Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martinam1812 a kolko maš rokov,ked už maš taky nizku hodnotu? Ja tiež ešte počkam tyžden a ked nedostanem budem to musiet riešit vyvolačkou.Super,ked už maš jedno dieta,lebo riešit darkynu pre ženu to vobec nieje jednoduche.Ale verim,že Tebe sa IVF podari a mala bude mat surodenca
@dzanka72 ahoj,aj ja idem v máji na ivf,ale moje to bude prvé a tvoje?
Ja chcem vyskúšať Native alebo minimalku,už som písala s doktorom a povedal,že to nebude problém.
@janulka232 mám 37. Darcovský program mi odporučil Dr. ako prvé keď videl výsledky, no to som odmietla. S tým sa neviem zmieriť😔 Vyskúšame a hádam sa zadarí a malá bude mať súrodenca. Určite ti dám vedieť ako pokračujem 🙂 a aj ty daj potom vedieť ako si na tom.
@martinam1812 ahoj,ak sa môžem spýtať chodíš do CAR na Sk?
@cherrinka11 áno do CRM BB, patrí pod Helios v Martine. A ty kam chodíš?
@martinam1812 aha,ja som bola v Heliose na jednej iui, ale nevyšla..tak nás koordinatorky pripravovali na ivf, ale po tej stimulácii čo mi chceli nasadiť sme cuvli..idem 20teho do Brna,ženy si ho veľmi chvália,že aj to co sa nepodarilo tu tam áno..,tiez už mám 36rokov a nechcem čakať..
@cherrinka11 aké máš ty problémy? Všimla som si, že už máš tiež jednu dcérku. 🙂
Vysvetlite mi aký je rozdiel medzi nativ, soft a klasickým IVF. Ďakujem 😉
@cherrinka11 ahoj, ano moje prve. Tiez by som chcela len nejaku minimalnu stimulaciu, ja som v poriadku len mm mal dost zly spg, tak uvidime, ze co nam povedia, zajtra tam idem volat. A kam chodis do car?
http://www.reprofit.cz/lecba-ivf/alternativy-ivf/
Tu máš všetko vysvetlené 🙂
@martinam1812 no ja v celku asi iba blbé vajickovody,keďže som už mala jedno mimomaternicove. Ale partner má zlý spermiogram,tak tam to prirodzenou cestou nepôjde.
@dzanka72 tak to sme na tom rovnako 🙂
Aj my máme zlý spermiogram takže jedine ivf,20teho mám pohovor v Brne a hneď zač.maja keď dôjde MZ ideme na to,ale idem určite do Native možno plus len clostil,tu na Sk Native robiť nechcú..čítala som, že v ginfive aj, ale v Brne majú veľkú uspednost a ja už nechcem skúšať..
@cherrinka11 no ja mám nízku ovariálnu rezervu a partner má theratozoospermiu tak klasická IVF je pre mňa asi najlepšia, dúfam, že bude aj úspešná. Uvidíš, že čo ti odporučia v Brne 😉
@martinam1812 no ved toto,pre niekoho je to klasické riešením..držím ti palce aj sebe aj nám všetkým..skusis uvidíš, vždy je možnosť pokiaľ máme maternicu 😉
Ahojte som po KET a uzivam kyselinu listovu. V jednej tbl je 500% dennej davky. Nie je to priveľa ? A môžem užívať aj zinok ? Ďakujem
Dnes 6 den po Ket, uz aby bol aspon10 😊

@janulka232 a ja mám tiež problémy od novembra. V decembri mi zistili AMH 0,03 a teda druhotnú serilitu.