icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

elis14
7. apr 2017

@domca002 ahoj ja som mala v spalni moje nemali byt vobec v chlade mala som dipherelin a menopur

haannka
7. apr 2017

@glopsa neviem ci vydrzim...ale nemam vobec ziadne priznaky...dokonca aj brucho ma prestalo boliet...takze asi je to jasne 😕

glopsa
7. apr 2017

@haannka ja som nemala priznaky a bola som tehu. Neboj, este nic nie je stratene. Ale obdivujem ta, ze netestujes.

domca002
7. apr 2017

@elis14 presne tie mam aj ja tak teraz neviem co to mam vybrat s chladnicky?

bobricek1979
7. apr 2017

@vrds fiha som to nepocula teda rozmýšľam že nieje na skodu ist do cz a skusit tam eru test

martinam1812
7. apr 2017

Baby aké lieky sú dobré na úpravu cyklu?

vrds
7. apr 2017

@bobricek1979 robia to aj v ba. Napr iscare ba.

elis14
7. apr 2017

@domca002 nooo ono su kazde lieky ine niektore treba mat v chlade a ine zasa nie a tie nase netreba ...ano vyber a maj pri izbovej teplote

vrds
7. apr 2017

@bobricek1979
http://www.igenomix.com/tests/endometrial-recep...
Tu je o tom viac... stojí to cca 800€ prvý, a 700€ druhý test, niekedy sa robí aj tretí. Každé výsledky trvajú cca 4 týždne...

bobricek1979
7. apr 2017

@vrds ďakujem mrknem akurát sa bavím s mužom o tom čo ešte pre to naše bábo spraviť nielen dávať do centier skúsiť niečo iné risk a ty si prišla ako z jasného neba🙂

simonesi
8. apr 2017

krásne ránko, mi dnes takto 😉
teším sa najviac

segab090
8. apr 2017

@lilianna1988 ahojky pozeram ze si stimulovala s depherelene a fostimonom ako ja teraz. Chcem sa spytat kde si drzala tieto dve lieky v chladnicke? Ja som si zapamatala z centra ze maju byt v chladnicke no ine kocky pisu ze ich maju vonku pri izbovej teplote tak som z toho jelen. Inak kolko flasticiek fostimonu si pichala? Ja pri prvej nevydarenej srimulke 2 teraz 3. Tak som zvedava co to so mnou urobi. A blahozelam k tehu 😉

barbor_ka
8. apr 2017

Ja dnes 12 dpt takto. Ale spinenie neprestava. Som ako na ihlach :/. Krv az v pondelok.

simonesi
8. apr 2017

@barbor_ka waaaa ta je 👍 od kedy špiníš???? pridala si utrogestan či niečo na zastavenie krvácania ?

petajan
8. apr 2017

Dievčatá ahojte,mám otázočku,verím že vy mi poradíte,lebo vás tu čítam,držím vám všetkým palce. V máji mám ísť na IVF soft. Ale lekár mi dal iba clostilbegyt 1-1-1, a pregnyl 5000IU. To stačí na soft?nič iné nebude treba?

simonesi
8. apr 2017

@petajan ahoj ja som mala clostil + gonal a pregnyl sa pichá pred punkciou podľa mna je to málo, zavolaj mu 😉

vrds
8. apr 2017

@bobricek1979 na vašom mieste určite porozmýšľam nad genetikou embrii. U mna to bola najlepšia vec čo som spravila... preto verím ze to vyjde.

petajan
8. apr 2017

@simonesi Nevyznám sa do IVF,nechcem čítať a študovať veci veľmi, lebo potom budem aj negatívne naladená ☹ Ja mám všetko v poriadku,akurát manžel oligo...morfologia 1%, takže musíme mať aj ISCI. Je pravda že ja som chcela ísť na minim.stimulku,kedže ja som ok, a potom fakt stačí aj 1 spermijka na oplodnenie,ale nejak sa mi to fakt zdá málo ☹ a chcem veriť, že sa to podarí na 1krát 👶

barbor_ka
8. apr 2017

@simonesi Nic som nepridavala. Mozem aj bez ich dovolenia? Spinim 3. den.

simonesi
8. apr 2017

@petajan aj môj ma morfo 1% 🙈 ono najlepšie urobíš ak dokimu zavoláš a spýtaš sa ho možno ti naozaj stačí clostil
A kam chodíš do car

simonesi
8. apr 2017

@barbor_ka koľko berieš uteogestanu denne

barbor_ka
8. apr 2017

@simonesi progesteron mam. 2 x denne

simonesi
8. apr 2017

@barbor_ka 2 x 1?????? Pretože ja napríklad beriem 2 krát po 4 a áno ak špiníš tak vždy doporučujú zvýšiť dávku utrogestanu, volala si im do centra že špiníš ?

haannka
8. apr 2017

Tak Vam zienky blahozelam @barbor_ka a @simonesi....
.... a ja sa tisko vytratim...presvedcili ste ma na test a mam pokazeny cely vikend. Na teste / a ja sa s Vami lucim a prajem krasne tehulkovanie vsetkym.

simonesi
8. apr 2017

@haannka je mi to ľúto, no stále si len 8 deň ešte nieje nič stratené, uvidis v pondelok s krvi.

haannka
8. apr 2017

@simonesi myslim ze uz je vsetko stratene...

simonesi
8. apr 2017

@haannka ty stále myslíš negatívne, prečo tomu aspoň trochu neveríš
Nieje jednej tu ukázala na 11 deň teprv slabunkú, treba veriť 😉

desza17
8. apr 2017

@barbor_ka jeeeeej ta je krasna,to bude tisicka jak hrom

lilianna1988
8. apr 2017

@segab090 ahoj,vies co uz ani neviem😉tusim lieky kt som mala mat v chladnicke som vsetky minula....ja som mala tych liekov dost,to by som sa musela pozriet do protokolu😉 akurat vcera upratovala medzi liekmi tak mam ich uz asi zbytocne...toho fostimonu som mala najviac.dakujem.drzim palce

barbor_ka
8. apr 2017

@desza17 myslis? Najradsej by som bola keby bol pondelok rano, aby ma aspon trochu zbavili strachu.