icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

mybaby1
15. máj 2017

@19martinka89 ja som mala na 10den 70, povedala,že ok,je to síce málo ale je to tam,potom ma objednala o 4 dní a už som mala 260...ttakz spokojná kľud

mybaby1
15. máj 2017

@simonesi hlavne pokoj kľud,neznervoznuj sa zbytočne,počkaj do rána....

simonesi
15. máj 2017

@mybaby1 kľud??? To nejde😂ale už nemám výtok asi to utroš zastavil - ale teda vystresovaná som dosť

mybaby1
15. máj 2017

@simonesi kľud,lebo ja sama keď som nervózna ak mám také obdobie by si sa divila čo to so mnou robí počas menštruácie....ale taká ber lieky ďalej a daj potom vedieť...ja zajtra ráno idem na ultrazvuk tak sama som zvedavá ako to so mnou vyzerá,teda s nami 😊

osky
15. máj 2017

@simonesi chod na utz aj ked to prestane.mas nadhernu silnu ciarku.Bola by skoda zanedbat to.

lemkarasto
15. máj 2017

@anibet postup zrejme ano, pijem lubovnikovy caj snad budem kkudnejsia 🙂 rano idem na to

anibet
16. máj 2017

@lemkarasto drzim palce 🙂

glopsa
16. máj 2017

@simonesi ahoj, ako sa cítiš? Ustalo to?

simonesi
16. máj 2017

@glopsa ahoj áno od večera nič. Teraz som prišla od lekára na ult všetko Ok na 14 deň po Ket, povedal že krvácanie z maternice nebolo že maternica je čistá aj krček ani nič nenasvedčuje tomu že by malo začať krvácanie. Tak som kludnejšia

simonesi
16. máj 2017

@glopsa zobrali mi dnes krv hcg zajtra budem poobede vedieť výsledok 😉

glopsa
16. máj 2017

@simonesi tak to je dobre, držim palce.

mybaby1
16. máj 2017

@simonesi to sú dobré správy, chvála Bohu 😉

anibet
16. máj 2017

@simonesi super 🤗 tesim sa s tebou . . .

simonesi
16. máj 2017

@glopsa
@mybaby1
@anibet baby ďakujem aspoň som kludnejšia

lemkarasto
16. máj 2017

Tak uz mam ET za sebou

simonesi
16. máj 2017

@lemkarasto už len vydržať 14 dní 😉 nech na konci sú //

mybaby1
16. máj 2017

@simonesi kedy máš kontrolu v CAR???

mina1834
16. máj 2017

prosim vas kam chodite do car?? nakolko sa rozhodujeme medzi iscarom a heliosom v iscar sme boli uz na prvu konzultaciu ale ci sme sa pravne rozhodli?

anibet
16. máj 2017

@mina1834 si z mt? Ja chodim do iscar a som spokojna, co som stretla s heliosu ze to tam je masovejsie a ako na beziacom pase, ale viem povedat len za iscar . . .

mina1834
16. máj 2017

@anibet ahoj my sme dneska boli prave na prvej kozultacii a mala som fajn pocit aj pani dr bola mila spravila mi sono a urobiliodber krvy ,teraz sa mam najblizsie objedna na 5 den cyklu na priechodnost ked ze som mala dake problemy predtym ,,no ale dneska len tak pozeram na nete a citam ze su baby neni spokojne trosku som sa lakla ,,ale z mojho prveho dojmu som mala dobry pocit ..ty uz dlho tam chodis ??

lemkarasto
16. máj 2017

@simonesi no to bude dlhych 14dni 🙂 no ale ja ako ratam uz na 10 den mam odber krvi

anibet
16. máj 2017

@mina1834 ja uz vyse roka mozno aj rok a pol🙂 ako ked som aj rano volala ze mam mierne spinenie, vzdy mi povedali pridte ak sa da hned, vzdy pekne vysvetlili, recept na lieky ked a mi tam nedalo a chybali mi poslali domov na adresu, a co sa tyka ludskosti spokojna, pani doktorka neviem ako sa vola malada blodninka je prijemna a doktor Tomas ma vyborne meno kamaratka k nemu chodi ku gynekologovi a je max spokojna . . .

manana_po
16. máj 2017

Ahojte, myslíte, že sa nám podarilo? ... . Po pár ročnom snažení, sme boli sme pred 2 týždňami na IUI, teraz vo štvrtok by som mala ísť na testy HCG, no samozrejme som nevydržala a par krát počas dňa cítim bolesť na vaječníkoch a krížoch, tak urobila si test už po týždni - bola tam slabučká druhá čiarka "duch", zopakovala som v nedeľu - čiarka bola opäť "duchová", robila som aj dnes, či zosilnela - no zobrazila sa po asi 10 min. taká že úplne najslabšia takmer neviditeľná, asi by som ju ani duchom nenazvala.. môže byť rozdiel v tom, že vtedy som sa testovala hneď ráno a dnes až teraz poobede?..Menštruáciu mám dostať až v nedeľu... bojím sa vôbec ísť na tie hcg testy :(

domca002
16. máj 2017

@manana_po no to tazko povedat. Tehu testy moc neznamenaju ked ciarka aj aj nie v tomto pripade ozaj len test hcg alebo pockat mrchu

simonesi
17. máj 2017

Mna porazí vrchný včerajší spodný dnešný, zasa mi začala slabnúť

montblanc
17. máj 2017

@simonesi uz netestuj. Zbytocne sa stresujes. Ten spodny test mas otoceny inak ako vrchny a moze mat menej farbiva. Js som si urobila 1 test ked som bola prvy krat tehotna a bol ani nie polka z tvojho co sa tyka tmavosti a uz som viac nerobila isla som k doktorovi potom. Takto sa len stresujes.

simonesi
17. máj 2017

@montblanc nestresujem sa, vôbec 😉 len viem načom som
Dnes budem vedieť výšku hcg a dám si urobiť dnes aj kontrolný

montblanc
17. máj 2017

@simonesi tak daj potom vediet ☺

simonesi
17. máj 2017

Včerajšie hcg 404 dala som si zobrať hcg kontrolné zaniesla do labáku a sedím tu dokiaľ mi nedajú výsledok povedali že do hodky bude🙂 ešte že mám známosti 🙈inak tu neistotu by som nedala do zajtra

osky
17. máj 2017

@simonesi moja drzim ti silno palce nech zu to konecne dopadne
vsak take krasne ciarky a malo by to dopadnut zle???
to by nemohlo bt.daj hned vediet.posielam Vela Vela pozitivnej Energie!!!!!!!!!!