icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

anibet
24. apr 2017

@osky
@vrds - jj len u mna je problem ze som chuda a potom kazdy ze som tehotna a ze nechcem povedat a skor to mi vadi :D tie sproste reci bo z manzelom robime v jedne firme :D

osky
24. apr 2017

@anibet

to chapem,ale ludia su ludia,vzdy si nieco najdu a ty musis hladiet dopredu,na svoj ciel..
nikdo ti nic neda zadarmo.mne trvalo velmi dlho kym som sa na svet zacala pozerat tymto pohladom--celkovo,nielen ohladne ivf
je to tvoj zivot,nech si hovoria...
aj tak si daco najdu

aj mna kazdy riesi,preco som taka tucna....nevysvetlujem,nevyvraciam...
zijem a divam sa na svoj ciel...

anibet
24. apr 2017

@osky presne to som si povedala ze ked teraz priberiem zase tak priberiem 🙂 bud sa nam to zadari a vtedy budem najstastnejsia ale bo zase nezadari a dame nejaky cas pauzu aby sme ocistili telo od liekov, bo urcite to nie je dobre stale nieco brat :(

domca002
24. apr 2017

@osky presne to aj mna riesia ci som a nechcem povedat 🙂

vrds
24. apr 2017

@anibet no tka na toto by som sa zvysoka vysr...la... ja som zase tucna a ked som sa vydala, tak ma zamestnavatelia prepustali, lebo is myslelai ze som uz tehotna! to je nas socialny stat.

vrds
24. apr 2017

@osky
@domca002 na otzaku preco si taka tucna, odpovedajte tak ako ja. lebo som neni leniva sa nazrat a chudobna ze by som si to nemohla dovolit. hned kazdy sklapne 🙂

kaca1985
24. apr 2017

Som po KET, dnes 16. den po vklade a krv negatívna ☹ ☹ ☹ žiadne špinenie, krvácanie, nič... máte niektorá skusenosť? bola som aj na utz , sliznica bola nizka, ale beriem 2x denne estrimax... nechápem ☹

desza17
24. apr 2017

@kaca1985 ahoj,ty si uz tolky den po?ja,som up lne zabudla ti napisat.a co ti povedali?

kaca1985
24. apr 2017

@desza17 áno áno ☹ to nevadí 🙂 nebola som v centre, ale u svojej dr. lebo tu mam bližšie. Nič nevidela, sliznica nizka... ☹ v podbrušku ma asi týžden pobolieva, zo začiatku až krčovito... ja že je to dobrý naznak a prt... ani test som si nerobila žiadny

anibet
24. apr 2017

@kaca1985 naposledy som mala to iste, len estrimax som brala 3x1 a utrogestanol 2x4 a tiez negativne, vraj nizka sliznica tak mi navysili davku estrimaxu na 4x1 tak uvidime co bude dalej 🙂

kaca1985
24. apr 2017

@anibet neviem prečo mi nedali vyššiu davku... a neviem prečo ma tak az krcovito pobolievalo v podbrušku... v den vkladu silne pichanie, potom už nic

vrds
24. apr 2017

@kaca1985 ja berem teraz estrimax na vypestovanie sliznice a tiez mam obcas krce, obcas ma pichne... co to znamena?

haannka
24. apr 2017

@glopsa ako??? Kolko hcg? Myslim na teba 😉

glopsa
24. apr 2017

@haannka ahoj, HCG 30. V stredu kontrola.

haannka
24. apr 2017

@glopsa je to o.k....este si iba 14.dpo...drzim silno palce na stredu 🙏

haannka
24. apr 2017

A kde je @barbor_ka?

desza17
24. apr 2017

@kaca1985 ta obdivujem ze si vydrzala bez testu.a volala si do mt?

desza17
24. apr 2017

Dievcataaaa som objednana na reproimunologiu do Presova,taka som rada,este toto vysetrenie a mam vsetko,a vlete hop na ket👍💞🙏

glopsa
24. apr 2017

@haannka ďakujem.

domca002
24. apr 2017

@desza17 super a kedy ides?

desza17
24. apr 2017

@domca002 29.5.a vysledky budu vraj do troch tyzdnov

mariannamk
24. apr 2017

cafte, dnes po kontrole v car mam blbu naladu. hned 2 cysty a mam cakat na MS a dojst na kontrolu. potom sa uvidi, ci zacnem so stimulaciou alebo mi este daju na 1 cyklus HAK 😕 ta HAK mi nevadi. vadi mi to cakanie stale na nieco 😕 uz sa mi do toho umeleho ani nechce 😔

domca002
24. apr 2017

@mariannamk vydrz ha stale hovorim ze najhorsie na tom vsetkom niesu ihly a hormony ale vydrzat psychicky vsetky prekazky.my tiez stale nejake prekazky tiez som uz unavena ale uz sme blizko

kaca1985
24. apr 2017

@desza17 áno volala☹ aj ja som sama sebe čudovala sa ako som to vydržala ale teraz si hovorim ako dobre lebo by som sa trápila už skorej ☹

kaca1985
24. apr 2017

@desza17 prečo myslis že sa to u mňa nepodarilo ? Myslíš že ta sliznica bola vyššia a ked embryjko nic tak sa snizila ?

mariannamk
24. apr 2017

@domca002 mne sa to komplikuje pracou, stale nejake terminy. aby som momentalne mi hrozi, ze sa mi to bude krizovat. tak bud zacneme zeraz zaciatkom maja alebo to asi posuniem az na konoec juna. inak to nevidim 😕 nechcem stresovt so vsetkeho naraz.

desza17
24. apr 2017

@kaca1985 joj na toto ti moja neviem odpovedat,a co ti povedali v mt vlastne?

barbor_ka
24. apr 2017

@haannka tu sooom. Som chorá, boli ma hrdlo :(. Inak vsetko po starom, vo štvrtok idem na kontrolu, uvidím ako to bude vyzerat. Verím, ze vsetko OK. 🙏

kaca1985
24. apr 2017

@desza17 dokopy nic,že mam vysadiť lieky a rozhodnúť sa kedy ďalší KET... Ale nechcem aby ďalší KET dopadol takto že ani neviem co sa vlastne stalo ☹

desza17
24. apr 2017

@kaca1985 a co chces robit?rozmyslala si?nejake vysetrenie ci?