Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ciglianova gratulujem ti k hcg, mozes mi poslat testy ako ti to silnelo prosim? zajtra budem vediet viac 🙂
@vevericka13 zlatko ja ich vyhadzujem,keby som to tak riešila každy deň tak som na psychiatrii 😀
@ciglianova mas pravdu, ja som debil, mala som ho urobit raz a ked bol pozitivny nechat to tak na prirodu 🙂 teraz sa len stresujem. pri dalsom pokuse budem mudrejsia 🙂
@vevericka13 pri dalšom pokuse? mojka najprv pockaj na vysledky až potom planuj 😉
@ciglianova to keby chcem nahodou dalsie dieta 🙂
@vevericka13 takýto prístup sa mi páči 😀 daj zajtra vedieť pa
@ciglianova a ty si dnes ma teste mala silnejsiu slabu ciarku alebo uz bola silna?
baby neviete kolko stoji ICSI jedneho vajka ?
@ciglianova krasa je to tam gratulujem
@ciglianova na kolky pokus sa ti to podarilo? Mne to vzdy zlyha v tejto faze aj si preto nieco robila specialne aby sa to udrzalo?
@angels882 cca 250 euro
@monnito nič špecialne vitamíny selen,zinok celaskon ,femibion.pred vkladom som pila alchcemilku od 1dc. druhý pokus.inak som sa vobec neobmedzovala,len som už ťažke veci nedvíhala lebo to citim hned ma boli brucho ked niečo robím.takže vyhraté ešte nemám
Den 1 po ER, prvy report: 17 vajicok, 16 zrelych, 10 oplodnenych ICSI. Nasa klinika ma 80% pomer oplodnenia, tak som trochu sklamana z nasich 62%. Ale 10 je dobre cislo, rastite embryjka, rastite! 😵
@chevalbleu .. Hlavne, nech su kvalitka ;)
ahojte neviete mi poradiť ked mi pani doktorka Drakulova preventivne predpisala fraxiparin 0,3 ale teraz ma vypadok a pani doktorke sa neda dovolat cim sa to nahrádza? Ďakujem pekne
@vevericka13 ahoj ako si dopadla?
ahoj, hcg len 23 a test uz negativny, v pondelok mam ist zase na krv
@vevericka13 to by sa ešte mohlo zvýšiť nie? aku vyšku by malo byť vlastne hcg vo 4tt.
@vevericka13 toto som nasla v jednej poradni odpoved lekarky pacientke.
Re: Nízke HCG
Dobrý deň,
je to úplne v poriadku, hodnoty hCG v 4tt bývajú medzi 4 a 426, a v 5tt medzi 18 a 7000. Vy ste podľa všetkého na začiatku 5tt, ak ale ovulácia nastala neskôr ako na 14DC, tehotenstvo môže byť menej "pokročilé", čomu zodpovedá aj nižšia hladina hCG.
Prajem krásne, pohodové tehotenstvo 🙂
@ciglianova no lenze ja som bola na ivf a uz 20 dni mam v sebe embryo
@ciglianova a mne to klesa, co som videla na teste, mala som slabu ciarku a uz je biely
@vevericka13 ved si bola 30.10 na vklad ako ja a dnes je 15.10.embryo mas v sebe 15 dní.plus si ktomu prirataj dni od 1DC do vkladu a vieš v kolkom si týždni.Ja som mala 30.10 19DC plus do dnes je to 34 dní.čiže som 4tt a 6 dní.
lenze embryo uz malo 5 ked mi ho vkladali 🙂
@ciglianova a ty urcite nemas biely test 🙂
@vevericka13 to je jedno ved aj ja.dlžka tehotenstva sa rata od prveho dna ciklu
to sedi ale mne to hcg ked bola 23 uz klesalo, ja som taketo chemicke tehotenstvo uz raz mala
@vevericka13 to čo je za otazku?ja sa netestujem 3x za den ako ty.neničím si nervy lebo len by som si sebe aj babu ublížila.možno do šiesteho týždna naozaj nebudem mať odozvu srdiečka ale nebudem za to teraz každy den testovať .
@ciglianova testujem aby som vedela, ci sa uz mozem spravat ako netehotna, ked to bolo tak nizke a vidim, ze to klesa a testujem len raz denne
@ciglianova prajem ti aby si srdiecko pocula

@vevericka13 zlatko dnes pred testom krvi som si robila doma a mala som len o trošku tmavší a HCG 592 takže klud a oddychuj do testov,lebo už sa moc stresuješ.neboj všetko bude ok 😉