icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

martinam1812
8. apr 2017

@janulka232 a ja mám tiež problémy od novembra. V decembri mi zistili AMH 0,03 a teda druhotnú serilitu.

janulka232
8. apr 2017

@martinam1812 a kolko maš rokov,ked už maš taky nizku hodnotu? Ja tiež ešte počkam tyžden a ked nedostanem budem to musiet riešit vyvolačkou.Super,ked už maš jedno dieta,lebo riešit darkynu pre ženu to vobec nieje jednoduche.Ale verim,že Tebe sa IVF podari a mala bude mat surodenca

desza17
9. apr 2017

@barbor_ka preco by malo byt1000 vela?je to krasne.ja som mala 1101.

cherrinka11
9. apr 2017

@dzanka72 ahoj,aj ja idem v máji na ivf,ale moje to bude prvé a tvoje?
Ja chcem vyskúšať Native alebo minimalku,už som písala s doktorom a povedal,že to nebude problém.

martinam1812
9. apr 2017

@janulka232 mám 37. Darcovský program mi odporučil Dr. ako prvé keď videl výsledky, no to som odmietla. S tým sa neviem zmieriť😔 Vyskúšame a hádam sa zadarí a malá bude mať súrodenca. Určite ti dám vedieť ako pokračujem 🙂 a aj ty daj potom vedieť ako si na tom.

cherrinka11
9. apr 2017

@martinam1812 ahoj,ak sa môžem spýtať chodíš do CAR na Sk?

martinam1812
9. apr 2017

@cherrinka11 áno do CRM BB, patrí pod Helios v Martine. A ty kam chodíš?

cherrinka11
9. apr 2017

@martinam1812 aha,ja som bola v Heliose na jednej iui, ale nevyšla..tak nás koordinatorky pripravovali na ivf, ale po tej stimulácii čo mi chceli nasadiť sme cuvli..idem 20teho do Brna,ženy si ho veľmi chvália,že aj to co sa nepodarilo tu tam áno..,tiez už mám 36rokov a nechcem čakať..

martinam1812
9. apr 2017

@cherrinka11 aké máš ty problémy? Všimla som si, že už máš tiež jednu dcérku. 🙂

martinam1812
9. apr 2017

Vysvetlite mi aký je rozdiel medzi nativ, soft a klasickým IVF. Ďakujem 😉

dzanka72
9. apr 2017

@cherrinka11 ahoj, ano moje prve. Tiez by som chcela len nejaku minimalnu stimulaciu, ja som v poriadku len mm mal dost zly spg, tak uvidime, ze co nam povedia, zajtra tam idem volat. A kam chodis do car?

cherrinka11
9. apr 2017
cherrinka11
9. apr 2017

http://www.reprofit.cz/lecba-ivf/alternativy-ivf/
Tu máš všetko vysvetlené 🙂

cherrinka11
9. apr 2017

@martinam1812 no ja v celku asi iba blbé vajickovody,keďže som už mala jedno mimomaternicove. Ale partner má zlý spermiogram,tak tam to prirodzenou cestou nepôjde.

cherrinka11
9. apr 2017

@dzanka72 tak to sme na tom rovnako 🙂
Aj my máme zlý spermiogram takže jedine ivf,20teho mám pohovor v Brne a hneď zač.maja keď dôjde MZ ideme na to,ale idem určite do Native možno plus len clostil,tu na Sk Native robiť nechcú..čítala som, že v ginfive aj, ale v Brne majú veľkú uspednost a ja už nechcem skúšať..

martinam1812
9. apr 2017

@cherrinka11 no ja mám nízku ovariálnu rezervu a partner má theratozoospermiu tak klasická IVF je pre mňa asi najlepšia, dúfam, že bude aj úspešná. Uvidíš, že čo ti odporučia v Brne 😉

cherrinka11
9. apr 2017

@martinam1812 no ved toto,pre niekoho je to klasické riešením..držím ti palce aj sebe aj nám všetkým..skusis uvidíš, vždy je možnosť pokiaľ máme maternicu 😉

barbor_ka
9. apr 2017

@desza17 no som pozerala hodnoty na 5. tt takze moze byt aj 1000. Som velmi zvedava. A ked si bola na dalsej kontre u bolo nieco vidiet? Lebo vraj pri 1500 hcg by uz mal byt viditelny plod.

desza17
9. apr 2017

@barbor_ka ked som bola na 14.dpt tak este nebolo nic vidiet,potom som mala ist na utz do mt na,dalsi pondelok,zial nedelu som zacala krvacat a potratila som😢

barbor_ka
9. apr 2017

@desza17 aaach....viem si predstavit tu bolest. Presne tohoto sa bojim aj ja. 😔

desza17
9. apr 2017

@barbor_ka ja som si to stym strachom privolala,ty neurob tu chybu,viem ze je to tazke,uplne ta chapem,ale musis sa naladit tak ze to proste vyjde,a verit drobcekovi,budem ti silno drzat palceky🙏👍💞😘

kaca1985
9. apr 2017

Ahojte som po KET a uzivam kyselinu listovu. V jednej tbl je 500% dennej davky. Nie je to priveľa ? A môžem užívať aj zinok ? Ďakujem

anibet
9. apr 2017

Dnes 6 den po Ket, uz aby bol aspon10 😊

barbor_ka
9. apr 2017

@gabitv ako dnes?

barbor_ka
9. apr 2017

@anibet neskusala si testovat?

anibet
9. apr 2017

@barbor_ka nie, aj ked je to tazke 😂 pockam aspon do 10 dna dufam, bo minule som dostala na 7 ms

barbor_ka
9. apr 2017

@anibet toto je uz tvoj 2. pokus?

gabitv
9. apr 2017

@barbor_ka ahoj no snazim sa oddychovat a mysliet pozitivne pred zajtrajskom , stale mam // ale nejako netmavne viac

gabitv
9. apr 2017

@barbor_ka ty sa mas ako ?

barbor_ka
9. apr 2017

@gabitv tato dnesna vyzera tmavsie. Mne tiez tmavnu iba kazdy druhy den, nie kazdy. Čiže zajtra to pozitivne urcite bude ale zasa to cakanie na dalsiu kontrolu...