Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vrds fiha som to nepocula teda rozmýšľam že nieje na skodu ist do cz a skusit tam eru test
Baby aké lieky sú dobré na úpravu cyklu?
@bobricek1979 robia to aj v ba. Napr iscare ba.
@bobricek1979
http://www.igenomix.com/tests/endometrial-recep...
Tu je o tom viac... stojí to cca 800€ prvý, a 700€ druhý test, niekedy sa robí aj tretí. Každé výsledky trvajú cca 4 týždne...
@vrds ďakujem mrknem akurát sa bavím s mužom o tom čo ešte pre to naše bábo spraviť nielen dávať do centier skúsiť niečo iné risk a ty si prišla ako z jasného neba🙂
@lilianna1988 ahojky pozeram ze si stimulovala s depherelene a fostimonom ako ja teraz. Chcem sa spytat kde si drzala tieto dve lieky v chladnicke? Ja som si zapamatala z centra ze maju byt v chladnicke no ine kocky pisu ze ich maju vonku pri izbovej teplote tak som z toho jelen. Inak kolko flasticiek fostimonu si pichala? Ja pri prvej nevydarenej srimulke 2 teraz 3. Tak som zvedava co to so mnou urobi. A blahozelam k tehu 😉
Dievčatá ahojte,mám otázočku,verím že vy mi poradíte,lebo vás tu čítam,držím vám všetkým palce. V máji mám ísť na IVF soft. Ale lekár mi dal iba clostilbegyt 1-1-1, a pregnyl 5000IU. To stačí na soft?nič iné nebude treba?
@bobricek1979 na vašom mieste určite porozmýšľam nad genetikou embrii. U mna to bola najlepšia vec čo som spravila... preto verím ze to vyjde.
@simonesi Nevyznám sa do IVF,nechcem čítať a študovať veci veľmi, lebo potom budem aj negatívne naladená ☹ Ja mám všetko v poriadku,akurát manžel oligo...morfologia 1%, takže musíme mať aj ISCI. Je pravda že ja som chcela ísť na minim.stimulku,kedže ja som ok, a potom fakt stačí aj 1 spermijka na oplodnenie,ale nejak sa mi to fakt zdá málo ☹ a chcem veriť, že sa to podarí na 1krát 👶
Tak Vam zienky blahozelam @barbor_ka a @simonesi....
.... a ja sa tisko vytratim...presvedcili ste ma na test a mam pokazeny cely vikend. Na teste / a ja sa s Vami lucim a prajem krasne tehulkovanie vsetkym.
@segab090 ahoj,vies co uz ani neviem😉tusim lieky kt som mala mat v chladnicke som vsetky minula....ja som mala tych liekov dost,to by som sa musela pozriet do protokolu😉 akurat vcera upratovala medzi liekmi tak mam ich uz asi zbytocne...toho fostimonu som mala najviac.dakujem.drzim palce

@domca002 ahoj ja som mala v spalni moje nemali byt vobec v chlade mala som dipherelin a menopur