Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@anibet ja som teraz lezala v nemocke s dievcatami, v rannom stadiu tehu, z ktorych liala krv, videla som na vlastne oci, a napriek tomu sa babo drzalo jak kliest..., podla toho uz viem, ze vsetko je mozne, i ked to nie je prave najziadanejsie, ale ak je embryo zdatne, ani MS ho nevyplavi...
@pavlinakol no je mi to luto :( daj si pauzu a oddychni si. to je asi to naj co sa da robit.
mna to caka asi o 2 tyzdne.. tak som zvedava ci sa vklad podari. ja som nastavena aspon na 1 dieta. uz ked ich viac nebude, ale aspon jedno. ach :( je to hrozne
@martinam1812 Ahoj,..no my sme vo VŠZP..takže tí si asi dajú tie tri týždne...vždy sú veľmi dôležití...hlavne keď sa platí niečo smerom od nich...tak majú čas. 😠
@vrds drzim ti velmi palce,aby ti to vyslo..mysli pozitivne a bude to ok 😉 mne uz je dnes trocha lepsie,pauzu si dam urcite a uvidime potom 🙂
@wanda52 a prečo ti nechcel vziať krv?
@cherrinka11 neviem, vraj nech idem k obvoďákovi alebo k svojej gynekologičke.
Tak ja cakam dnes na vysledky ale zacala som krvacat tak asi nic. Chcem sa spytat boli ste niektora na ket? Ako to prebieha a kolko ste platily ?
@kanka14 tak ideme ďalej, dali sme sa na boj, musíme všetky bojovať 🙂 .., mala som zamrazených 5 embryí po 1,2 a 2, rozmrazili to 1 v slamke a to neprežilo, tak hneď dal ďalšie, ale už teda tie 2 a z toho mi 1 vložili a druhé sa slabo vyvíjalo, tak ani neviem či ho dali znovu zamraziť alebo tiež neprežilo

@dena22 dakujem