Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte kočky.v utorok 9.5.mam vklad,Ket.najde sa tu spolučakateľka? 😉
ahojte trosku blbe ale nemali ste niektora problemy teda silne vetry po ivf?citala som ze to moze byt z progesteronu.viete daco o tom???
@domca002 ahoj toto som nemala ale ja mam cely zivot problem s chodenim na wc niekedy nejdem aj dva tri dni no ked som si zacala vkladat progesteron tak som na wc chodila kazdy den niekedy aj 2 krat. No a od kedy som ho vysadila tak sa moj problem s wc opat vratil. Cize urcite je za tym progesteron
Dievčatá,tak idem sa trošičku pochváliť,ale ozaj len trošku,lebo sa bojím dnes ráno po odbere hcg 70 na 10den....na 7den test vyšiel neat.tak som už ani nedufala,Tále len dúfam,že to bude rásť ....bojím sa tešiť
Baby, prosim vas? Ako dlho trvalo od schvalenia ziadosti v poistovni, kym vas vo vasom centre objednali a zacali ste stimulaciu?☺
Bojim sa, lebo co citam, vela bab malo pomaly pol roka medzi schvalenim a stimukou a ja som taka nedockava 😕
Naozaj to tak dlho trva???
Dakujem za odpovede 😘
@vierocka888 do troch tyzdnou schvaluje poistovna.ked im to pride poslu ti sms ze ti to schvalili a mozes sa objednat ku koordinatorke co je hned.zavisi aky budes den cyklu a mozes zacat.a na genetiku ti nekazali ist?
@domca002 dakujem za odpoved 🙂 na genetiku ma neposielali, nekake testy geneticke mi robili na hematologii ale neviem ci to je ono 🤔
@vierocka888 asi hej ked im to netreba
@mybaby1 v nasom prazskom care to tiez tvrdia, ze je lepsie vkladat pred 5. dnom vyvoja,lebo neskor je embryjko uz na vsetky podnety citlivejsie.

@domca002 nooooo myslíš? Ani ja sa radšej nekontrolujem hlavne nech nedopadnem ako minulý mesiac 🙈