Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
to chapem,ale ludia su ludia,vzdy si nieco najdu a ty musis hladiet dopredu,na svoj ciel..
nikdo ti nic neda zadarmo.mne trvalo velmi dlho kym som sa na svet zacala pozerat tymto pohladom--celkovo,nielen ohladne ivf
je to tvoj zivot,nech si hovoria...
aj tak si daco najdu
aj mna kazdy riesi,preco som taka tucna....nevysvetlujem,nevyvraciam...
zijem a divam sa na svoj ciel...
Som po KET, dnes 16. den po vklade a krv negatívna ☹ ☹ ☹ žiadne špinenie, krvácanie, nič... máte niektorá skusenosť? bola som aj na utz , sliznica bola nizka, ale beriem 2x denne estrimax... nechápem ☹
Dievcataaaa som objednana na reproimunologiu do Presova,taka som rada,este toto vysetrenie a mam vsetko,a vlete hop na ket👍💞🙏
cafte, dnes po kontrole v car mam blbu naladu. hned 2 cysty a mam cakat na MS a dojst na kontrolu. potom sa uvidi, ci zacnem so stimulaciou alebo mi este daju na 1 cyklus HAK 😕 ta HAK mi nevadi. vadi mi to cakanie stale na nieco 😕 uz sa mi do toho umeleho ani nechce 😔
@mariannamk vydrz ha stale hovorim ze najhorsie na tom vsetkom niesu ihly a hormony ale vydrzat psychicky vsetky prekazky.my tiez stale nejake prekazky tiez som uz unavena ale uz sme blizko
@domca002 mne sa to komplikuje pracou, stale nejake terminy. aby som momentalne mi hrozi, ze sa mi to bude krizovat. tak bud zacneme zeraz zaciatkom maja alebo to asi posuniem az na konoec juna. inak to nevidim 😕 nechcem stresovt so vsetkeho naraz.

@osky
@vrds - jj len u mna je problem ze som chuda a potom kazdy ze som tehotna a ze nechcem povedat a skor to mi vadi :D tie sproste reci bo z manzelom robime v jedne firme :D