Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@anibet postup zrejme ano, pijem lubovnikovy caj snad budem kkudnejsia 🙂 rano idem na to
@lemkarasto drzim palce 🙂
Tak uz mam ET za sebou
@lemkarasto už len vydržať 14 dní 😉 nech na konci sú //
prosim vas kam chodite do car?? nakolko sa rozhodujeme medzi iscarom a heliosom v iscar sme boli uz na prvu konzultaciu ale ci sme sa pravne rozhodli?
@anibet ahoj my sme dneska boli prave na prvej kozultacii a mala som fajn pocit aj pani dr bola mila spravila mi sono a urobiliodber krvy ,teraz sa mam najblizsie objedna na 5 den cyklu na priechodnost ked ze som mala dake problemy predtym ,,no ale dneska len tak pozeram na nete a citam ze su baby neni spokojne trosku som sa lakla ,,ale z mojho prveho dojmu som mala dobry pocit ..ty uz dlho tam chodis ??
@simonesi no to bude dlhych 14dni 🙂 no ale ja ako ratam uz na 10 den mam odber krvi
@mina1834 ja uz vyse roka mozno aj rok a pol🙂 ako ked som aj rano volala ze mam mierne spinenie, vzdy mi povedali pridte ak sa da hned, vzdy pekne vysvetlili, recept na lieky ked a mi tam nedalo a chybali mi poslali domov na adresu, a co sa tyka ludskosti spokojna, pani doktorka neviem ako sa vola malada blodninka je prijemna a doktor Tomas ma vyborne meno kamaratka k nemu chodi ku gynekologovi a je max spokojna . . .
Ahojte, myslíte, že sa nám podarilo? ... . Po pár ročnom snažení, sme boli sme pred 2 týždňami na IUI, teraz vo štvrtok by som mala ísť na testy HCG, no samozrejme som nevydržala a par krát počas dňa cítim bolesť na vaječníkoch a krížoch, tak urobila si test už po týždni - bola tam slabučká druhá čiarka "duch", zopakovala som v nedeľu - čiarka bola opäť "duchová", robila som aj dnes, či zosilnela - no zobrazila sa po asi 10 min. taká že úplne najslabšia takmer neviditeľná, asi by som ju ani duchom nenazvala.. môže byť rozdiel v tom, že vtedy som sa testovala hneď ráno a dnes až teraz poobede?..Menštruáciu mám dostať až v nedeľu... bojím sa vôbec ísť na tie hcg testy :(
@simonesi uz netestuj. Zbytocne sa stresujes. Ten spodny test mas otoceny inak ako vrchny a moze mat menej farbiva. Js som si urobila 1 test ked som bola prvy krat tehotna a bol ani nie polka z tvojho co sa tyka tmavosti a uz som viac nerobila isla som k doktorovi potom. Takto sa len stresujes.
Včerajšie hcg 404 dala som si zobrať hcg kontrolné zaniesla do labáku a sedím tu dokiaľ mi nedajú výsledok povedali že do hodky bude🙂 ešte že mám známosti 🙈inak tu neistotu by som nedala do zajtra

@19martinka89 ja som mala na 10den 70, povedala,že ok,je to síce málo ale je to tam,potom ma objednala o 4 dní a už som mala 260...ttakz spokojná kľud