icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dena22
16. apr 2017

@montblanc ano, neni to lacne, ale opakovanie neuspesnych IVF je podstatne drahsie, moc drzim palce, nam vsetkym

segab090
16. apr 2017

@montblanc ahoj moja ja som dnes zazila nieco podobne ako ty na kontrole minuly pondelok 12folikov v stredu 9 piatok 9 a dnes vraj len 7 a v nich 2 vajka. Tiez to bola facka. No po tom co som citala na forach tak mozem byt rada aspon za tie dve. Uvidime ako zabojuju a ci sa oplodnia. Drzim ti palce nech ti to do dalsej stimulky uz vyjde. A ak smiem vediet cim si stimulovala? Ja som mala kratky protokol a pichala som fostimon. Vseobecne vraj kocky s nim nemaju az tak dobre vysledky tak neviem. Potom som sa pytala lekara na tie peazdne foliky ze preco tam nie su vajka tak oni jednoznacnu odpoved nemaju. Vraj za to moze aj emocny stres a ja som od stvrtka do dnes prekonavala hroznu crevnu chripku tak neviem ci aj to nemalo taky dopad.

dena22
16. apr 2017

@segab090 skor za to moze ten Fostimon, je to len FSH, folikulostimulacny hormon, ktory podpori len rast folikov, ale nie ich dozrievanie, preto treba kombinovat s LH, luteizacnym, ktory prave vplyva na dozrievanie..., vyvazenou kombinaciou je prave menopur

montblanc
16. apr 2017

@segab090 no mozno na tom nieco bude. Lebo ja som bola tiez chora pocas stimulacie a mala som dost stresove obdobie. Ale ze by to az tak ovplyvnilo? Bud rada aspon za tie dve, pozri ako som dopadla ja. 13 folikov a vsetky prazdne ☹

vrds
16. apr 2017

@montblanc ja si tiež myslím že ta stimulácia nebola v poriadku. 1, bola krátka, a. 2, slabá ...
medzera medzi stimulaciami by mala byt 3 mesiace. Ide hlavne o kvalitu vajíčok a to sa častým stimulovanim dosiahnuť nedá... radšej počkať ako mat potraty neskôr, lebo vajíčko nebude silne aby sa vyvíjalo.
Ja by som šla už len do stimulácie s injekciami tak na 2 týždne a tam vajíčka budú na 100%.
Mám ale inú otázku. Ja dnes začínam brat estrimaxna rast sliznice ale som chorá:( má niekto skúsenosť že bola pri vklade chorá? Myslím klasická nádcha... chytene hrdlo, bez teploty... 😔

pavlinakol
16. apr 2017

@vrds ahoj,ja som ochorela este pocas stimulky..cela rodina..ja som mala hroznu nadchu,trocha kasel a bolelo ma hrdlo..opu mi robili kvoli tomu bez narkozy..estrimax som ale zacala uzivat po opu a isli sme aj do ET aj napriek odporucaniu lekarky..ale nevyslo to ☹

osky
16. apr 2017

@vrds
Ja som vlani takto o horela priamo pri et.
Ale nemala som horucku.
A brala som aj estrofen.
Nebol to problem.
Dokomca som aj otehu.
Len neskor som potrstila.
Polial nemas horucku a.mas fakt len silnu nadchu nie je to problem.
Daj vsak pozor lebo nemozes uzit aspirin a pod.
Len patacetamol.inak ti vklad neurobia!!

mariacejch
Odpoveď bola odstránená
cherrinka11
17. apr 2017

@mariacejch a koľko stojí taký výklad?

simonesi
17. apr 2017

Ahojte 😉 tak mne už dnes aj menzes prišiel v piatok som vysadila lieky tak celkom rýchlo prišiel 😉 doki mi napísal že už v tomto cykle možem na ket 12 dni od menzes mám ísť na ult a ak bude sliznica Ok tak medzi 19-21 dnom bude vklad
teraz sa len rozhodnúť či ísť hneď alebo mesiac počkať

lenus7
17. apr 2017

@montblanc ..je to úder pod pás 😢 ale môžem ti len napísať,že sa nevzdávaj.. život ide ďalej a musíš byť silná.. plač kľudne koľko môžeš.. trošku sa ti úľavy. Ja mám za sebou 1x neúspešne IUI.. 2x neúspešne IVF a teraz som 6deň po vklade, ale niečo mi hovorí,že opäť to nevyšlo. Držím palce ✊👍

kanka14
17. apr 2017

Ahojte ja som dnes 6 den po transfere vkladali my jedno s PK a dve mame este zamrazene. Sem tam ma pobolieva v podbrušku boleli ma prsia ale dnes to trosku prestalo, v piatok a sobotu by som zjedla vsetko co mi prislo pod ruku no vcera a dnes mam zaludok ako na vode. Snazim sa mysliet pozitivne ale aj sa bojim. V piatok idem na krv a dufam ze vsetko bude ok. Spravila by som si aj test len neviem na ktory den je to najlepsie.

lenus7
17. apr 2017

@kanka14 Ahoj ja som tiež dnes 6deň po KET a tiež som mala nutkanie spraviť si test..ale bála som sa sklamania.. ale ja keď nepríde ms tak pôjdem na krv až na ďalší týždeň v pondelok. Držím palce 😉

vrds
17. apr 2017

@pavlinakol
@osky
Ja mám vklad cca za 14 dni. Dovtedy môžem byt zdravá... ja len že či to môže mat vplyv na prípadný neúspech :(

domca002
17. apr 2017

@kanka14 super hadam to bude dobre uz chcem pocut dobre spravy 🙂 a v piatok budes len 10 den? Ci?

pavlinakol
17. apr 2017

@vrds to ti asi nikto nepovie ☹ ale ak to nie je nejaka silna viroza,tak 14dni je dlha doba, nemusi to mat ziadny vplyv,ale aj moze..ja som mala hroznu dilemu,ked som isla na vklad..ale nechcela som cakat,chcela som ET..to bolo v januari a az teraz som bola na ket..vo februari nebol vhodny cyklus..hrozne sa to natahuje a ja mam pocit,ze mam strasne vela rokov uz 😉 teraz cakam na stredu na verdikt..ci sa Ket podaril..radsej ani netestujem,zajtra som 12ty den,tak skusim..drzim ti palce 🙂

kanka14
17. apr 2017

@domca002 ano v piatok bude 10 den a potom idem este v pondelok.

kanka14
17. apr 2017

V stredu mam este dostat menstruaciu tak dufam ze nepride.

kanka14
17. apr 2017

@lenus7 a do akeho centra chodis ? Aj uzivas nejake lieky ?

lenus7
17. apr 2017

@kanka14 chodím do Splnu v KE a áno užívam utrogestan.. estrimax.. prednison.. a fraxiparin a ty čo berieš?

kanka14
17. apr 2017

@lenus7 ja beriem progrsteron 3x denne a davam si kyselinu listovu

lenus7
17. apr 2017

@kanka14 a kam chodíš? To je tvoje prvé IVF?

kanka14
17. apr 2017

@lenus7 chodim do gynfivu v BA a ano je to prve. A ty mas prve? A kolko ti vkladali ?

kanka14
17. apr 2017

@lenus7 a aj sa citis dako inak po vklade ?

wanda52
18. apr 2017

@domca002 a darí sa ti natiahnuť celý obsah do striekačky? Mne to niekedy nejde.. Na tie predoperačné vyšetrenia treba ísť nalačno?

lemkarasto
18. apr 2017

Neviete nahodou ci ked si picham decapeptyl pred IVF mozem ist na koreciu obocia? PMU?

pavlinakol
18. apr 2017

Baby mal niekto na 13den po ket negativny test a predsa to vyslo? Dnes som robila a nic,zajtra idem na krv ☹ som z toho smutna ☹

anibet
18. apr 2017

@pavlinakol - ja som skusila 10-12-14 den tiez negativny, akurat som rano bola na krvy :( okolo 2 budem vediet, ale na sone nic nebolo . . . vsak ty si mala priznaky nie ?

pavlinakol
18. apr 2017

@anibet no priznaky boli vseliake ale test negativny ☹ zajtra po druhej budem vediet isto..☹ som z toho sklamana riadne..uz nemame ani zamrazene nic..drzim palce,mozno to tam este bude..daj vediet.

anibet
18. apr 2017

@pavlinakol - kamaratka ma takto 2 rocnu dcerku, aj po 3 tyzdnoch jej nevysiel test, tak nejaka maaalinka nadej tam je 🙂 ale skor myslim ze nic. Ako pises sklamanie, bo som mala pocit, ze ano . . . mozeme ist este 2 krat a potom to nechame asi tak bud nejaky cas alebo nastalo este sa rozhodneme, budem zajtra drzat palce