Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@sonelka ja som mala ten isty problem pomohol mi vagilact a bola som aj u ženského a pozrel ma a ze tam zapal nieje, ale ze to je z toho vkladania liekov a aj vklad embrya ze zvykne podrazdit. Odporučil mi aj inu formu hormónov co sa daju pichať, ale uz si nechcel pichať tak si dam opcas ten Vagilact.
@mybaby1 a ake tabulkove ti kupoval? Tie co sa tam nakvapkava moč? Veď jasné,ešte môže byť skoro..Blbe je to,ze by som mala v utorok,najneskôr v stredu odcestovať do práce.Tak je to všetko také stresove.Samozrejme,ak by sa to podarilo,v čo dufam,tak to budem musieť čím skôr oznámiť šéfke.A ty sa máš ako? Máš aj pichanie v podbrusku? Ja som mala dnes viackrát,dosť intenzívne..Neviem,ci je to dobré,alebo zlé znamenie..
@linda243 takéto mi kúpil...pozri Test1. Bol na 7den
Test2. Na 11
Test 3 na 13 ráno
Test 4(tabuľka) 13 večer
Test 5dnes večer...ale už s testovaním končím,netvrdím že tie pásiky sú zlé,ale mne sa akosi neosvedčilia kde pracuješ nemôžeš sa dať teraz do potvrdenia na PN??mňa sem tam boli brucho ako na menzes, bradavky a od jedla sa mi spraví ťažko a ľúbim spinkať 😂😂😂ináč nepociťujem nič
@mybaby1 zajtra skúsim kúpiť aj ja taký.Pracujem v zahraničí a je to 900km od nás,takže ak by to vyšlo ,tak tu budem musieť zostať.Do car by sa malo chodiť prvé 3 mesiace na kontroly,a to by nefungovalo..A ak by sa zadarilo,tak uz by som neriskovala a zostala doma.Hlavne,len aby uz vsetko dobre dopadlo.Uz nie som ani najmladšia 😉 Prsia mám sj ja naliate a dosť bolia.Strašne ti držím palce,len nech pekne rastie malinke .A kedy ideš na kontrolu?
@mybaby1 ahoj 😉 beriem utrogestan, estrofem, fraxiparin, prednison, kys.listovu,pyridoxin,euthyrox - ale ich mám čo 😂
Nie nebola som na krv, asi ani nepôjdem u nás sa nechodí v Brne iba sa robí tehu test ak by som chcela musím ísť do nemocky do labáku abo gynekológovi ešte uvidím či sa mi bude chcieť 😉načo mi bude číslo Hcg
@linda243 fúha, chápem máte do riadne ďaleko a kam chodíte,my do Gyncare do KE,noc ešte neboj...ja som na 10.den šla s tým,že nič tam nie je, pretože som si robila test na 7. A nič tam nebolo ani duch a ani nič iné a v krvi ukázalo,takže sa hlavne teraz upokoj,kúp test a správ ho na 10.-11.den...hlavne kľud a pokoj 😘
@simonesi gratulujem k // 🤰
@simonesi ahoj ja užívam progesteron,estrimax, fraxiparine, prednison, metfogamma a chcem tu kus. Listovú ale keď som bola na gynde tak som sa tešila že som sa na to zabudla spýtať či k tomu všetkému môžem-veru máš ich riadnu kopu aj ja ale to je katastrofa,ja len sledujem budík na mobile čo kedy mám brať 😂😂😂 stará baba šuvix😂😂😂aha...mne moja objednala k sebe....aj v CAR povedali že keď chcem môžem prísť na krv k nim alebo k svojej dr.a keďže svoju mám bližšie tak som šla tu 😉....pre mňa hcg bolo dôležité,pretože ako si videla mne to oproti tebe rástlo pomaly....ale za 4dni sa zdvojnásobilo a dr vravela že je zatiaľ spokojná, uvidíme budúci týždeň idem na ultrazvuk tak len dúfam,že všetko je v poriadku
Caute,vcera som mala odber 10vajicok nieje to malo?

@simonesi super,super ide to krásne držím palce bude to super 😊