Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 ako si zvláda stimulku a koľko si mala vajíčok?
baby potrebujem poradiť...mám schválené dalsie IVFko ale splatnosť je do 11.10 lenže mi ideme v septembri na dovolenku a neviem dokedy treba podstupiť stimulku odber vklad...nemá niekto s tým skúsenosť?musí sa to stihnut do toho 11.10 alebo to môže byť aj neskor???
@maculicek1977 Ano zajtra okolo 8:00 mame byt v centre.A som zvedava čo ma čaka,lebo tento krat to bude asi bez narkozy a poobede ma čaka ešte praca tak snad nebudem mat bolesti.A presne tak teraz sme na rade aj my ,lebo už dost dlho to riešime a všetko sa to velmi natahuje.Dakujem pomože mi to,ked budete namna mysliet😘
@martinam1812 ja som nemala žiadnu stimulaciu ja idem bez liekov a injekcii iba dnes som si pichla jednu ovitrelle.Ja mam nativ cyklus a predtym som mala už tri IVF doktor nam dal šancu ešte skusit to a potom už berieme aj darkynu ak to nevyjde
Ahoj žienky.potrebujem poradit,nemate skusenost,alebo po konzultacii s lekarom? Je vhodne,lepsie ist na dalsi transfer,hned nasledujuci cyklus,po neuspesnom ET,KET,kym este su lieky a injekcie v tele,alebo si dat pauzu par mesiacov a skusit to neskor? Poradim sa samozrejme aj v centre,ale rada by som vedela,ako to bolo u vas.dakujem
@saxana15 som tu niekde čítala, že je lepšie dať si pauzu, nech si telo trochu oddýchne. No určite sa poraď v centre.
@janulka232 drž sa 🙏 posielam pozitívnu energiu.
@bobricek1979
@maculicek1977
@martinam1812 Ahojte baby.Nemožem tomu uverit,že mame jedno vajičko a to v prirodzenom cykle.Predtym aj,ked som uživala tri mesiace lieky vobec sa mi nepodarilo vyprodukovat vajičko.Stale nemožem tomu uverit už,len musime verit,že ked budem zajtra ranno volat tak bude všetko ok a konečne aspon raz pojdem aj na vklad.Dakujem Vam za pozitivnu energiu😘
@janulka232 jupiiiii veľmi sa teším silno držím prsty😍😘
@bobricek1979 dakujem aj ja sa velmi tešim aj zaroven mam strach čo zajtra povedia aj doktor sa tešil hned mi prišiel povedat,že mame vajičko
@janulka232 mysli pozitívne uvidíš bude oki a pôjdeš na vklad😘
@janulka232 TO JE ONO, TO JE ONO!!! SUPER!!!!! TEŠÍM SA S TEBOU!!!!! no nemohlo to takto tomu Gallovi, už predtým napadnúť!? Nechajú ťa najskôr vytrápiť a potom nakoniec v prirodzenom cykle to KLAPNE. Jani naozaj mám veľkú radosť, neboj nič zajtra sa bude už pekne deliť....Teraz len ten ananás začni papať, ako tu kočky píšu....A odber sa dal vydržať? Koľko ťa to teraz toto vyšlo? papa držím palčeky a šetri sa a kľud! papa čakám na správy😘
@janulka232 super, teším sa s tebou. Mysli pozitívne a všetko bude v pohode 😘😉
@maculicek1977 no škoda,že sme neskusili ten nativ skor,ale to mi dal skusit ešte kym nebudeme mat darkynu.Ale mam taky pocit či mi nepomohol aj ten vitamin D,lebo som ho mala dost malo a moj gynekolog mi predpisal kvapky ktore som uživala asi pol roka a už to bolo teraz ok.Ešte stale tomu nemožem uverit,že bolo tam vajičko.Odber sa dal vydržat trošku zabolelo a mala som take tlaky v brušku.Kludne som mohla ist aj predtym bez narkozy.Ale počula som,že ten nativ cyklus nechcu moc robit asi preto,že je tam mala šanca na otehotnenie a stalo ma to 370eur
@janulka232 ahojky z toho co o tebe citam tak tebe nevysli 3ivf pri klasickek stimulke? Kolko vajok si mala pri stimulke pred ivf? A a teraz nativom mas jedno vajko? Silnooo drzim palceky nech to dotiahnes do uspesneho konca. 😉 Okrem nizsieho amh si mala este nejaky problem? Ja mam amh v norme no zo 7 folikov som mala len 2 vajka a z toho sa len jedno oplodnilo ale aj tak ivf neuspesne. Chystame sa na reproimuno a na hematku pred dalsim pokusom
@segab090 Ahoj ja som mala tri IVF,ale soft a z toho sa mi vytvorilo iba raz jedno vajičko ktore sa ani neoplodnilo.Dr Tomaš ktoreho som mala pri poslednom IVF nas poslal riešit darkynu do iscare do Bratilavy,že zbytočne sa iba trapim.Ale radšej sme šli do Žiliny k dr Galovi a on mi dal šancu ešte kym najdeme darkynu ten nativ cyklus a zatial vyzera to na dobrej ceste.Neviem no zatial to vyzera iba na ten problem,že ja mam nizke amh a partner nie najlepši spermiogram aj,ked sa to už polepšilo.Ja teraz riešim hematologiu,ale asi už zbytočne🙂 Dakujem aj Tebe držim palce nech to raz vyjde
@martinam1812
@bobricek1979
@maculicek1977 baby zatial to vyzera na dobrej ceste prvy krat som počula od embriologičky dobru spravu zatial sa pekne deli a ak v pondelok rano do 07:30 mi nezavola tak ideme na vklad
@janulka232 žiadny telefonát v pondelok nebude 😉
Nádej umiera posledná...toto bol posledný pokus pred stimuláciou na IVF a vyzerá, že úspešný. V týchto dňoch som ne(očakávala) MS aby som začala so stimulkou. Včera hnedastý výtok poobede a potom už nič. Dnes ráno my to už nedalo tak som si spravila tehu test a skoro som odpadla keď sa na mňa usmiali dve //. S mojou diagnózou - druhotná sterilita, AMH-0,03 a anovulačnými cyklami. Zatiaľ sa len tíško teším a verím, že sa to podarilo a všetko bude v poriadku. Baby preto nikdy neprestante veriť, že sa to raz podarí a myslite pozitívne. Zázraky sa predsa len dejú. Vo štvrtok sa chystám k Dr. a verím, že to potvrdí 🙂
@martinam1812 waaaaaaauuuuu....silno drzim vsetky palce.....uzasna sprava
@haannka ďakujem, nechcela som veriť vlastným očiam 🙂
@martinam1812 uzasne😍,držím palce nech všetko ide ako má, wau super 😀
@cherrinka11 ďakujem
@martinam1812 srdečne blahoželam a drzim palce do stastneho konca.tiez sa neviem dockat tych dvoch zazracnych ciarok !❤

@simonesi ahojko no to je hrozné prežila som tiež 2 krát to isté....máš vyšetrenú hemato, ja som ju predtým nemala a našli mi tam niečo...môže byť všeličo aj vrodené aj získané...teraz papám anopyrin a v prípade tehu premostenie asi na fraxík...viem aké je to ťaždé, aspoň vieš, že si v tom nie sama....neboj určite sa ešte zadarí....posielam ti objatie... čas to trošku utíši...v týchto ranných štádiách je na vine často hemato...držím prstíky