Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vrds no v našom centre ho nerobie a idem na ket ak ten nevyjde ideme skúsiť cz
Hodin som myslela, nie dni ☺
@haannka hlavu hore, veď to je ešte veľmi skoro na testovanie, vydrž a klud 🙂
dievcata ako ste pokracovali ked vam neprisla ms.nacas pred stimulkou?
@martinam1812 ešte stale Ti neprišla ms? Lebo aj ja mam ten problem,že mi začina už par mesiacov štrajkovat ms.A do teraz si ju mala pravidelnu?A neviem či to nebude už aj tym,že mame nizku rezervu vajičok.A ja,že mi daš čim skor informacie kolko budeš mat vajičok stimulaciou a zbytočne to natahuje ms🙂
@janulka232 no zatiaľ nič 😔 , v utorok sa chystám za mojou gynekologyčkou na vyvolávačku. So stimuláciu začínam až v máji. Bola som chorá a mala som problémy s chrbticou a brala som lieky. Tak sa chcem dať do poriadku, no tá meškajúca MS ma už dosť znepokojuje. A asi to bude tým nízkym AMH. Pred tým som brala HAK a teda som mala MS ako hodinky.
@martinam1812 ja som tiež bola v januari na vyvolačke a prišla mi do tyždna,ale ma to znepokojuje,lebo v novembri som mala ms a o dva tyždne znova a od januara mi meška aj teraz mi meška zase vyše tyždna.A to sme chceli ešte skušat nativ cyklus
@janulka232 aj ja som bola už raz vo februári a dostsla som MS na 7 deň od vyvolávačky. V marci som mala MS na 19DC a teraz som 35DC a stale nič. Mňa čaká IVF niekedy v máji.

@simonesi Reprogenesis Brno