Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@cherrinka11 jasne napisem 😉
Tak dievčatá, dnes mám za sebou prvú injekciu, bola s asistenciou, ale zajtra si už pichnem sama. Inak, ako ste znášali Menopur?
@montblanc mňa keď uspavali pred mimomaternicovom tak som plakala,že som sa ešte s nikým nerozlucila..že sa nepreberiem..
Viem co prezivas..ja budem zas to iste..
Oni sa len usmiali,že nebojte sa my si vás tu už ustrazime..🙂
Myslím n a teba a modlim sa..až si happy 😘

montblanc
Tak dievcata idem s velmi zlou spravou. Akurat mi prisli povedat ze z 13 tich folikulov neziskali ani jedno vajicko  uz som si porevala. Teraz musi byt mesiac pauza a potom mozeme skusit nativ. Ze niekedy sa stava ze pri clostilbegyte ta stimulacia neurobi dobre. Takze 600 eur za lieky, benzin a narkozu je fuc a mozem ist domov so slzami v ociach 😢
@dena22 ahoj. Mam 36 rokov. Bolo to prve ivf. Predtym som mala dve neuspesne iui. Folikulov bolo 13 a vsetky prazdne. Stimulovala som od 3.dna do 8.dna 3x1 clostilbegyt a spolu stym od 3.dna menopur 75 injekciu 10 dni. Potom 5 dni pred odberom som zacaka brat orgalutran aby nepraskli foliky skor a potom 35 hodin pred odberom pregnyl. Amh mi brali 2x 9DC bolo 2,94 a potom nejake 2 mesiace neskor brali krv 3DC a bolo 2,37. Takze v celku fajn. Ja zijem pre svojho synceka, esteze ho mam. Ale chceli sme moc aj druhe baby. Maly sa podaril hned druhy mesiac snazenia ale to je viac nez 3 roky dozadu. Nieco sa odvtedy proste pokazilo. Jeho som rodila cisarskym.
AHOJTE BABY. Je tu niekto kto mal podobnu skusenost ako ja. Ze mal po stimulacii na ivf dost folikulov a vsetky boli prazdne? Ja som mala 13 folikov a ani jedno vajicko. Dnes bol odber a toto sa mi stalo. Podarilo sa niekomu dopracovat k vajickam neskor, alebo boli vajicka v dalsom cykle ivf. Dakujem za vsetky skusenosti a rady
@montblanc neboj, nic sa nepokazilo, a mas podla mojho nazoru vyborne sance s takym AMH, len si mala totalne nevhodnu stimulku, podla mna. V prvom rade si daj teraz cas na to, aby si sa pustila do stimulovania dozrievania vajicok. Odporucam: melatonin vecer denne aspon 3 mg, materska kasicka 100% rano na lacno, aspon 2mg, zinok, selen, ecko, D3 v tvojom pripade s ohladom na prichadzajuce leto denne staci na zaciatok 5000 UI, neskor, ked sa budes opalovat, aspon 20 min denne na nenakremovanu pokozku, staci 1000 UI denne, vzdy zapit mliekom, alebo proste konzumovat s tukom, v idealnom pripade zaradit aspon 1000 mg Omega 3 denne, nasad antioxindat, bud: ubiquinol, coje redukovany Q10, lepsie vstrebatelny, alebo pycnogenol, alebo asthaxantin, ked sa pre nieco zo toho rozhodnes, vygoogli si davkovanie. Toto vsetko, je uzasne na dozrievanie vajicok, v idealnom pripade pol roka, pretoze tak dlho folikul putuje na povrch vajecnika, otazne je, v akej je kvalite, ma prave pol roka na to, aby externymi vplyvmi za toho pol roka v nom dozrelo aj vajicko. Preto mas vysoke AMH, lebo na povrchu vajecnika mas dost antralnych folikov, ale nemuseli byt dostatocne dozrete, stava sa to pri polycystickych..., to nemusi byt ale tvoj pripad. dalsia vec je hormonalna stimulka, podla mna a podla vysledkov pre teba absolutne nevhodna, odporucam, napis do diskusie ceskeho sanatoria Helios primarovi Texlovi, on ti takmer obratom odpovie, napis mu, ake mas AMH, FSH, a kolko mas rokov, aku si mala stimulku, opytaj sa, aku stimulku by pri tvojich hodnotach zvolil on, kedze bol vysledok nulovy. On odpise, aku by ti dal on. Mne takto pomohol. skus to aspon. ja by som ti dala cisty menopur, len mozno 150 UI, ale aspon 11 dni pri kratkom protokole. Som zvedava, co byti navrhol on. Totiz, menopur obsahuje tak FSH, na tvorbu folikov, ako i LH na dozrievanie. alebo gonal s luverisom 1:1, to je to iste, len cistejsi preparat.
@montblanc ano uzivaju sa naraz, mozes si to rozdelit pocas dna, myslim si, ze stimulka bola zla, lebo mas nulove vysledky a s clostil. nebyvaju az take dobre skusenosti, dava skor na skusku, ci nahodou, a ano odpisuje, my sme boli klienti v Prahe, a aj tak mi odpisal. aha a antioxidanty ako aj melatonin odburavaju z buniek/vajicok oxidacny stres, podporuju tym spravne dozrievanie.
@montblanc http://www.sanatoriumhelios.cz/diskuze/
zroluj si to dole na stranke mas CHCI SE ZEPTAT, tak tam vypis ten dotaznik, pride ti odpoved na mail, ktory tam zadas, ako kontaktny

@montblanc netreba sa ničoho báť. Práve narkóza je super. Po pichnuti Narkózy do žili budeš cítiť v hrtane teplo a potom sa už preberes na izbe. Trvá to asi 25-35 min, podľa toho koľko máš oocytov ( folikulov). Narkóza je fajn. Môžeš byt úplne kludna.