Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
to nebola otazka ale konstatovanie, ze ty nemas biely test, ved si to pozri. a ja mam, cize u mne je uz hcg na nule a pride potrat, uz som to raz zazila, takze som s tym ok, aspon si spravim pekny vikend s manzelom, ked viem ze nie som tehotna uz
@vevericka13 zle som to pochopila prepáč.tak si užite krasny víkend 😉 a nabudúce ešte raz držím palce
@ciglianova ja tebe krasne tehotenstvo
@ciglianova ahoj, femibion je nieco ako folic acid? Alebo sa mozu obidva lieky papat spolu. A ako sa dari?
@monnito ahoj neviem čo je folic acid. femibion je kys.listová plus nejaké vitamíny k tomu. zatial sa držím.začínam mať nevolnosti aj ked myslím že je na to ešte skoro ale dnes som už vracala.a od minulého týždňa musím mať stale niečo v žalúdku inak ho mam ako na vode.26.10.idem na prvé sono tak sa neviem dočkať či bude všetko ok.
@mimka1579 dakujem tak v sobotu ma to caka
je tu niekto kto ide teraz na vklad niekedy?
Katka17044
Drzim ti vsetky palce aby ti to vyslo.. Mne to zastavili :( vobec nereagujem na lieky.. tak mi povedali ze ked sa zas rozhodnem tak mam prist.
@katka17044 ahojky, ja som bola teraz v nedelu... vidím ze ta to v sobotu caka tiez 😊 drzim palce
Ja som bola v sobotu 17.! Drzim palce!
@ciglianova ahoj ako sa citis ako tehulka? ktory den vo ovulacii ti robili ket? ja ked bude vsetko ok, tak pojdem tento mesiac na ket. hcg uz v pondelok bolo negativne
@bellabelluska dakujem pekne a ako sa citis?
@chevalbleu aj mas nejake pocity?
@katka17044 no popravde este nijako.... viem ze kocky pisali ze zacali mat krce par dni po vklade a boli nafuknute ale ...u mna sa zatial take nekona... som zmierena so vsetkym. toto bol moj 7 vklad a nechcem panikarit ale asi viem ako dopadne... ale stale verim ze raz to vyjde 😊
@bellabelluska to sme na tom podobne mna teraz caka 8 vklad... a na aky problem vam prisli?
@katka17044 Pocity ani nie, som trosku nafuknuta uz od vyberu, ale to je asi tak vsetko. Dnes som 4 dni po ET a snivalo sa mi, ze sa mi muz priznal, ze ma uz mesiac podvadza, strasne nestastna som sa zobudila ☹
@chevalbleu joj tak to je dost nepríjemný sen... a kolko si mala vajicok?
Ahojte zienky, kto ide v novembri na IVf? Ja zatial len nasavam info v tejto teme a tesim sa s vami 🙂
@katka17044 Mala som 17, z toho 16 zrelych, 10 sa oplodnilo (ICSI), do 3. dna prezilo 9 a do 5. zostalo 7 blast. Vlozili sme 2 a 5 je zmrazenych.
@ciglianova to je tiez kys.listova. to je dobre 🙂 aj ked na druhej strane je to neprijemne, drzim palce potom nech tam uvidia ten malicky zazrak
@chevalbleu tak to si mala pekne drzim palce
@vevericka13 ahoj ani neviem ako sa cítim už neviem čo môže byť od liekov a čo od gravidity.už nech je pondelok,robila som si test a bol slabší ako pred hcg testom tak dúfam že je vsetko ok.Ket mi robili na 19 dc mne to robili bodla vysky sliznice na 14 dc som mala len 6mm tak sme predlžili davku estrimaxu do 19dc.daj potom vedieť ked pojdeš.kolko mas ešte mrazačikov?
ahojte tak dnes som bola rano na vklade, vraj blastocysta je prekrásna, že krajšia ako učebnicová tak som naozaj zvedavá a aj sliznica že ukážková 10mm
@katka17044 držím palce 🙂 bola si na ET, či KET ? V ktorom centre pri vklade oznamujú výšku sliznice, pretože u mna sa o tom nikto nezmienil, dokonca cely vklad prebehol bez jedného jediného slova, akoby som tam ani nebola, okrem informácie o embryu od embryologicky. Odchádzala som odtiaľ dosť skeptická.
@dagmarik to vazne? :( ja chodim do gynfivu, bola som na ket
@katka17044 úplne vážne, žial :( máme tam ešte jedno zamrazené, dáme ešte vložiť to, aby sme ho nemuseli prenášať do iného centra a potom odtiaľ odchádzame.
@dagmarik a to v ktorom centre?
@katka17044 Iscare BA
@dagmarik aha kedy ides na krv?

@vevericka13 ok testuj.ja som ti len chcela pomocť a podporiť ťa.Len tá otázka či nemam aj ja nahodou biely test ma zarazila.nesnažím sa na to myslieť,snažím sa myslieť pozitívne a pozitívne chcem podporiť aj ostatné.želám ti všetko dobre nech ti všetko dobre dopadne.pa