila ze to bude dobre tak nie je.. Podarilo sa ziskat len jedno aj to nezrele vajicko. Ostatne folikuly boli prazdne.. Nechapem preco sa mi toto deje, nerozumiem tomu ☹
Vajicko sme nechali oplodnit IVF, lebo na ICSI bolo nezrele. Priatel ma dobry spermiogram takze ak dozreje cez noc tak je tu ista mala nadej...
Lekarka mi navrhla ze mozme skusit DHEA, alebo darovane vajicko (co je pre mna posledna moznost), nechapem preco ako prve nenavrhla dalsi protokolo ako SOFT.. ked uz zle reagujem na hormony... Som sklamana a emocie mnou dnes lomcuju, ale verim ze raz sa k babatku dopracujeme!
Vam vsetkym drzim velmi silno palce, nech ste uz cim skor tehulky. Ak by sa nahodou podarilo oplodnit vajko tak sa ozvem.

desza17
3. apr 2017

@kaca1985 no supeeer,dnes bol kolky dc?ja som pred ketom papala Evitamin,aspon 200ku,tie chilli papricky,alchemilku..a den pred vkladom uz nie.dake dva dni pred vkladom som zacala jest ananas,velmi dolezity je stred,a potom aj po kete este dake 4-5dni.alebo priamo v tbl bromelain.

zibi
3. apr 2017

@summer_103 a nemas nahodou nizke AMH? lebo vtedy nekedy byvaju zle a prazdne foliky ..pripande zasa opacne pco ? pri nich to tiez tak byva ze su prazdne foliky ...
skus brat melatonin 3mg , to pomohlo velmi vela babam na dobre oocyty, dokonca mali aj mrazakov, plus zinik, koeznym q10 a zisti si ci mas dostatok zeleza. Taktiez vitamin D, ten zvysuje AMH... ale melatonin je velmi dobry na kvalitne oocyty pri ivf ..
nech sa to jedno vajicko pekne oplodni drzim palce
nabuduce je dobre skusit soft ...ja som mala pri softe asi tolko folikov kao pir klasickom ivf a neda sa to porovnat hormonalne ..je to nieco uplne ine a mensia zataz

zibi
3. apr 2017

@summer_103 inak na uhniezdovanie ..podla najnovsich nejkych zisteni co som citala je ze vraj velmi dobre ALA - je to kyselina alfalipoova
a tiez pomaha aj NAC je protizapalovy

na lepie uhniezdenie moze pomoct aj intralipid - najma ked je zvysena imunita

simonesi
3. apr 2017

@summer_103 fuuuu ak ti povedali darcovské , daj zbohom takej klinike ak tvoríš aspoň 1 vajo nieje dôvod na darcu - proste zlý mesiac možno nabudúce budes prekvapená. Moja ja pred 6 rokmi: január/2011 žiadne vajo nič punkcia 0 bodov marec/2011 1 vajo a je stoho dieta 😉hlavu hore

kanka14
3. apr 2017

@segab090 ahoj no ja som pichala 2fostimony a 2menopury dokopy nemala som ziadne problemy tak som vybrala dve balenia. Vajok neviem ani kolko je uvidim vo stvrton

kanka14
3. apr 2017

@oliva001 dakujem 😉 ja sa nebojim ani toho zakroku ale skor toho ako to vsetko dopadne 😑

kanka14
3. apr 2017

@haannka jej tak drzim palce aby vsetko dobre dopadlo

simonesi
4. apr 2017

ona tam je trošilinku silnejšia ako včera 😘😘😘
Vidíte⁉️

bobricek1979
4. apr 2017

@aluska1404 aliiii moja čakám na kolajnickyyyy🙂😍

bobricek1979
4. apr 2017

@simonesi je to tam vidím gratulace letí 😘

haannka
4. apr 2017

@simonesi nemas spania 😁....ak ich sfotis aj spolu bude lepsie vidiet rozdiel....blahozelam 😉

kaca1985
4. apr 2017

@desza17 18.DC som mala. Co si napísala to ti poradili v centre? Mne nič neodporučili tak neviem co môžem co nemôžem aby som si niečo nedokaslala 😀 ale papám kys.listovu ,alchemil.caj., kajenske korenie.

desza17
4. apr 2017

@kaca1985 tak to dobre papas.a pred ketom zacni stym ananasom,je super na uhniezdenie.aj po kete.v car mi nic neporadili,vsetko som sa docitala a radila tu od bab na mk.nic stym nepokasles.kto ta vcera vysetroval?

desza17
4. apr 2017

@simonesi ano vidiiiim,super.

desza17
4. apr 2017

Baby neviete ci krvne testy na celiakiu urobi aj obvodny lekar?

kaca1985
4. apr 2017

@desza17 dr. Culbova bola na utz. Ok ten ananas skusim. Dnes mam začať s progesteronom. Na letaku som čítala že normálne prehltnúť a mne vraveli že vkladat dolu. Teraz som domylena

haannka
4. apr 2017

@aluska1404
@gabitv
@barbor_ka babulky ako dnesne testy?

glopsa
4. apr 2017

@simonesi je to na dobrej ceste

desza17
4. apr 2017

@kaca1985 vkladat vaginalne.a drzim palce na sobotu.

kaca1985
4. apr 2017

@desza17 oki. A diky moc 😀

gabitv
4. apr 2017

@haannka slubeny dnesny 😉 (vľavo )