icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

mybaby1
11. máj 2017

@simonesi super,super ide to krásne držím palce bude to super 😊

mybaby1
11. máj 2017

@henika14 držím palce,aby sa to podarilo,raz to určite výjde,treba veriť a hlavu hore,ale viem že je to ťažké 🤔

mybaby1
11. máj 2017

@linda243 robila si ďalší test,či nie???držím palce,bude to dobre,potom sa teším na výsledok 😉

simonesi
11. máj 2017

@mybaby1 a ty, ako ???? Aj cítiš niečo kolky si deň po?

mybaby1
11. máj 2017

@simonesi okrem toho že mi ostane po jedle ťažko necítim inak nič,sem tam pobolieva brucho ako pred medzesom a veľa behám na záchod a
bradavky má bolia 😂😂😂 ale pravdu povediac nič iné 16 dní po ET

simonesi
11. máj 2017

@mybaby1 a kedy ideš na ult??? No ja som teprv 10 dni, inak mna neskutočne bolia prsia a inak nič, vôbec nič

mybaby1
11. máj 2017

@simonesi gynekologička má objednala na 16 mája a v CAR má objednali 24 mája...neviem prečo tak skoro,nechápem čo tam chcú tak skoro vidieť,ty máš​ kontrolu ???

19martinka89
11. máj 2017

@sonelka ja som mala ten isty problem pomohol mi vagilact a bola som aj u ženského a pozrel ma a ze tam zapal nieje, ale ze to je z toho vkladania liekov a aj vklad embrya ze zvykne podrazdit. Odporučil mi aj inu formu hormónov co sa daju pichať, ale uz si nechcel pichať tak si dam opcas ten Vagilact.

simonesi
11. máj 2017

@mybaby1 áno idem do Brna 29.5 a svojmu neviem potom sa objednám

mybaby1
11. máj 2017

@simonesi a aké lieky teraz užívaš,rešpekt. Berieš aj nejaké vitamíny????a ty si ešte nebola u svojho dr. Na hcg????

linda243
11. máj 2017

@mybaby1 Nedalo mi to a robila som aj dnes.Ale z výsledku som bola sklamaná..Čiarka bola ešte slabšia ako na 6-ty deň😞 Ale robím si ešte nádeje,ze možno zato,ze to bol iný test,tak to inak zobrazilo..Uvidím,čo zajtra.V pondelok pojdem na krv,tak tam sa uvidí..

mybaby1
11. máj 2017

@linda243 mne tie testy z prúžkov nevychádzali dobré,potom mi manžel kúpil tabuľkový test a hola hola normálne silnejšie čiarky....a mne najskôr ukázalo na jedenásty deň po ET držím palce!!!

linda243
11. máj 2017

@mybaby1 a ake tabulkove ti kupoval? Tie co sa tam nakvapkava moč? Veď jasné,ešte môže byť skoro..Blbe je to,ze by som mala v utorok,najneskôr v stredu odcestovať do práce.Tak je to všetko také stresove.Samozrejme,ak by sa to podarilo,v čo dufam,tak to budem musieť čím skôr oznámiť šéfke.A ty sa máš ako? Máš aj pichanie v podbrusku? Ja som mala dnes viackrát,dosť intenzívne..Neviem,ci je to dobré,alebo zlé znamenie..

mybaby1
11. máj 2017

@linda243 takéto mi kúpil...pozri Test1. Bol na 7den
Test2. Na 11
Test 3 na 13 ráno
Test 4(tabuľka) 13 večer
Test 5dnes večer...ale už s testovaním končím,netvrdím že tie pásiky sú zlé,ale mne sa akosi neosvedčilia kde pracuješ nemôžeš sa dať teraz do potvrdenia na PN??mňa sem tam boli brucho ako na menzes, bradavky a od jedla sa mi spraví ťažko a ľúbim spinkať 😂😂😂ináč nepociťujem nič

linda243
11. máj 2017

@mybaby1 zajtra skúsim kúpiť aj ja taký.Pracujem v zahraničí a je to 900km od nás,takže ak by to vyšlo ,tak tu budem musieť zostať.Do car by sa malo chodiť prvé 3 mesiace na kontroly,a to by nefungovalo..A ak by sa zadarilo,tak uz by som neriskovala a zostala doma.Hlavne,len aby uz vsetko dobre dopadlo.Uz nie som ani najmladšia 😉 Prsia mám sj ja naliate a dosť bolia.Strašne ti držím palce,len nech pekne rastie malinke .A kedy ideš na kontrolu?

linda243
11. máj 2017

@mybaby1 toto je ten dnešný.Takmer nič nevidno😞

simonesi
12. máj 2017

@mybaby1 ahoj 😉 beriem utrogestan, estrofem, fraxiparin, prednison, kys.listovu,pyridoxin,euthyrox - ale ich mám čo 😂
Nie nebola som na krv, asi ani nepôjdem u nás sa nechodí v Brne iba sa robí tehu test ak by som chcela musím ísť do nemocky do labáku abo gynekológovi ešte uvidím či sa mi bude chcieť 😉načo mi bude číslo Hcg

simonesi
12. máj 2017

dnešný 11 dpo 👶

mybaby1
12. máj 2017

@linda243 fúha, chápem máte do riadne ďaleko a kam chodíte,my do Gyncare do KE,noc ešte neboj...ja som na 10.den šla s tým,že nič tam nie je, pretože som si robila test na 7. A nič tam nebolo ani duch a ani nič iné a v krvi ukázalo,takže sa hlavne teraz upokoj,kúp test a správ ho na 10.-11.den...hlavne kľud a pokoj 😘

martinam1812
12. máj 2017

@simonesi gratulujem k // 🤰

mybaby1
12. máj 2017

@simonesi ahoj ja užívam progesteron,estrimax, fraxiparine, prednison, metfogamma a chcem tu kus. Listovú ale keď som bola na gynde tak som sa tešila že som sa na to zabudla spýtať či k tomu všetkému môžem-veru máš ich riadnu kopu aj ja ale to je katastrofa,ja len sledujem budík na mobile čo kedy mám brať 😂😂😂 stará baba šuvix😂😂😂aha...mne moja objednala k sebe....aj v CAR povedali že keď chcem môžem prísť na krv k nim alebo k svojej dr.a keďže svoju mám bližšie tak som šla tu 😉....pre mňa hcg bolo dôležité,pretože ako si videla mne to oproti tebe rástlo pomaly....ale za 4dni sa zdvojnásobilo a dr vravela že je zatiaľ spokojná, uvidíme budúci týždeň idem na ultrazvuk tak len dúfam,že všetko je v poriadku

zaneta7
12. máj 2017

@simonesi krásny testík, držím palčeky 😉 🙂

mybaby1
12. máj 2017

@linda243 .a že "už nie som najmladšia"😂😂😂...kľud, uvidíš všetko bude ok,ja som tak isto presne ako ty stresovala a zbytočne 😘tak kľud

simonesi
12. máj 2017

@mybaby1 určite je všetko v poriadku 😉
Ja mám 100 km Brno ani to tak ďaleko nemám veď som teprv 11 deň možno aj pôjdem ešte mám čas 😂
Na druhý tt ult máš skoro ešte podľa mna aby ta to nerozhodilo ak náhodou nič neuvidí ešte 😉ja sa tak teším 😝

simonesi
12. máj 2017

Ďakujem @zaneta7

mybaby1
12. máj 2017

@simonesi ako beriem to tak,že nič tam vidieť nebude ....neviem prečo ....ale vravela že to chce vidieť na 3tyzden vkladu,tak nech pozerá 😂

mybaby1
12. máj 2017

@simonesi blahoželám a drží m silno palce 😉

simonesi
12. máj 2017

@mybaby1 ale veď jasne 😝 nech pozerá a ty aspoň budes kľudnejší, Ach joooo toto je samé čakanie o nervy

linda243
12. máj 2017

@mybaby1 Dakujem pekne za povzbudenie😉 My chodíme do Iscare v Ba.Dnes kupim ten kazetovy a zajtra vyskúšam.

lemkarasto
12. máj 2017

Caute,vcera som mala odber 10vajicok nieje to malo?