Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@79katkab sanca je urcite, vela babam sa trojdnove krasne uchytilo🙂 drzim palce
@zuzankaa88 dakujem
ja dnes 9 den stimulky vajka 8mm dost malo sa mi zda.dr vravel ze vklad asi v stredu,joj uz sme sa tak posunuli no stale sa mi zda vsetko tak daleko....
@martinam1812 ja rozmyslam, teda ak to nahodou dokinu v pondelok samu nenapadne, vyriesit MS tiez tym agolutinom. oficialne meskanie MS by bolo vtedy iba 6 dni, ale pri anovulakoch mavam 50-60 dnove cykly a tolko cakat nechcem. tak mozno ju skusim poprosit, nech mi ju daju.
392 strana...Kým ja prídem na rad, koľko ich bude?? 500?? 🙂 😇
@domca002 ja som mala na 8 den nejakych 10mm o dva dni mali tych 12-13 a o 3 dni bol vyber a tiez ma vystrasil ze su male.... vajka rastu cca 1-2mm za den
@vrds ahoj,takze u mna aj ket neuspesny☹ hnevam sa na cely svet,ale to prejde o par dni..tiez nechapem,preco to tolkym ludomnejde..podla mna strava a stres..hlavne stres..nedari sa vacsinou ludom,kt.sa snazia normalne zdravo zit,makaju aby sa mali lepsie a co z toho?a potom ked vidim u nas rodinku s 5detmi,obaja hulia jednu od druhej,byvaju v rozpadnutej chajde,vitaminy nevidia cely rok ale asi su spkojni a stastni a moc neriesia veci a preto im to ide..juj hrozne sa hnevam ☹ Kubko sa nam podaril na supu na 1iui..po mesiaci od prvej navstevy centra🙂 nic som neriesila,nevedela o tom ani tuk avyslo to..mas pravdu,som stastna,ze mam aspon jeho😉 drzim ti velmi palce,nech ti to vyjde.
@anibet ahoj,tak aj u mna negativne ☹ koncim s touto aktivitou na par mesiacov aby ma z toho nepiclo ☹
@pavlinakol to je mi luto 😢😭 casom to pride verim tomu
Ahojte baby mal niekto z Vás kombináciu estrimax,progesteron a intralipidy pred KETom?
@diva83 ja som mala ziadost schvalenu za 2 tyzdne (VsZP).
@anibet ďakujem..Tak sa hnevám ani neviem na čo,na koho,ale hnevám😣
@diva83 my sme mali schválenú asi cca za týždeň - Dôvera
@pavlinakol u nas nastalo sklamanie velke bo sme verili ze na dtuhy krat to musi byt 😑 neboj za nejaky cas to prejde . . . A mozno sa vam zadari aj spontalne
Ahojte viete mi prosim niekto poradit som 8 den po vklade dnes som mala dostat menstruaciu a teraz ma trosku viac boli podbrusko a mala som trosku krv. Beriem progesteron 3x denne. Mozem dostat mensteuaciu? Stalo sa vam niekomu nieco podobne ?
@anibet presne aj my sme tomu verili,že druhýkrát to vyjde..Ale keď čítam,koľkokrát to babám nevyjde..Ale my sme si tu "ľahkú" cestu asi vyčerpali pri malom..Ten vyšiel na 1x po iui..
@kanka14 nejde mi o protokol, mas normalny 28 dnovy menstruacny cyklus? a jedna tabletka ma kolko mg progesteronu? ak ma len 100 mg, tak to je podla mna malo, to simozu dovolit po KEt, ked zene ostane zlte teliesko,takto nemas ziadny folikul, po punkcii, ktory by to zlte teliesko vytvoril, a tym padom mas nizky porgesteron.na ktory den menstruacneho cyklu si mala robeny vklad?
v tom pripade je to standart, len mne to napriklad nikdy nepodrzalo cyklus, vzdy som zacala pri takejto davke spinit, az ked som navysila davku..., kedze uz je vecer, a predpokladam, ze experimentovat nechces, nic ine neostava,len volat do centra rano, nahlasit ak budes dalej spinit, lebo moze dochazdat k hormonalnemu spadu, ak si len 8 dni od vkladu, babo sa este nemuselo uhniezdit, a tak telo nevie, ze sa ma chovat tehotne...niekedy ozaj staci zvysit davku. Mne to doporucila jedna kamoska z MK, priadala som dvojnasobok a az to mi pomohlo. Babo potrebuje viacej casu, aby zacalo produkovat HCG.

@mariannamk ahoj, ja mám tiež problémy s cyklom, dnes 46DC. Pred týždňom v stredu pichnutý agolutín (vyvolávačka). V máji by som tiež mala začať s krátkym protokolom v CRM BB no tiež ani netuším kedy 😕