Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte mam navyse fostimon a diphereline od stimulky,keby mal niekto zaujem dajte vediet😉jaaj inofolic 6ks a tebutest Gravitest 3ks/bal.
Ahojte vcera som bola na odbere a mala som 7 vajok dnes som volala a mame 5 oplodnenych dali sme si predlzenu kutivaciu tak v utorok idem na vklad. Chcem sa spytat aj ste uzivali nejake vytaminy ako kyselinu listovu alebo nejake ine ?
@kanka14 množstvo nič neznamená. Užívala som inofolic. Mala som 25 vajok, oplodnilo sa 13, predĺženú kultiváciu prežilo 5. Dali sme ich geneticky testovať a boli 3 zle. 2 by som potratila na 100% a jedno bolo nositeľom downovho syndrómu- ale malo veľkú šancu sa udržať. Takze je pravdou najväčšou že je dôležitá kvalita od kvantity a to sa inak ako vitamínmi a životosprávou nedocieli....
@mina85 skúste ERA test
http://www.fertility-ivf.eu/metody/era-test/
Možno máte posunuté implantácne okno
baby vy drzite lieky na stimulku v chladnicke ci volne?
super a teraz co ked ich mam v skrini?znehodnotili sa?
@mina85 ja som to nepodstúpila. Rozhodovala som sa, keďže mám len dva pokusy, ale nakoľko sa opakuje 2x a stojí asi 1500€, keďže to posielajú do Španielska, tak prvý vklad skúsim bez toho. A nakoniec odporúčajú to ženám, ktoré majú za sebou viac neúspešných ivf... ja chodím do Iscare ba a tam to robia. Ja som to našla náhodou na nete, tak som sa na to opýtala.... a boli s tým úplne v pohode. Je to zase ďalšia šanca ako uspieť. A určite by som zvážila genetické testovanie embrii! Tam stanovujú mitochondrialny pomer a tým aj percento úspešnosti zahniezdenia... 1 embryo=300€. Ak ale máš za sebou toľko neúspešných pokusov, myslím že to stojí za zváženie. Reprogen s r o toto testovanie robí a dr. Cernakova je veľmi veľká odborníčka... fokusovala by som sa na ňu.

Ahoj Žienky.mozem sa uprimne a priamo opytat,mozno ani odpovede necakam,asi len okomentujem.Nechapem,zbytocne sa stresujete.preco testujete tak skoro??? 5,6,9 den po transfere,a nepockate tak ako vam to doporucil lekar?na 10,az 14 den,podla protokolu? Ved liecbu a stimulaciu ste dodrziavali,tak preco nie aj testovanie a krv?! Nehovorim z brucha. Tiez stimulujem na 4 ivf. Na siedmy vklad sa stal zazrak ktory ma rok a pol. Mame byt predsa kludne,verit a nestresovat sa.Veľa stastia prajem kazdej z nas.