icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

barbor_ka
15. apr 2017

@desza17 ahoj, ja stale rovnako. Citlive prsia, sem-tam pichanie v podbrusku, nevolno mi je skoro cely den a v noci 2x na wc. Uvidime, co bude v utorok na kontrole. Velmi dufam, ze vsetko je (aj bude) v poriadku. 🙏

martinam1812
15. apr 2017

@lemkarasto no neviem ako je to pri dlhom protokole. Ja mám krátky a začnem si pichať od 1DC. To ti povedia v centre.

barbor_ka
15. apr 2017

@simonesi
@gabitv
@haannka dievcata, je mi hrozne luto, ze sa to skoncilo prave ked všetko malo este len zacinat. Budte silné, aj ked vlastnej skusenosti poznam, co prežívate. Ale asi je naozaj lepsie teraz nez potom ked by bola radost z ocakavania v plnom prude. Aspon ja si to tak hovorim. Aj ked ja nemam este vyhraté, tiez sa velmi bojim. Trosku som teraz sebecka, ale hovorim si, zw niekomu to.predsa len musi vyjst. Nechapem preco tolko neúspechov teraz. Ale neprestavajme verit, ze aj my budeme raz mamicky. Mozno len teraz ma Panbozko s nami ine plany. Drzte sa!❤

desza17
15. apr 2017

@barbor_ka jasne ze bude vsetko oki,ocakavam krasnu fotocku👍💞😉

anibet
15. apr 2017

@barbor_ka gratulujem 🤗 my vyzera ze nic, test je negativny . . .

pavlinakol
15. apr 2017

@anibet robila si dnes rano test? Ja uz mam normalne strach po tom,co tu citam.kopec babeniek malo aj pozitivne testy a nakoniec aj tak nic ☹ ja si urobim asi az v stredu rano,to idem na krv a potom uz do prace,tak nech som pripravena nato,keby to nevyslo ☹

anibet
15. apr 2017

@pavlinakol kazali mi 12 den, tak som hned rano o 7 robila a nic, ale ms som nedostala tak neviem ci to je liekmi abo to.len test nechytil. Neboj ty mas pekne priznaky budes tam mat // 😊 jj ked vidim ako sa aj vam nedari zacinam byt zufalejsia som si myslela ze na 2 krat to uz vynde . . .

barbor_ka
15. apr 2017

@anibet neboj, vyjde to nabuduce! Musi 👎. Len treba pevne nervy a cistu mysel ☺. Mne zas vzdy hcg vyskocilo, len neskor zacalo klesat. Dokonca naposledy som mala MA hcg cez 4000 a aj pobk

barbor_ka
15. apr 2017

@anibet aj po kyretazi som mala hcg dlho vysoke.

barbor_ka
15. apr 2017

@anibet my hapruje mobil malo tam byt 👍

anibet
15. apr 2017

@barbor_ka jj verime ze raz to vynde ☺ musi

gabitv
15. apr 2017

@segab090 ano ako pises mala

lemkarasto
15. apr 2017

@martinam1812 asi mi tu nikto nevie poradit, ja som zacala 21DC a mam 28 inj. A 19.4 na 5DC ako vypocitala mam ist na kontrolu lenze menzes zatial neprisiel. Viem akurat ze mam volat ked sa nedostavi,no hlupo to vislo vikend a sviatky.. doc.povedala ze ten prvy majovy tyzden budem mat opu ak bude vsetko ok ...som si mohla mysiel ze to nebude take easy

lemkarasto
15. apr 2017

@martinam1812 inak drzim palce

sobka
15. apr 2017

@lemkarasto a robila si test? vela zien sa nakoniec ani k stimulacii nedostavilo..lebo otehu prorodzene..ten hormon.. decapeptyl podporuje oplodnene vajicko..drzim palce...

pavlinakol
15. apr 2017

@anibet no neviem,kazdy den sa citim inak..dnes ma pobolieva brucho a krize..prsia mam ako balony🙂 skor sa citim na ms..ta ale mala prist 11teho..ale mne neprisla ani ked to nevyslo..az par dni po vysadeni utrogestanu aj po iui neuspesmom aj po ET.tiez dufam,ze to teraz vyjde,mala som iba dve vajicka po stimulke,obe sa oplodnili ale uz ziadne zamrazene nemam..ty este nevzdavaj,skus o dva dni..mne vzdy povedali v car,ze najskor na 14den na krv,kvoli niecomu to bude 🙂

anibet
15. apr 2017

@pavlinakol dakujem, my mame este na 2 krat zmrazene, jj tiez mam napisane ze o 2 dni znovu tak vyskusam, za to nic nedame 😊 neboj to bude dobre, verim tomu kedy testujes?

pavlinakol
15. apr 2017

@anibet asi vydrzim az do utorka rana 🙂 to bude 13ty den..v stredu idem na krv..to je super,ze mate este mrazacikov..ja som slabo reagovala na stimulku,mala som iba 3foliky,este sme aj vsetci ochoreli pocas stimulky,opu mi robili bez narkozy,takze na tu biedu aj tie dve embryjka boli super..ak to nevyjde,dam pauzu a po lete mozno este raz skusime..my uz mame skoro 5r.fesaka doma,tak to neberiem tak tragicky🙂 aj ked by som velmi chcela 🙂

anibet
15. apr 2017

@pavlinakol ja som mala 14 ale do finale sli len 5 takze to nen take zle, dve mame spolu takze najblizsie pojdu a uvidime. To mas super, aj surodenca bude mat.

lemkarasto
15. apr 2017

@sobka nehrozi mam endometriozu, jeden vajecnik naprd a vraj aj asi vajcovody neprechodne

domca002
15. apr 2017

Dnes som 5 den stimulky folikuly vravela 6 mn co som zachytila.co poviete odbornicky?

oliva001
15. apr 2017

@lemkarasto ahoj
Ja som mala dlhy protokol a meškala mi MS dva týždne, asi je to normálne, lebo ked som volala do centra tak mi povedali aby som pockala ze určite príde. Po dvoch týždňoch som prišla do car na ultrazvuk a zistili mi cystu. Hneď mi ju odsali a do dvoch dni prišla ms.

pavlinakol
15. apr 2017

@anibet neboj,este nie je nic stratene 😉 no ja dufam,ze sa ten surodenec podari,to nase certisko ho potrebovalo uz pred 3rokmi mat 🙂 stale sme mysleli,ze sa podari a 3r.presli ako voda a stale nic.muz bol velmi sklamany po et,bral to ako hotovu vec,ze to vyjde.on to vsetko znasa horsie ako ja,ja si picham hormony do brucha a on zomiera 😀 😀

henika14
15. apr 2017

Ahojte zienky 😊 buduci tyzden idem na utz a ak je vsetko ok bude moj prvy KET,velmi sa bojim...je tu niekto komu vysiel KET na prvy šup?
Vsetkym prajem krasne velkonocne sviatky ☺😍😘

leoriki
15. apr 2017

@simonesi bude to,,tam,,..neboj sa 😉silno držím palce 😉

sobka
15. apr 2017

@lemkarasto na to by som sa nespoliehala...poznam naozaj par parov..co mali prave pri pichnuti decaleptylu taketo stastie..a vzdy to je na prirode😉

sobka
15. apr 2017

@lemkarasto a taktiez ciste diagnozy na ivf!!

montblanc
15. apr 2017

Ahojte. Pridavam sa k vam 🙂 stimulovala som na ivf soft a zajtra rano mam odber vajicok. Dufam ze nepraskli a budu tam. Mam cca 13 folikulov. Este som nebola v narkoze, trochu sa bojim. Dufam ze to prezijem ☺

cherrinka11
15. apr 2017

@montblanc neboj ta narkoza je vraj kratucka..zajtra mi všetko opises mba to čaká o mesiac 😉

oliva001
15. apr 2017

@montblanc pri softe 13 folikulov??
To je super.