icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

simonesi
4. máj 2017

@domca002 nooooo myslíš? Ani ja sa radšej nekontrolujem hlavne nech nedopadnem ako minulý mesiac 🙈

saxana15
4. máj 2017

Ahojte kočky.v utorok 9.5.mam vklad,Ket.najde sa tu spolučakateľka? 😉

segab090
4. máj 2017

@desza17 ahojky ked si dobre pamatam tak si tu minule pisala ze ste objednany na imunoligiu do PO. My tiez koncom maja. Len som sa zabudla opytat ci sa za to vysetrenie aj plati. Nevies nahodou? Dakujem.

desza17
4. máj 2017

@segab090 ahoj,ano..sestricka mi povedala ze okolo 80e.a ak aj muz tak este plus dake korunky.ku komu ides?

domca002
4. máj 2017

ahojte trosku blbe ale nemali ste niektora problemy teda silne vetry po ivf?citala som ze to moze byt z progesteronu.viete daco o tom???

linda243
4. máj 2017

@domca002 Ahoj,tak ako sa cítiš po vklade? Aj viacej odpočívaš,či funguješ ako predtým ?Ja mám ešte pri dlhšej chôdzi bolesti v podbrušku.Tak sa snažím radšej oddychovať 😉

segab090
5. máj 2017

@domca002 ahoj toto som nemala ale ja mam cely zivot problem s chodenim na wc niekedy nejdem aj dva tri dni no ked som si zacala vkladat progesteron tak som na wc chodila kazdy den niekedy aj 2 krat. No a od kedy som ho vysadila tak sa moj problem s wc opat vratil. Cize urcite je za tym progesteron

segab090
5. máj 2017

@desza17 k mudr. Kuzmovi a ty? On je vraj odbornik.

desza17
5. máj 2017

@segab090 aj ja👍😊,papas teraz aj nejake vitaminy?ja som chcela wobenzym aj omega3,ale bojim sa ze by mi to skreslilo vysledky.idem 29.5.,a ty?

anibet
5. máj 2017

@saxana15 aj my mame v utorok KET - drzim palce 🙂

saxana15
5. máj 2017

@anibet super! Aj tebe drzim silno palce!

domca002
5. máj 2017

@linda243 ahoj ja vôbec nic necitim,fungujem normalne akurát si davm pozor aby som nic tazke nedvihala.dnes sa idem uz dat vypisat z PN

anibet
5. máj 2017

@desza17 prosim ta mozem wobenzym aj vo vklade ? a Dcko ? v lekarni mi povedala na Dcko nech skonzultujem s doktorkou 🙂

desza17
5. máj 2017

@anibet ja som sa na to pytala a vraj ano

anibet
5. máj 2017

@desza17 dakujem, mne povedali ze vytaminy ano ale toto som nevedela a ja som, ze co ide okolo to na mna sadne tak radsej posilnit imunitu.

segab090
5. máj 2017

@desza17 tiez ideme 29.5. 😉 tak sa mozno stretneme. My sme objednani na 7:45 a nie vitaminy okrem kysel. Listovej neberiem ziadne

mybaby1
5. máj 2017

Dievčatá,tak idem sa trošičku pochváliť,ale ozaj len trošku,lebo sa bojím dnes ráno po odbere hcg 70 na 10den....na 7den test vyšiel neat.tak som už ani nedufala,Tále len dúfam,že to bude rásť ....bojím sa tešiť

saxana15
5. máj 2017

@anibet uz mas nejake vklady za sebou?

simonesi
5. máj 2017

@mybaby1 super teraz len nech pekne stúpa 😉

mybaby1
5. máj 2017

@simonesi Ďakujem krásne,dúfam,že bude stúpať hore....v utorok idem znova na krv,tak uvidíme....keby som len vedela,čo robiť preto aby to bolo lepšie a lepšie

evca8285
5. máj 2017

@mybaby1 gratulujem a drzim palce aby hcg len pekne stupalo... hihi ja som v 20tt a stale sa bojim tesit... a bala som sa tesit od zaciatku, takze presne viem ako sa citis... velmi, velmi drzim palce 🙏 😉

mybaby1
5. máj 2017

@evca8285 ďakujem pekne,dr bola taká vlažná,tak ani neviem či je to ok,alebo nie...bola som na ET kompaktný.morula 4den...tak neviem či je to preto nízke alebo čo sa deje no uvidíme do utorka či to narastie..dúfam

vierocka888
5. máj 2017

Baby, prosim vas? Ako dlho trvalo od schvalenia ziadosti v poistovni, kym vas vo vasom centre objednali a zacali ste stimulaciu?☺
Bojim sa, lebo co citam, vela bab malo pomaly pol roka medzi schvalenim a stimukou a ja som taka nedockava 😕
Naozaj to tak dlho trva???
Dakujem za odpovede 😘

domca002
5. máj 2017

@vierocka888 do troch tyzdnou schvaluje poistovna.ked im to pride poslu ti sms ze ti to schvalili a mozes sa objednat ku koordinatorke co je hned.zavisi aky budes den cyklu a mozes zacat.a na genetiku ti nekazali ist?

vierocka888
5. máj 2017

@domca002 dakujem za odpoved 🙂 na genetiku ma neposielali, nekake testy geneticke mi robili na hematologii ale neviem ci to je ono 🤔

domca002
5. máj 2017

@vierocka888 asi hej ked im to netreba

domca002
5. máj 2017

@mybaby1 morula 4 den znamena ze si mala kultivaciu 4 dni???

mybaby1
5. máj 2017

@domca002 áno 4dni,chceli sme predĺženú,ale volali,že vraj je lepšie keď dáme hneď,lebo vraj boli silné krásne sa delili a vraj im v maternici bude lepšie....tak neviem

dena22
5. máj 2017

@mybaby1 v nasom prazskom care to tiez tvrdia, ze je lepsie vkladat pred 5. dnom vyvoja,lebo neskor je embryjko uz na vsetky podnety citlivejsie.

http://www.pragueivf.com/cs/o-nas/aktuality/pfc...

anibet
5. máj 2017

@saxana15 ano tot bude 3 krat tak dufame ze do tretice to vynde a ty?