icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

barbor_ka
4. apr 2017

@simonesi vklad bol minulý pondelok 27.03.2017 - čiže ak počítame aj deň vkladu tak je to 9. deň. dve // mi ukazovalo od 6. dňa 🙂 najskôr veľmi slabé a postupne silnejú.

simonesi
4. apr 2017

@barbor_ka super tiež skoro ti začalo ukazovať ja mám zajtra tiež 6 deň už sa teším na ráno na test 😂

barbor_ka
4. apr 2017

@simonesi Tak už len dúfať, že tehulkujeme spolu ;) : Ja mám len trošku strach, nedá sa to úplne odbúrať, mám za sebou 4 potraty :/

haannka
4. apr 2017

@simonesi ja asi ani zajtra nebudem :/

haannka
4. apr 2017

@simonesi a ty mas nejake priznaky?

simonesi
4. apr 2017

@barbor_ka fuuuu dosť aj ti dali niečo aby si nepotratila ??? Ja pichám fraxiparin tiež som pár krát pozratila 😉
@haannka okrem toho že mám strašne citlivé prsia mi nič nieje🙁 testni zajtra ak tam nebudú veď sa nič nedeje a ak náhodou bude nemusíš už stresovať 😉

barbor_ka
4. apr 2017

@simonesi Áno, mám teraz preventívne Fraxiparin a Prednison. Nič mi ale nezistili, len manželov spermiogram bol zlý, inak nič. A ty si prečo potrácala?

simonesi
4. apr 2017

@barbor_ka mne zistili na hematologii zlu zrážanlivosť krvi tak mi nasadili fraxiparín na riedenie a bum hneď nato som nepotratila a mám syna
A teraz uvidím 😝 či to dáme

barbor_ka
4. apr 2017

@simonesi tak snáď aj toto bude úspešné, mne na žiadnu príčinu neprišli, všetko je ok, tak preto ten strach... ale verím, že tentokrát sa už budem iba tešiť 🙂

desza17
4. apr 2017

@barbor_ka dakujem zo 💗

simonesi
4. apr 2017

@barbor_ka ten fraxiparin ti pomôže uvidíš 😉

barbor_ka
4. apr 2017

@simonesi len ten som si už pichala pri poslednom tehotenstve v jeseni a nepomohol, iba do 7 tt som vydržala.

mina85
4. apr 2017

Zienky vidite tam ducha,ci si to len nahovaram???

barbor_ka
4. apr 2017

@mina85 vidíme 😉

haannka
4. apr 2017

@mina85 ano vidim ked rozkliknem foto 😉

haannka
4. apr 2017

@mina85 a teraz ju vidim aj bez rozkliknutia 😁

mina85
4. apr 2017

Ani si neviete predstavit aka som stastna,prvy krat v zivote mam //

vrds
4. apr 2017

Ahojte. viete niekto nieco o ERA teste?
vyuzil niekto toto testovanie?
ERA (Endometrial Receptivity Array) is a personalised genetic test to diagnose the state of endometrial receptivity in the window of implantation.

v CR sa bezne robi, a je dostupny, preto maju v CR vacsiu uspesnost, resp. aj pre to. mate s tym niekto skusenosti?

domca002
4. apr 2017

@sonelka ja mam dlhy protokol a zacala som 16 dc a koncim zhruba po mesiaci kedze odber vajok je zhruba 12-14 dc mozno viac no a potom predlzena kultivacia a vklad

haannka
4. apr 2017

@mina85 tak sa to tu krasne rozrasta...drzim palce....

desza17
4. apr 2017

@haannka uz sa tesim na tvoj testik😘🙂

mina85
4. apr 2017

@haannka dakujem

zibi
4. apr 2017

@bobricek1979 a ake mas hodnoty vies?

haannka
4. apr 2017

@desza17 bodajby bol tiez s // 😗

desza17
4. apr 2017

@haannka bude moja😘,posielam ti kopu pozitivnej energieeeee

bobricek1979
4. apr 2017

@zibi no to neviem bohužiaľ myslíš ale že to môže spôsobovať búšenie

haannka
4. apr 2017

@desza17 👩‍❤️‍👩

takaaa
4. apr 2017

@haannka ako ti dopadlo to tretie embryjko? Bolo vhodne na mrazenie?

segab090
4. apr 2017

Mam otazocku tie ktore ste stimulovali nemali ste ako vedlajsi ucinok taku zblastnu chut v ustach? Neviem to presne identifikovat ale take je to zvlastne aj horke aj kysle proste neviem presne identifikovat chute kavy caju polievky proste nicoho. Podotykam tehotna nie som.

zibi
4. apr 2017

@bobricek1979 no neviem moja .. naj je ist na krv
ako pisem vyssie naraz zvysena davka euthyroxu to moze robit
plus moze to byt, ze pre teba je to vysoka davka, a telo tek reaguje
ved zavolaj endokrinlogicke , povedz , ze ti zacalo dost busit srdce a ci to nemoze byt z euthyroxu ..ludia z neho maju rozne neziaduce a je niekedy veda, trafit sa do davky aku potrebujes
alebo to moze byt anemia ...