Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martinam1812 no nie som na to odbornik ...ale je to mozne
ked baby nemate pco neberte to
vela veci je len reklama
su aj ine a lepsie produkty na foliky a nemame cas experimentovat na sebe najma pri ivf nie?
skus vysadit inofolik ..
on by sa mal tuism brat len do ovulky po uz nie , ci?
@zibi neviem, nebolo to písané tak ho beriem celý mesiac.Ja ani netuším kedy mám alebo čo mám ovulku. Keď som testovala, tak bilo testy negatívne. V centre mi ho odporučil Dr., no prestanem ho brať lebo mám taký pocit, že vôbec mi nepomáha, práve naopak 😨
@zibi Lekarka hovorila ze s kombinaciou gonal+menopur maju najlepsie skusenosti a ovitrelle mi dala vravela ze je silnejsi ci co.. neviem aky je v nich rozdiel...
vitex som brala lebo sa mi zacali skracovat cykly, mam silne PMS, bolestivy menzes a podla toho co som sa docitala som prave chcela zvysit progesteron. Prolaktyn nemam zvyseny ale s tou sex. tubou to asi bude pravda ☹
Ubiqinol nepoznam, ale nastudujem. D3 som brala 3x5000 iu denne, mesiac, myslis ze uz mozem prejst na 2x5000?
@haannka urcite zabojuju! ved ty si uz tehulka 😉 Mozno ze ti tiez sposobil tie prazdne folikuly, ale hlavne je ze sa ziskali dobre vajicka ktore sa podarilo oplodnit 🙂
@summer_103 dečko staci ano - najma ked bude slnko, k tomu magnezko
skus si kupit MSM - je to organicka sira, zlepsuje aj PMS a sposobuje to ze sa speci vitaminy ako keonzym a spol. lepsie vstrebavaju
dokonca som citala, ze vyplyva aj na myomy - ja ho teraz testujem, na ten moj myom tak som zvedava 😀
si mrkni v skupine som davala msm a plodnost - a vyhody
plus zinok - mam k tomu clanok v blogu - na co je dobry
a stitku mas ok?
vysad ten progesteron
na PMS je dobre aj vysoke davky B6 ky brat pomaha to
plus vysadit sladkosti, cukor atd..je viac moznosti
aby si si s tym vitexom nedokafrala viac ako pomohla
posli mi tie vysledky, len zo zvedavosti mrknem na to .. 😀 do spravy
@zibi ahoj môžem sa spýtať ak tu čítam že si tak zbehla čo na štítnu žľazu betuem euthyrox no mám z nehobusenie srdca dá sa nejak napomôcť inak stitke bez liekov? Ďakujem
@bobricek1979 no ked mas busenie, treba znizit davku
urcite nevysadzovat
kolko ho beries?
@zibi 75tku snažím sa piť veľa vody a magnezko no cez deň oki večer a ráno mám vysoky pulz
@bobricek1979 no treba endokrinologicke povedat
a treba regulovat davku
vela zien ma neziaduce ucinky ak sa davka nahle zvysi
ale ked ides na ivf - tak ono hormony sposobuju to ze vplyvaju na hormony stitnej zlazy a preto je lepsie mat pri stimulke aspon o 25 mg vyssiu davku , aby tsh sa nahle nezvysilo - lebo je vhodne ho mat pri IVF to TSH okolo 1
chod k edno, nech ti zoberie krv ake mas vysledky, je mozne ze ti treba znizit davku, ale sama si nic neznizuj , mozes si poskodit, ides na ivf?
@bobricek1979 este ma napadlo mas dost zeleza?
Ahojte, chcem sa vás spýtať, keď je dlhý protokol, aká dlhá je stimulácia. Ďakujem
@zibi no bola som pred dvoma týždňami povedala mi že vyslwdky su fajn ale že na otehotnenie to treba dotiahnuť ešte no tiež sa bala aby mi nebusilo srdce tak asi jej brknem že čo robiť no železa mám menej
@zibi nejdem na ivf idem na ket
baby kde ste zohnali estrimax pred ketom?

@summer_103 ten vitex na co??? ono ked nemas zvyseny prolaktin tak sa nema brat
ono sa ti dokrafru hormony
ja ti len radim
vysad inofolik a vitex - ovplyvnuje to hormony
vitex riadi aj progesteron a tym padom ti ovplyvnuje hladinu estrogenu
viem ze chces dobre, ale netreba ho brat ked nemas konkretne zvyseny prolaktin ci mas??
vitex aj dost odobera sexualnu tuzbu , je to dost silna vec a ja by som to pred ivf nebrala...tie bylinkove veci, oni naozaj funguju, nie je to sranda, brat to len preto, ez si myslim, ze mi to pomoze k folikom, lebo to tak nemusi byt
ked ti mozem poradit radsej brat cisty zinok - napr. firma swanson ma ciste a dobre produkty a naozaj zaberaju - ma rozne druhy zinku - dobry je citrat, lebo sa vie dobre vstrebat do tela... a naj je brat cisty viitamin ked uz chces na podporu folikov, lebo potrebujes iste mnozstvo a pri tych multivitaminoch je problem, aby sa to vstrebalo ako ma..ale tak uz je na tebe pre co sa rozhodnes
dobry je aj koenyzm ale aj ubiqinol z neho , plus vitamin D3