icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

linda243
7. máj 2017

@simonesi dakujem,no bodaj by 😀😉 Hlavne,aby niečo bolo ☺ Aj tebe držím palce,nech je pozitívny výsledok☺

mybaby1
7. máj 2017

@linda243 neboj sa, hlavu hore,určite to dobre dopadne,treba veriť a myslieť pozitívne,viem že je to ťažké,sama s tým niekedy bojujem,ale keď si to tak vezmeš nič viac robiť nemôžeme,len a len veriť,že to všetko dobre dopadne...🙏ak sa môžem spýtať koľko máš rokov???

simonesi
8. máj 2017

dúfam, že tento raz sa dočkám 👶
dnešný 7 deň

majuska1990
8. máj 2017

Ahojte žienky pridávam sa k vám 🙂toto je moje prvé Ivf a som 8 dní po vklade. Včera ma strašne bolelo podbruško aj kríže ako pri ms a dnes som sa teda odhodlala urobiť test a je tam dušik 🙂 dúfam že bude silnieť, na krv idem až v piatok

mybaby1
8. máj 2017

@simonesi krásne super.....drziiiiiim palce,ja som na siedmy deň mala prázdnotu ...prvýkrát slabo vyšlo 11.den a dnes 13 takto....ja testujem už tretíkrát​ a neviem neviem no,zajtra som zvedavá....ale ty si na dobrej ceste 🙏👶

simonesi
8. máj 2017

@mybaby1 ahoj veď super u teba to vyzerá tak že sa ti drobátko uchytilo neskôr ale podľa testov ti stúpa hcg tak sa teeeeš 😉

linda243
8. máj 2017

@mybaby1 Jasné,veď nadej zomiera posledná😁 Zajtra idem kúpiť test,uz nevydržím😂😂 Mam 38,teoreticky by sme ešte za ten rok stihli nový cyklus..Ale ak by to teraz nevyšlo,tak uz to nemá význam.Môj má veľmi zlý spermiogram.Vyskúšali už všetky možné metódy,aby vybrali tie najlepšie a ich aktivovali..ale akosi to nefunguje..

domca002
8. máj 2017

@majuska1990 krasne dievcata robite mi radost 🙂 konecne same dobre spravy

mybaby1
8. máj 2017

@simonesi no to dúfam dúfam že sa uchytilo

mybaby1
8. máj 2017

@linda243 tak držím palce,určite mi daj vedieť držím silno palce,veľmi silno budem na teba myslieť,ja idem ráno o 7mej na krv,takže hore budem skoro určite,neboj sa,nádej je tam stále na 👶 a všetko treba skúsiť a pomôcť tomu

sonelka
8. máj 2017

Ahojte, potrebujem poradiť. Viem, že mi to hovorili, ale nejako si to nepamätám. Dnes som po ET. ráno som progesteron zapila. A teraz poobede už mám vkladať???? ĎAKUJEM

domca002
8. máj 2017

@sonelka ja neviem aky mas? Lebo ja si davam vaginalne

zaneta7
8. máj 2017

@sonelka ano vkladat

linda243
8. máj 2017

@mybaby1 dakujem ti veľmi pekne☺ Jasné,dam vedieť ako dopadol prvý test.Aj ja tebe držím strašne moc palce,nech je Hcg krásne vysoké.Daj potom vedieť.Veľa šťastia

linda243
8. máj 2017

@sonelka Ja si tiež vkladám.

sonelka
8. máj 2017

@domca002
@linda243
@zaneta7
Ďakujem vám ❤

evca8285
8. máj 2017

@sonelka ja som si tiez vkladala a co viem tak vsetky dievcata co som pocula tak vkladali

evca8285
8. máj 2017

@simonesi drzim velmi palce 🙏🙂

simonesi
9. máj 2017

dnes 8 deň spodný stmavla🙏 👶
vrchný je 7 deň

simonesi
9. máj 2017

ďakujem @evca8285 snáď to tentokrát bude Ok a dočkám sa 👶

simonesi
9. máj 2017

ja som vkladala aj pred transferom @sonelka 😉 a po tiež
inak držím palečky nech ti to rýchlo ubehne a bude to 👶😉

anibet
9. máj 2017

@saxana15 držím palce nech nám to dnes vynde 🙂 prida sa ešte niekto?

saxana15
9. máj 2017

@anibet jasne! Musi to vyjst! Som jak na ihlach,uz sme na ceste do centra.budu mi vkladat 1 blastocystu.a tebe?

anibet
9. máj 2017

@saxana15 my ideme na pol 11 tak za chvilku z prace 🙂 mne 2 ideme skúsit tak verime, ze to vyda 🙂 Drzim palce

mybaby1
9. máj 2017

@simonesi super teším sa,je to výborná správa!!!!🙏🙏🙏Len tak ďalej
Aj ja mám dobrú správu hcg stúpa 260 tesiiiiime sa

mybaby1
9. máj 2017

@linda243 no ako moja myslím na teba?!neboj všetko bude super 🙏

mybaby1
9. máj 2017

@anibet držím palce aj ja 👍🙏

linda243
9. máj 2017

@mybaby1 ahojky.Dakujem pekne a zároveň ti zo srdca gratulujem☺ Úžasná správa ,teším sa s tebou!!!😁 straaaaasne moc.Dnes 6-ty den a je tam úplne slabulinka čiaročka ☺

anibet
9. máj 2017

@mybaby1 dakujem tebe gratulujem 🤗

simonesi
9. máj 2017

@mybaby1 perfektné 👶 som to vedela 😉
@linda243 noooo paráda, pekne nám to tu ide 🙂